Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
RoyalAirForc #64518 üzenetére
Lehet, nincs még 5G-képes eszköze.
-
-
-
Töröltem pár hozzászólást.
Politikát, offot, a másik kóstolgatását fejezzétek be! -
-
-
-
válasz
szucs.krisz #63396 üzenetére
Mármint magyarul
Billing Entity Numberszámlaküldési cím.
(Húsz éve vagyok Yettel alkalmazott, de eddig nem tudtam, mit jelent a BEN rövidités.)
-
-
válasz
RoyalAirForc #62881 üzenetére
Ilyen ez a mobilhálózat.
De nem véletlenül lett összességében a Yettel (és a Telekom) hálózata a legjobb, még ha helyenként a Vodafone-é jobb is. -
-
-
-
-
-
-
válasz
orbangeza90 #62752 üzenetére
Ez jól hangzik.
-
-
-
-
Elfogadhatnád, hogy nem
átb...átvert, meg nem hazudott, hanem egyszerűen ennyire bonyolult a flottacsomagok rendszere a cégnél.
A téves infóadást sosem vonom kétségbe, mert én is napi szinten ezt a bonyolult rendszert látom, használom, tudom milyen. Csak azt nem szeretem, mikor ilyen szavakat használtok. -
-
válasz
zoltaneger #61872 üzenetére
honnan lehetne esetleg többet megtudni arról, hogy kinek van tovább szerződése a Yettellel?
Ez nem publikus infó.Illetve, ha ez be is következne, akár évekig is maradhatsz a csomagban, szóval nem akkora gond a szerződés megszűnése.
-
Off off!
Köszi! -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Szupercsirke #59114 üzenetére
Lehet, a GPRS roaming van tiltva a számon.
Hívd a 1220-at, segítenek a kollégák. -
válasz
Ricsii2001 #58943 üzenetére
Ha az elkészült számla összege lett magasabb, akkor sajnos, előfordulhat, hogy nem került beállításra valamilyen kedvezmény. A panaszod alapján ezt megteszik, és átszámolják a forgalmad, jóváírják a különbözetet.
-
válasz
torrente777 #58873 üzenetére
Biztos, hogy nem tettek át maguktól semmilyen más flottába.
Nem szoktak ilyet tenni.
Ez szerintem az inflációkövető áremelés volt. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
bobek72 #57676 üzenetére
Ezt meg én nem értem ( szám nélkül nem akarok rosszat írni). A telefonszámomra gondolsz?
Igen. De belegondolva mindegy is, mert ha jól sejtem, nem kértek tőled a csomagodra vonatkozó engedélyt személyesen sem, hanem simán elvégezték a módosítást.
Tehát valóban téved(het)ett mindkét kolléga. Azt kizártnak tartom, hogy ebben szándékosság lett volna. (Magyarul nem átb... vertek, hanem rosszul tudták.) -
-
-
-
válasz
Ricsii2001 #57634 üzenetére
Ez nem csomagváltás szerintem, hanem csak netmegrendelés.
Ez pedig mehet akár a 1220-on keresztül is. -
válasz
SztiviVander #57623 üzenetére
Persze.
A számod mondjuk, letiltja a szolgáltató, ha így tennél. -
-
-
-
- akkor havi számlás előfizető leszek?
Igen.- ha igen a Yettel állítja ki a számlát vagy a KÜF?
Igen- Yettel appban (vagy hol) látom a KÜF perc/adatforglamat?
Igen- A jelenleg a Yettel "kártyámon levő" összeggel mi történik a flottába lépés után?
Mivel hivatalosan nem válthatsz feltöltőkártyás csomagról KÜF-flottára, így ez a kérdés értelmezhetetlen. -
-
-
válasz
pulyka jocó #56929 üzenetére
Respect!
-
-
válasz
autotaxmo #56904 üzenetére
A mai naptól új publikus, lakossági portfólió indult a Yettelnél.
Az új árak nem fognak/szoktak emelkedni az inflációs díjkorrekció mértékével.De ezt nem a Yettel topikba szeretted volna?
-
válasz
mihaczitomi #56876 üzenetére
Ha átviszed a számod a Yettelhez, akkor persze.
-
-
válasz
-Mosquito- #56827 üzenetére
Igen, ezeket rögzíti a Yettel a szerződésre.
Tehát akkor -ha jól értem- tök mindegy, hogy rajtuk keresztül intézed vagy személyesen, ugyanazokat kérik? -
-
-
Kértem, hogy ne folytassátok!
-
Off off!
Plusz pár hozzászólást töröltem. Egymás kóstolgatását IS befejezni! -
-
-
-
válasz
tahepa #56082 üzenetére
Nem teljesen értem, mi a gondod.
Ha a kártya aktív, de net nincs, akkor van értelme már visszamenned, de ha térerő sincs, tehát nem aktív a SIM, akkor 72 órán belül felesleges felkeresd a boltot, lehetnek csúszások az aktiválással.
A kártya sorszáma szerepel a szerződésen, azt te magad is összehasonlíthatod azzal, ami ténylegesen nálad van. Ha nem stimmel, akkor megint csak személyesen intézhető -csere kell. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mazda topik
- GTA VI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB
- Eladó egy karcmentes frissen pasztázott kevesett használt dobozos xbox series x első tulajdonostól
- HP Eliteone 800 G4 AIO PC 6 Hónap garancia Nagyon szép állapotban 23.8" FHD 1920x1080 IPS Kijelző I
- Asus RT-N18U N-600 Wireless Router
- Apple Airpods Pro 1 Gen , használt! Bal oldali füles hibátlan, a jobb oldali berezonál, recseg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest