- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok!
Hónapokkal ezelőtt jelentkeztem be, hogy egy fehér build építésébe kezdtem, de problémás volt a fehér procihűtő beszerzése, ill. ezek utáni megvalósítás a végleges formáig.A megvalósításról: adott volt egy X2 Products low budget fehér gépház . Ez kb. 4800 Ft-ot kóstált, eléggé bestbuy
Mivel nem egy hardcore systemről beszélünk (i5-6600k, gtx 1050 Ti Mini), nem volt szükség nagy hűtésre, viszont fehér procihűtőt csak "prémium" kategóriában lehet találni / választani, olcsóban nem (vagy ha mégis, az csúnya). Nagy mázlimra találtam haprón egy hirdetést, használt fehér enermax hűtőről, beépített LED-del, stb. 8k HUF, jó vétel volt. Viszont nem fért be a gépházba. Végül is egy kollégám segített a gépház plexis oldalának kivágásában, így megtartva a procihűtőt fel tudtam helyezni az oldalát a gépnek.Amit én tettem bele munka: a 1050 Ti Mini átfestése feketéről fehérre.Egész simán ment.
Illetve van egy dedikált LED csati az alaplapon 5050-es típusú LED-ekhez. Mostanában Wishezek, így onnan rendeltem. 5 m 1200 Ft postaköltséggel
Sajna pranyó mód a végén + - madzaggal küldték, csati nélkül. Így egy szintén wishről rendelt USB-s LED szalagot applikáltam a gépbe.Végeredmény, egyebek:
EZEN a Google Drive linken megleshetitek a folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fellélegezhet a tech szektor a Trump-Xi egyeztetés után
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mivel nem egy hardcore systemről beszélünk (i5-6600k, gtx 1050 Ti Mini), nem volt szükség nagy hűtésre, viszont fehér procihűtőt csak "prémium" kategóriában lehet találni / választani, olcsóban nem (vagy ha mégis, az csúnya). Nagy mázlimra találtam haprón egy hirdetést, használt fehér enermax hűtőről, beépített LED-del, stb. 8k HUF, jó vétel volt. Viszont nem fért be a gépházba. Végül is egy kollégám segített a gépház plexis oldalának kivágásában, így megtartva a procihűtőt fel tudtam helyezni az oldalát a gépnek.