- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
van egy régi, de nagyon szép klasszikus hifis DVD játszóm, aminek a transzportja nyiszog, minden baja.. pedig alig használtam. Egy Onkyo. Ma már szinte mindent optikán hallgatok a házimozi erősítőn keresztül, így arra gondoltam, hogy szívesen átépíteném ezt az Onkyo DVD játszót egy mini ITX-es PC-vé.
Beleértve hátlap farigcsálást, tápellátást, ventiket, mindent.
A kérdésem inkább elektronikai ill. szoftver vonzatú:
- van lehetőség arra, hogy a gyári narancssárga dot matrix kijelzőjét vezéreljem, infót tegyek ki rá, stb. ?
- a távirányítója megvan, tök jó, szép állapotú az is. Vezérelhetem vele valahogy a gépet ?
- milyen szoftver kellene rá ? Win7 MCE ? (Vagy egy standard 8.1 tud már ilyesmiket?) Vagy jobban járnék egy openelec féle megoldással ? (Csak lehet, több hajam hullik ki, mire a kijelzővel és az infrás távszabályzóval összehozom).
- esetleg a többi gyári gombját használni bármi egyébre?
Szóval, nagyon nagy meló ? Mondjuk a nagy-tól nem félek, csak elindulnom kellene valahol. Faterom villamosmérnök, de ritkán moddol ilyet
.. de tud segíteni.. Én csak alap szinten elforrasztgatok, semmi komoly..Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OTP Bank topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.. de tud segíteni.. Én csak alap szinten elforrasztgatok, semmi komoly..