- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pöttty
tag
válasz
CPT.Pirk #3051 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Azért az alaplapira kötném, mert így tudnám figyelni a fordulatszámot az op. rendszeren belül, meg biosból is. Közben mindent felturtam itthon és elolvastam az összes volt alaplapom használatiját és egy régi Acrop VIA85 -ösben benne volt, hogy az 500 mA -t tudot. Gyanítom az újak is tudnak ennyit, így kettővel simán megterhelhetem. Juppi! -
pöttty
tag
válasz
CPT.Pirk #3043 üzenetére
Igen gondolkoztam azon is. Viszont nem tudom, mi alapján ''automata''. Hőmérsékletet mér? Ha igen hova érdemes a hőérzékelőt berakni a házba, ami kb. követi a gép teljesítményét.
A másik, hogy szeretem kézben tartani a dolgokat, így a manuális csavargatást is. Ezért örülnék ha választ kapnék a kérdéseimre. Azért megköszönöm, ha átküldöd a kapcsolási rajzot. -
LukE
veterán
válasz
CPT.Pirk #1580 üzenetére
pont az alaplapban futo tapvezetekeket nem tudod szigetelni, es epp azok mellett futnak eleg nagy frekvencian mukodo adatvezetetkek, amik jo osszeszemetel(het)ik a tapfeszt.
Max ha magara a tuner kartyara pakolsz kondikat, es azt lealufoliazod. De meg akkoris ott van a kartyan levo chipek altal keltett zaj. -
And
veterán
válasz
CPT.Pirk #1578 üzenetére
Szerintem sajnos nem sok értelme lenne. A táp és az alaplap valszeg. úgyis tartalmaz ilyen szűrőkondikat. Azok meg csak akkor igazán hatásosak, ha a kívánt áramkör tápvezetékének közvetlen közelében ''hidegítenek''. Egy RF-zajjal terhelt pc-ház belsejében ez különösen igaz. (Különben a szabadon lógó vezetékek és nyákon vezetett tápfesz. sávok szinte antennaként fogják ismét összeszedni a zajt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows XP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest