Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Családi házban szeretném megoldani az internet ellátást, sajnos csak adsl van az utcajukban, ami 5/1 megabit sebessegu, triconnect féle yettel vagy one halozatan mobilinternet fele nyitnék, ehhez kellene egy router ajánlás, nem találok egyértelmű választ a témában, Cudy lt400, tplink mr6400 és D-link EAGLE PRO AI G416 routereket mar használtam, de egyiktol sem vagyok elajulva, nem tul stabilak. Mit ajánlanátok?a cím 5537 Zsadány
köszi!
-
4Grider
félisten
válasz
zoltanha #12226 üzenetére
Azoknak nem visszalépés, akik drágább csomagokat használnak, hiszen náluk az olcsóbb csomagokat használók korlátozásával pont nő a szabad sávszélesség. És lehet, hogy pont az a cél, hogy aki kevesebbet fizet, kevésbé tudja terhelni adott időpontban adott ponton a hálózatot.
-
4Grider
félisten
válasz
WiZARD #12221 üzenetére
Általában olyan gyártók 4G/5G termékeit ajánljuk, akik tízmillióknak biztosítanak mobilnet használatot vagy marha nagy hálózati gyártók. Ha a telefonokra gondolsz, akkor beugrik: ZTE, Huawei, stb., a marha nagy gyártókról: TP-Link, Asus, stb...
A Cudy nem tartozik egyik kategóriába sem. -
WiZARD
addikt
válasz
donjohnson #12219 üzenetére
értem, köszi, megnézem a ZTE-t, illetve akkor szétnézek még
-
donjohnson
addikt
válasz
WiZARD #12218 üzenetére
ez egy cat4-es lte router, 10-12 éves technika van benne, ne várj tőle csodát.
olyat keress, ami legalább lte cat 12-es, mondjuk a ZTE MF297D: [link]
ha sima 4g+ cat 6-osat veszel, az nem lesz elég, mert újra itt fogsz panaszkodni, hogy lassú. -
WiZARD
addikt
Sziasztok!
Ismerősnél nincs kábeles net, ezért mobilinternetes megoldás kell.
Telekomos, mobiltelefonokon a net jó sebességgel (50-70 mbit) megy, bár csak 1-2 pálcika térerőt jelez.
Jelenleg egy Tplink Archer MR200 router van, de ezt bárhova viszem a házban, 5-8 mbitnél több sehogy se jön ki belőle.
Van tippetek, hogy mi lehet a gond? Lehet, hogy ez a router ennyit tud csak? Vagy egy 4G+ router kellene?(5G nincs itt, mobil 4G+ -t mutat)
-
lipido
senior tag
Ha van telekom elofizu, a multisimet erre talaltak ki. Az nyugodtan teheto routerbe. Nalam is mukodik egy ilyen
-
donjohnson
addikt
válasz
JustinBarnes #12209 üzenetére
nézd meg a yettel otthonnet-et, adnak hozzá 5g routert is:
https://www.yettel.hu/otthoni-internet
gyorsabb, mint a vodafone xxl. -
4Grider
félisten
válasz
Ilyen esetben első körben a yettel oldalán kell ellenőrizni az otthonnet elérhetőséget. Mivel a másik kettőhöz képest a yettel az elmúlt 3 évben iszonyat pénzeket tolt hálózatfejlesztésbe (és előtte sem az utolsó volt), ezért velük indítunk.
Az XXL vacak 1-2 sávos 4G routerekkel zsákutca, a qos miatt komolyabb/drágább routerekkel is lehet gázos. Mint ahogy a Telekom N28-as 5G-je is. -
yanna
addikt
válasz
4 hsz. előtted írták, hogy Telekomnál nincs adat célú.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Ez engem is nagyon érdekel
Budapest déli agglóban ma próbáltam Vodafone (One) korlátlan SIM -et, szintén 2-3 mbit / secet mértem szabadég alatt... Én is ki fogom próbálni a Telekomot.
-
JustinBarnes
csendes tag
Sziasztok!
Remélem van itt pár ember aki hasonló cipőben jár, mint én és tud tanácsot adni. Sajnos utólag derült ki, hogy az új ház ahova költöztünk nem rendelkezik vezetékes internet szolgáltatással. Bár ígéret van a bevezetésre, mivel ez lassan 2 éve nem történt meg ezért már nem igazán várnék ezekre az ígéretekre. Hogy áthidaljam ezt az időt, előfizettem a Vodafone mobilnet XXL csomagjára, amihez vettem egy SIM kártyát fogadó 4G képes routert. Ez a semminél több, de nevetséges 10-15 Mbit/s sebességnél gyorsabbat csak ritkán tud produkálni, az átlag sajnos 0 és 3 Mbit/s között van. Ez konkrétan az otthoni munkavégzést is ellehetetlenítette. Most néztem a lefedettségi térképen, hogy a Telekom időközben üzembe helyezte az 5G szolgáltatását is lakóhelyemen, így azon gondolkodom hogy a Vodafone / 4G kombómat lecserélném egy Telekom / 5G-re. Sajnos míg a Vodafonnál egész egyszerű volt a szolgáltatás + routert csomagba megvenni, addig a Telekomnál nem igazán látok kifejezettem ilyen célú csomagot (például a lebeszélhető perceknek természetesen nekem nincs értelme). Esetleg van köztetek olyan aki Telekomos előfizetést használ 5G képes routerrel? Milyen előfizetés / router kombináció a legideálisabb a stabil teljesítmény / költséghatékonyság szempontjából? -
zoltanha
csendes tag
Sziasztok !
Az ONE xtra előfizetésnél az 5 mbit/s az nem túl kevés?
Aki már használja annak mi volt a tapasztalata?
Ha jól rémlik akkor az ONE háza táján előfizetésben azért vannak nagyobb letöltési sebességgel rendelkező csomagok is.
Köszi ha írtok ez ügyben ! -
Újpest
csendes újonc
Na ez jó hír, hogy nem emel árakat a Telekom!!!!
-
4Grider
félisten
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Mikulásbá #12198 üzenetére
A kerdesem inkabb technikai jellegu volt, tehat jol gondolom, hogy mobilnet sim kartyat kell beszerezzek es egy sim kartya fogado kepes routert?
Tehat nincs kulon telefonos es itthoni nethasznalatra kitalalr mobilnet sim kartya ugye?
Szolgaltatohoz nem ragaszkodok es mindegy mennyibe kerul nagyjavol, csak 2-3 honapra kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest