- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoSSanCS
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Bocsi, ha olyat kérdezek, amit korábban már megválaszoltatok, vagy volt téma, de nagyon sok a hozzászólás, és egy hét alatt se olvasnám őket végig.
Tehát a problémám az lenne, hogy szeretnék egy ki/be kapcsolható ventit csinálni, vettem is kétállású kapcsolót, aminek két lába van. Olyan a ventim, hogy két kábel jön ki belőle, egy sárga 12V és egy fekete föld. Nos elvágtam ezt a kábelt, a sárgát rákötöttem az egyik lábra, a feketét a másikra, és az lett a végeredmény, hogy egyik állásban megy a venti, másik állásban viszont reseteli a gépet, vagy összezár vmit, ti biztosan jobban tudjátok.
Valószínűleg kifelejtettem valamit, vagy rosszul csináltam nemtom, de remélem, hogy ti tudtok segíteni, mit kellene még tennem. Bármiféle rajz, vagy leírás jól jönne.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő