- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JustinBarnes
csendes tag
Sziasztok!
Remélem van itt pár ember aki hasonló cipőben jár, mint én és tud tanácsot adni. Sajnos utólag derült ki, hogy az új ház ahova költöztünk nem rendelkezik vezetékes internet szolgáltatással. Bár ígéret van a bevezetésre, mivel ez lassan 2 éve nem történt meg ezért már nem igazán várnék ezekre az ígéretekre. Hogy áthidaljam ezt az időt, előfizettem a Vodafone mobilnet XXL csomagjára, amihez vettem egy SIM kártyát fogadó 4G képes routert. Ez a semminél több, de nevetséges 10-15 Mbit/s sebességnél gyorsabbat csak ritkán tud produkálni, az átlag sajnos 0 és 3 Mbit/s között van. Ez konkrétan az otthoni munkavégzést is ellehetetlenítette. Most néztem a lefedettségi térképen, hogy a Telekom időközben üzembe helyezte az 5G szolgáltatását is lakóhelyemen, így azon gondolkodom hogy a Vodafone / 4G kombómat lecserélném egy Telekom / 5G-re. Sajnos míg a Vodafonnál egész egyszerű volt a szolgáltatás + routert csomagba megvenni, addig a Telekomnál nem igazán látok kifejezettem ilyen célú csomagot (például a lebeszélhető perceknek természetesen nekem nincs értelme). Esetleg van köztetek olyan aki Telekomos előfizetést használ 5G képes routerrel? Milyen előfizetés / router kombináció a legideálisabb a stabil teljesítmény / költséghatékonyság szempontjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest