Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
Geo19870322 #50098 üzenetére
Nekem már tuti, hogy lejárt az 1 év és semmilyen más drágább csomagba nem kerültem át. Ilyet soha senki nem mondott. Az 1 év hűség csak annyit jelentett, hogy addig biztosan maradnod kellett a flottában és fizetned a díjcsomagod árát. Lejárta után megszüntetheted vagy fizeted tovább változatlanul.
-
kano
nagyúr
válasz
Geo19870322 #50098 üzenetére
Biztos nem. Az 1 év hűség azt jelenti, hogy addig nem léphetsz ki a díjcsomagból.
Olvasd el még egyszer és próbáld értelmezni. -
Geo19870322
tag
Sziasztok,
ha lejár az 1 év hűség a KÜF-nél akkor hogyan tudok hosszabbítani?Olvastam a szerződésben, hogy ha lejárt átkerülök egy random drága díjcsomagba...
-
zoli62
addikt
Üzleti ügyfélszolgàlat teljesen más tészta, mint a lakossági, annál jóval rugalmasabb, és egyszerűbb, ezért ügyfélbarátibb is, tapasztalat. Voltam kiemelt flotta előfizető, össze tudom hasonlítani a kettőt, zongorázni lehet a különbséget, eleve más az ügyfélhez való hozzállás, nem rontanak el valamit számhordozásnál, stb.
-
zoli62
addikt
válasz
4Grider #50084 üzenetére
Nem fontos visszaküldeni a flotta menedzsernek az aláírt igazolást, elég kinyomtatja bevinni a legközelebbi Telenor üzletbe. A számhordozásnál vigyázni kell, hogy helyesen töltsék ki az állandó lakcímet. Nálam megtörtént, hogy elrontották a lakcímkártyáról másolta, és emiatt többször is telefonálgatnom kellett, mire megértették, így a számhordozás végülis az eredeti időpontban lezajlott, reklamáltam, de a Telenor nem ismeri el a hibát, pedig a címnek karakterre pontosan helyesnek kell lenni, különben az átadó szolgáltató elutasítja.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
ggabor02 #50088 üzenetére
Én pont ezt a kálváriát jártam végig. Azt mondták, át kell menni feltöltősbe az előző flottából, aztán másnap, 24 óra elteltével lehet menni a KÜF-be, másik telenor boltban, mint ahol a kártyásba kiléptem. A bolti ügyintéző maga mondta, hogy 10 perc lett volna flottából flottába tenni, így meg másfél órába telt.
Viszont el van intézve, és nekem ez a fő, azt a délutánt erre szántam, legalább nem hiába.
-
kano
nagyúr
-
4Grider
félisten
válasz
ggabor02 #50088 üzenetére
Egy-egy flotta esetén rengeteg paraméter kézzel van beállítva a flottában lévő díjcsomagok mögött. Ezek között több (tucat) egyedi paraméter is lehet. A váltás közöttük az egyedi paraméterek miatt nincs automatizálva. Tehát kézimunkás a két flottás csomag közötti váltás, ez rövidíthető le észszerű időre, ha közbeiktatnak egy olyan publikus csomagot, ami mögött nincsenek egyedi paraméterek.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Siriusb #50087 üzenetére
Azt mondták a KÜF-nél, hogy ez nem fog menni simán. Mivel a Telenor nem tud dolgozói flottából másik dolgozói flottába átrakni. Miért???? Így első alkalommal át kell tenni feltöltősbe, majd másnap visszamenve feltöltősből a KÜF-be. Ha ez így megy, akkor hagyom az egészet a francba. 7 éve nem ezt a számot használom elsődlegesként, van korlátlan céges telefonom. A másik előfizetést egy rokonom használja, azon van rendesen forgalom.
-
Siriusb
veterán
válasz
ggabor02 #50080 üzenetére
Érdekes, nálam közvetlenül feltöltötték a Telenor rendszerébe (Kedvező Üzleti flotta, csak hogy ne vesszen el ez az információ), pár nap múlva hívott a Telenor, szóban szerződéskötés, futárra a SIM-mel megint várni kellett 2-3 napot, és ehhez képest egy hétre adták a számhordozási ablakot. Kicsit lassú volt, de minden zökkenőmentesen ment.
-
Siriusb
veterán
válasz
Geo19870322 #50071 üzenetére
Nekem éppen tegnap este zajlott le a számhordozás, már jóelőre kaptam SMS-t, hogy a számhordozás elfogadásra került, majd újabb üzenetben, hogy befejeződött. Észre sem vettem a váltást, mert mindkét SIM bent volt a telefonban.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
gingerbalm #50075 üzenetére
Ugyanígy volt nekem is a mai napon. Telefonáltam, visszahívtak. Kérték, hogy írjak emailt. Jött rá a válasz, kitöltöttem, egy órán belül itt volt a két engedély.
Holnap megpróbálom az ügyintézést. -
gabor9991
addikt
válasz
RoyalAirForc #50077 üzenetére
Engedjük el szerintem, én kérek elnézést hogy felhívtam a figyelmed rá mennyire be tudod szopni ha átrakják a(most már tudom hogy hűség nélküli és nem a neveden lévő) számod egy olyan tarifába aminek 25 ezer a havidíja és 120 forintért telefonálász percenként.
Tényleg mégegyszer bocs
Még hozzá volt fűzve hogy a flottát kinyirták...igy teljes a mondat. -
RoyalAirForc
aktív tag
-
gabor9991
addikt
válasz
RoyalAirForc #50064 üzenetére
Hát akkor várjuk közösen hátha rajtam kívül érdekel még annyira bárkit is a problémád hogy szán rád egy válasznyi időt
Amúgy meg ha nem volt a neveden a szám és hűség sincs rá akkor nem értem mi a kérdés?
Számodra véget ért a történet és kész, még azzal sem kell bajlódnod hogy a SIM kártya hogy kerül vissza az iqpro címére. -
gingerbalm
aktív tag
válasz
Leggyorsabb, ha telefonálsz. Ha nem veszik fel, perceken belül visszahívnak. Nálam így volt, és aztán fél órán belül már az engedélyt is küldték e-mailben.
-
4Grider
félisten
válasz
Mivel saját magadnak intézel mindent ennél a flottánál, pont ugyanannyi ideig tart, mint ha publikus csomagra szerződsz bármelyik Telenor üzletben.
Bár úgy láttam itt egy-két hozzászólásnál, hogy mostanában a Telenortól hívogatnak és nem flottaigazolással közvetlenül történik a szerződéskötés. Na ez lehet hosszabb folyamat is. -
4Grider
félisten
válasz
Geo19870322 #50069 üzenetére
Simán lehet, hogy a leveled spambe került. Ha jól rémlik gmail-es címük van, ott nem nehéz ilyet összehozni Szerk:
Ja, Messenger. Kérdés használják-e. -
4Grider
félisten
válasz
Geo19870322 #50066 üzenetére
Oda bárki bekerülhet, Telenoros flotta.
-
Egon
nagyúr
válasz
nmolnar #50018 üzenetére
Kedvező Üzleti flotta. Bruttó 2500 Ft/hó. 4gb net, 275 perc beszélgetés a díjcsomagban és 30db sms.
Valami ilyesmi van most a középsulis lányomnak. Van valami olyan opció, ami ennél nem sokkal drágábban ad egy kicsit több netet (6 GB környékén már elég lenne), hasonló egyéb paraméterekkel? -
gabor9991
addikt
válasz
RoyalAirForc #50061 üzenetére
Nem vagyok képben az iqpro csomagjaival egy ideje de ha jól emlékszem ez egy 2 év hűséggel választható tarifa volt igaz? Ha ez egy olyan flotta ahol a szám a neveden van akkor lehet később meglepetés.Amit írsz hogy kinyirták az egészet abból én azt feltételezem hogy az eddigi flottás tarifát már nem tudod használni és ez nem valami átmeneti hiba
Ilyen esetekben a Vodafone szokott egy flotta alaptarifát a szerződésbe betenni aminek eléggé fájdalmas díja van.
Ha a szám a flottakezelő nevén van az más, akkor ezt valószínűleg nem rajtad akarja majd a Vodafone behajtani ha tényleg ez a helyzet.
Csak úgy hogy a szám megszűnt az eléggé érdekes. -
kano
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #50061 üzenetére
Az kellemetlen.
-
gabor9991
addikt
válasz
RoyalAirForc #50059 üzenetére
Ha megszűnt a flotta érdemes lehet intézkedni mert a flotta alaptarifa eléggé barátságtalan havidíjjal meg percdíjjal rendelkezik.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Kapott bárki számlát az iQ féle vodaflottából, miután kinyírták az egészet?
-
Siriusb
veterán
Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön àltal kért szàmhordozàsi eljàràs sikeresen befejezödött. A szàmhordozàs megtörténtének idöpontja:...
Ez az üzenet az jelenti, hogy nem lehet semmi probléma és simán lemegy a számhordozás az adott időpontban?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Kedvező Üzleti flotta, Telenor.. eSIM-re mi is tudunk jelentkezni? Ha igen, hogyan?
-
-
gps76
őstag
Igen a nevemen van, 13.-án jár le a készülék hűség, a mytelenorban ott van mindenem. Akkor csak simán a kedvezőtől kérek egy igazolást, és beballagok egy telenor üzletbe és átiratom?
gingerbalm: a mytelenor kiírja, hogy mit használsz, töltsd le a részletes számlát onnan még többet tudsz meg.
-
4Grider
félisten
válasz
gingerbalm #50035 üzenetére
Miért lényeges, hogy dolgozói-e? A lényeg ott van, hogy te vagy a számlafizető ÉS az előfizető is. Ebben az esetben akkor lécelsz le, amikor akarsz (persze ha nem vállaltál készülékre vagy előfizetésre hűséget).
-
gingerbalm
aktív tag
Azt hogy lehet kideríteni, hogy az aktuális telenorflotta, amiben benne vagyok, vajon dolgozói-e? Elhangzik a nevében a számlán? 4 éve léptem be a mobilflottacentrumon keresztül, saját néven van két előfizetés, és a Kedvező Üzleti Flottába szeretnék én is átmenni. Azt tudom, hogy az ügyintéző csak mormogta a bajsza alá, hogy ez valami belsős flotta, és akkor kedvezőnek is tűnt, de emez most még kedvezőbb lenne.
-
gps76
őstag
Én is most szándékozok belépni a Kedvezőbe, mert ahol most vagyok az drágább. Tudtok valami konkrétat, hogy egy másik dolgozóiban vagyok szintén a Telenornál, át tudok menni hozzájuk? Ha igen, mi a pontos menete, mik a költségei? És a 20000 készülékvásárlási kedvezményt igénybe tudom-e venni? A mostaninál eléggé elzárkóznak előle, írtunk "panaszlevelet" is, mert kollégámnak megengedték. Pedig 2 éve még igénybe tudtam venni, meglévő csomagra is, hosszabbítással.
-
Siriusb
veterán
Hadd kérdezzem meg, aki már lépett be a kedvező üzletibe számhordozással: kb. mennyi időt vehet igénybe a folyamat?
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a T-s flottás tarifáknál lehet megosztót kérni a netre (esetleg akkor is, ha korlátlan a tarifához járó net)?
Köszönöm! -
Víz Elek
senior tag
Tud valaki valamit az IQ proval kapcsolatban?
Volt ez a korlátlan vodás net plusz hívásos csaomaguk, amit egyik pillanatról a másikra megszűntetett a voda, először csak a netet, aztán a hívást is, no meg a kártya is használhatatlan már.Hiába írok e-mailt, hívom őket sehol semmi... csak így gondolnak egyet aztán lelőnek mindent..?
-
bul07
nagyúr
BB fórumba tették be
Osztrák Hot, feltöltős
Hát ezzel kb az összes flottát agyonverné itthon nem hogy a rendes szolgáltató csomagokat, na jó egy két céges államit flottát nem -
Geo19870322
tag
Sziasztok. El vagyok veszve az előfizetések között. Segítsetek. Jelenleg olyan van, hogy telekom hálózaton belül ingyen hívás+4GB net 5100 ft. Keveset telefonálok, inkább net lenne a fontos. Valami ötlet esetleg?privátban várok tippeket...
-
Salex1
őstag
Melyik az a flotta, ami ad valamicske sávszéles internetet és lehet telefonálni is rajta, a legolcsóbban.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
totron #50004 üzenetére
Akkor pláne érdemes router cserén gondolkodni. Nekem háromszoros sebesség növekedést hozott az új router és a szakadások is megszűntek.
Jó, nyilván mindenhol eltérőek a vételi viszonyok. Lehet nem lesz 100-170 Mbit/s mint nekem, de arányosan sokat javulhat a helyzet.Az egy sávra korlátozás meg nem oldja meg a stabilitási problémát, mert az inkompatibilitás akkor is megmarad.
-
tkomlosi
aktív tag
válasz
arcszesz #50001 üzenetére
Nem a legdrágább eszköz de teszi a dolgát. 4g onlyban megy, tehát nem 3g a Telekom, hanem mint írtam is kicsi a térerő, Telenor meg lassab, de az sem szakadozik. A Vodafone lenne gyors, de az szakadozik, akkor is ha mondjuk csak B20-ra van korlátozva. Ezért úgy gondolom nem az eszköz a ludas, hanem a szolgáltatonal valami.
Legalábbis szerintem furcsa, ha háromból kettő jó.
De kiroobalom kültéri antennaval és kiderul mennyit javít,.Telekom jobb is lenne, mert amellett, hogy nem szakadozik még korlátlan is. -
arcszesz
aktív tag
válasz
4Grider #50000 üzenetére
Van a polcomon cat3 B593 nagy Telekom logóval. Sok van még belőle használatban. Pár éve még szépen hasított. Mióta fejlesztették a cellát, már nem az igazi sajnos...
Több Brit és Ny-Eu szolgáltató már a cat4 eszközöket sem engedi be a hálózatába, nem véletlenül.
Szerintem sem teljesen off téma, de a topikgazda szerint igen. Ezennel a témát lezártam
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest