- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- iPad topik
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
dragonfx #14792 üzenetére
Szerintem azt a 6 kis pöcköt hagyd békén, nem bírnak ki azok nagyobb erőhatást. Nekem van egy maroknyi pendrive-om. Legtöbbjük simán belemegy a gépem csatlakozóiba, de van egy-kettő, ami komolyan szorul. Gondolj erre, annak a csatlakozónak néha nagy erőhatást kell kiállnia.
Ragasztás belülről. A házfal anyaga a kérdéses, mert a csatlakozó kis négyzetes lyukjaiba beleül a ragasztó, az ott nem tud elengedni. A ragasztandó felületet meg kell tisztítani, célszerű felérdesíteni durvább csiszolópapírral. A ragasztóanyagot meg legalább 45°-os szögben fel kell púpozni. Sajnos innen nem tudom megmondani, hogy mi lenne a megfelelő ragasztóanyag. a kétkomponensű műgyanták kemény kötést adnak.
Most mondok egy másikat: Soudal Fix All - ez MS-polimer bázisú rugalmas, de nagy szakítószilárdságú ragasztó-tömítő anyag. Mindenhez tapad, kivéve PE (polietilén), PP (polipropilén) és teflon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HTPC (házimozi PC) topik
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő