- Projektor topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Tarr 100Gb internet kártyával tudok 5G hálózatra csatlakozni ?
Köszi!
Boldog ünnepet nektek ! -
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #64614 üzenetére
A hívásátirányítás percdíja mindig is fizetős volt, az alap percdíjak többszöröse, általában valahol 20 és 30 Ft közötti flottáknál.
-
martongunar
tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a "régi" yetteles küf bumm csomagban mennyi a hívásátirányítás forgalmi díja? Vagy az ugyanúgy 0 forint lenne (belföldi számra)?
-
zzola
titán
válasz
kopeter1982 #64611 üzenetére
Felhívod az ügyfélszolgálatot értékesítési időben és telefonon át tudsz szerződni.
Erre a díjcsomagra flottás és feltöltős csomagról lehet váltani. -
Kronk
őstag
válasz
MolnárPéter #64608 üzenetére
Csak feltöltőkártyásoknak elérhető ez az ajánlat?
-
MolnárPéter
aktív tag
Vodafone feltöltőkártya korlátlan hívás net nélkül 4990 Ft/hó, mellé keress valami minimális netet. Átmeneti megoldásnak is jó lehet, mert a Vodafone app időnként felajánlja a MiniXP előfizetéses csomagot, amit csak onnan tudsz megrendelni. Ez korlátlan beszéd + 3 Gb net 4990-ért.
-
DrWiziq
újonc
Sziasztok!
Más is ennyit mér Budapesten a KÜF-TARR szolgáltatóval?
-
floratm
senior tag
válasz
Viktor0610 #64594 üzenetére
Ez nagyon furi mert pl a lengyel hálózatot nem terheli annyira az adatforgalom és tudnak 3500 ft 75! G netet adni, meg korlátlan beszédet. Miért nem adnak csak 4-5 g-t mint nálunk? Le akarják terhelni a saját hálózatukat? Ráadásul kreatív kedvezményekkel + bonuszokat és családtagokkal együtt még jobb az ajánlat.
-
Kronk
őstag
-
-
Kronk
őstag
Sziasztok, az Auchan flottához valami trükk van, pl hogy havonta kell vásárolni az Auchanban, vagy semmi nem kell, a flotta kód birtokában már?
Feleségem anyukájának kéne az ezer éves Vodafone go csomag helyett valami használható, korlátlan beszélgetés, kevés net, esetleg erre van jobb alternatíva? -
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, az Unitas flottához próbált valaki mostanában csatlakozni? Többször próbáltam őket a megadott emailcímen elérni, de nem reagáltak semmit.
-
LEON-T
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e már ilyen infó.
Múlt héten (dec.16) rendeltem Tarifa-4 csomagot az IT Services-től. Meg is jött a visszaigazoló email.
Majd nagyon nem akart megjönni a szerződés. Ma felhívtam őket és közölték, hogy már nem küldenek ki több szerződést.
A honlapjukon ezt a változást én még nem látom feltüntetve.
Remélem más nem fut rá, amíg nem javítják.Köszöntem a figyelmet.
-
-
mexel
veterán
válasz
martongunar #64575 üzenetére
Köszi!
-
mexel
veterán
válasz
whbear #64573 üzenetére
Még semelyik, majd januárban átgondoljuk, ez csak egy kérdés volt, párom nem nagyon beszél telefonon, sima domino jó neki, és második sim-nek lehet egy net simet vállalnánk neki. Azért korlátlant mert az 50-100gb-osak sem sokkal olcsóbbak szerintem.
Már csak azt kell kiderítenem ha egyik sim slotban megy a net nála akkor a másik kártya hívható lesz-e, vagy nem fog így működni. Ezek a telefonok csak egy aktív simet használnak egyszerre. Mert az nem lesz opció hogy ő belekezd egy videóba és onnantól elérhetetlen
De januárig nem lesz már időm kideríteni -
mexel
veterán
Sziasztok! Keresgéltem, megnéztem az öf-et is. Nekem volt tavaly talán vagy tavalyelőtt nyáron utoljára korlátlan mobilnet sim-em iqpro-nál. Azóta fogalmam sincs létezik-e még vagy hogy mibe kerül. Kinél érdemes hűség nélküli korlátlan mobilnetet venni, és mibe kerül az most havonta? Olyat amit nem lassítanak, valóban korlátlan. Telefonszám nem kell hozzá, csak SIM. Létezik még ilyen?
-
Dracula72
senior tag
válasz
martongunar #64543 üzenetére
Az ő nevükön van, netkártya nem hiszem, hogy fontos a szám,
-
válasz
M3.Power #64561 üzenetére
Ez egy személyes vélemény, gondolom
saját tapasztalattalmegtámogatva.A vodafone topik alapján azonban a tapasztalatok vegyesek az előfizetéssel kapcsolatban. Van akinél teljesen jó, másnál hulladék, ahogy a másik két nagy szolgáltatónál. Nincs általános recept mobilnetre, ki kell próbálni kinek melyik válik be.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
M3.Power #64561 üzenetére
Nem igazán értem ezt az érvelést. Nem érzem magam hülyének nézve , mivel nekem arra pont tökéletesen megfelelő amire használom. Nem tudsz találni szöveget értelmezni, amint fentebb írtam , hogy miért elégíti ki az én elképzelésem?
Bementem kézhez kaptam , használom , más flotta , amik itt szóba jöttek még emailt is b@sznak küldeni ha érdeklődsz valami iránt.
-
TMS0
csendes tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani mobil flottát ahová cégként (2-3) szám be lehet lépni?
A számot jó lenne saját néven (cég) tartani , és meg szeretnénk tartani a jelenlegi számokat.A hívás jó lenne a korlátlan, net kb 10-20 Gb de ez rugalmasabb, 10 alá nem nagyon mennék be. Köszi
Ja és jelenleg Yettelnél vagyunk, hűség nélkül.
-
zzola
titán
válasz
M3.Power #64554 üzenetére
Magyarországon egyik mobilszolgáltatónál sincsen megadva minimum sebesség a mobilinternetre, csak elérhető maximális sebesség. Amikor megkötöd a szerződést, elfogadod az ÁSZF tartami részeit. Az ÁSZF. 6. számú melléklet: Minőségi célértékek tartalmaz néhány dolgot a sebesség kapcsán, de garantált minimum sebesség nincsen, az csak a vezetékes szolgáltatásokra vonatkozik. Az XXL adatkártyánál pedig 1 bit után már alkalmazzák a QOS-t.
-
válasz
M3.Power #64554 üzenetére
A használhatatlanság vagyis hogy mennyire erősen korlátozott lehet a sebesség tényleg nincs egyértelműen leírva, de maga a hátrasorolás jelezve van a Vodafone mobilinternet oldalán a "További információk" alatt, tehát csak kicsit kell lejjebb görgetni és többet olvasni, hogy megtudjuk, hogy ez lassú is lehet.
Mondjuk hiányolom a garantált 0/0 kbps-t
-
M3.Power
kezdő
Tényleg?! NA ne legyünk már demagógok!!
Én a webes vásárlásnál sehol nem látok utalást arra, hogy akár a használhatatlanságig korlátozhatja a szolgáltató az előfizetést.
Se egy link, se egy figyelem felhívó utalás. Sőt a vásárlási oldalon a tarifacsomag részleteiről sincs egy árva szó sem.
És ne gyere azzal, hogy az ÁSZF-be benne van!
Üzletben pedig olyan ügyintézők vannak, akik azzal nincsenek tisztában, hogy mi a különbség egy lezárt és egy megszűnt tarifacsomag között.
Ők sem mondják el ezeket a részleteket.
Egyébként mindenki olyan előfizetést vesz (és "élvezi" minden előnyét) amilyet csak akar. Személy szerint nem érint a dolog, mert ilyen "lehetőség" még ingyen sem kellene.
De azért jó ha legalább itt le van írva, tájékozódhat bárki vásárlás előtt, hogy mire számítson. -
M3.Power
kezdő
Ha ez irónia volt, akkor egyetértek. Bár hiányzik a /s a végéről.
Ha komolyan gondoltad, akkor viszont csak annyit tudok mondani, hogy ha a szolgáltató nem ellenőrizhető módon a kénye kedve szerint a használhatatlanságig lassítja, akkor a szolgáltatást csak pont arra nem tudom igénybe venni amiért fizettem. Igazi fogyasztó- és felhasználóbarát hozzáállás. -
M3.Power
kezdő
válasz
WhiteWalker #64529 üzenetére
Aha, és nem ez az a csomag, ami mindig a hálózati sebesség prioritás végén kullog? Adott esetben ha terhelt a hálózat, ezeket a korlátlan előfizus kártyákat vágják le sávszélben. Úgy emlékszem olvastam olyat valahol, hogy simán lehúzták 32/32kbitre. A készülék jelzi, hogy 4G hálózaton vagy, csak éppen nem kapsz több szeletet a toronytól, úgyhogy meg lehet b..ni az egészet. Csak az nem rémlett, hogy van önálló netkártya ilyen olcsón, de hát ami olcsó az ritkán jó.
-
4Grider
nagyúr
válasz
viking_joe #64535 üzenetére
Olyan helyen ahol ilyen eszközre van szükség, igen nagy eséllyel nem lesz 3500 MHZ-en 5G...
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
viking_joe #64535 üzenetére
Hát erre pont nem gondoltam...
-
viking_joe
csendes tag
válasz
RoyalAirForc #64518 üzenetére
12m magasan van egy Mikrotik Lhg Lte6-os eszközben, a tető gerincre fel kell mászni házra, és onnan még egy 5m oszlop tetején. Talán így megérted miért kérdezem mielőtt télen felmásznék, tartóbilincseket kitekerem és eldönteném oszlopot és kivenném SIM kártyát az eszközből. Minimum 2-3 órás művelet és télen nem is veszélytelen.
Többieknek köszönöm a válaszokat!
-
csacsi67
addikt
válasz
WhiteWalker #64533 üzenetére
Értem.Tarr-os kártya tudja az 5G ez nem csak neked szól.Aki 5G ruter vásálásán gondolkodik én a Xiaomit ajálanám.ZTE -Tp linket probáltám nekem a Xiaomi jött be.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nem irtál segitettem volna neked ezzel a vodás kártyával egy a baj ,hogy 5G-re nem enged fel.
-
z67
őstag
válasz
4G
-
whbear
senior tag
válasz
Most én is a Vodafone hálózatát használom roamingban Magyarországon és eddig városon belül jobban teljesít mint a másik kettő. Vidéken még nem teszteltem.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
M3.Power #64526 üzenetére
Nem csomag.
Sima korlátlan netkártya .
Mivel felvásárolták őket , mármint a digit , így nem adnak ki új digi 50-es kártyát , ezt ajánlotta helyette ( nekem csak net kell) az ügyintéző , mivel 70-esek lesznek.Nem ismerem a Voda oldalát , nem tudom fent van az oldalukon ez a netkártya opció , vagy elérhető e egyáltalán.
-
M3.Power
kezdő
válasz
WhiteWalker #64523 üzenetére
Ez milyen Vodás csomag? Korlátlan net 5800-ért??
-
kano
nagyúr
válasz
WhiteWalker #64512 üzenetére
De nem azért nem vesznek fel új tagot, mert nem lehet csatlakozni, hanem mert nem dolgoznak már.
-
csacsi67
addikt
válasz
viking_joe #64516 üzenetére
Valoszinü kártya csere lesz a megoldás de azért nézd meg egy 5G képes eszözzel.
-
válasz
RoyalAirForc #64518 üzenetére
Lehet, nincs még 5G-képes eszköze.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
Ezt most nem értem. Ha van, nézd meg rajta.
-
zzola
titán
válasz
Elvileg tudnia kellene az 5G-t is, mert - tudtommal - senkinek sincsen korlátozás az elérhető hálózatokra. Legjobb lenne a flottakezelővel ezt leegyeztetni.
-
viking_joe
csendes tag
Sziasztok!
5 éve van kb IQ Pro előfizetésem korlátlan internetre, külterületen lakom, de most lett 5G környékén új torony telepítése miatt, és kérdezném IQ pro előfizetéssel 5G is van, vagy csak 4G szolgáltatást tud?
Köszönöm
-
Dracula72
senior tag
válasz
WhiteWalker #64500 üzenetére
Számlakontroll 5650Ft.
Egyik haver is most jött ide. -
yanna
addikt
válasz
-Mosquito- #64511 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
-Mosquito- #64511 üzenetére
Dec.6 óta nem vesznek fel új tagot és bizonytalan hogy mikor lesz újra lehetőség.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
BestFleet miért lett ejtve?
-
M3.Power
kezdő
válasz
szucs.krisz #63895 üzenetére
Jelszavas lett az oldal. Tudhatunk valamit az okokról? Így marad?
-
lupus_l
aktív tag
Egy Yetteles flottanyilatkozat mennyi ideig érvényes? Pl. Bestfleet?
-
csacsi67
addikt
válasz
WhiteWalker #64503 üzenetére
Nagy neheten elérhetöek de holnap adok egy számot és egy nevet ugyanaz mint az iQpro de legalább felveszk a telefont,Árban is ugyan az mint az iQpro csak a yettel nem engedi ide kirakni.Holnap irj rám 2 napon belül kezedbe a kártya.
-
helgi
aktív tag
válasz
IQ vagy a mobilflottak.hu is jó 7250.-, de itt legalább van telefonos ügyfélszolg. is.
-
zzola
titán
válasz
IQ PRO: 6520-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest