Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
martongunar #64575 üzenetére
Köszi!
-
mexel
veterán
válasz
whbear #64573 üzenetére
Még semelyik, majd januárban átgondoljuk, ez csak egy kérdés volt, párom nem nagyon beszél telefonon, sima domino jó neki, és második sim-nek lehet egy net simet vállalnánk neki. Azért korlátlant mert az 50-100gb-osak sem sokkal olcsóbbak szerintem.
Már csak azt kell kiderítenem ha egyik sim slotban megy a net nála akkor a másik kártya hívható lesz-e, vagy nem fog így működni. Ezek a telefonok csak egy aktív simet használnak egyszerre. Mert az nem lesz opció hogy ő belekezd egy videóba és onnantól elérhetetlen
De januárig nem lesz már időm kideríteni -
mexel
veterán
Sziasztok! Keresgéltem, megnéztem az öf-et is. Nekem volt tavaly talán vagy tavalyelőtt nyáron utoljára korlátlan mobilnet sim-em iqpro-nál. Azóta fogalmam sincs létezik-e még vagy hogy mibe kerül. Kinél érdemes hűség nélküli korlátlan mobilnetet venni, és mibe kerül az most havonta? Olyat amit nem lassítanak, valóban korlátlan. Telefonszám nem kell hozzá, csak SIM. Létezik még ilyen?
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz
Dr Bubo #57805 üzenetére
Köszönöm, nem figyeltem eléggé. HA ezek az árak frissek akkor a voda kb úgy lőtte be az árát a pedagógusflottának hogy ezekkel majdnem pariban legyen. 27gb net, korlátlan mindenhová, 6800ft.
Ami olcsóbb az a MultiFlotta Pink, de ez cégnévveél kell ahogy látom. Pár száz ft-ért lehet nem lesz értelme változtatnom, azt hittem olcsóbb a többi még, nem gondoltam hogy így elmentek az árak már.Az mi hogy van előfizu havídíj és összesen? Mitől több az alsó? Mert nem csak a csatlakozái díjjal több
-
mexel
veterán
SZiasztok! Pár évig KÜF tag voltam, de kb 2-3 éve átmentem pedagógusflottába vodához. Ez a flottacsomag most módosult úgy hogy nem éri meg semennyire, keresnem kellene valami korlátlan csomagot.
Mivel már nem vagyok KÜF tag így nem látom a csomagjaikat sem. Ott a szám még a nevemen marad? Tud esetleg valaki egy árlistát küldeni és feltételeket? Valahol talán még megvannak az elérhetőségeim, de fogalmam sincs hirtelen hol, gyorsan kellene döntenemEsetleg bármi más ajánlás is érdekel ahol a szám a nevemen marad, korlátlan és jó az ár
-
mexel
veterán
válasz
Viktor0610 #54202 üzenetére
Elnézést. Sajna nem vagyok vmi jól és minden mozgás nehezen megy, a kezem is remegett már, folyamatosan mellényomtam mobilon. Gépről jobban megy. Visszaolvasva tényleg nagyon gáz
És köszönöm mindenkinek a segítséget! -
mexel
veterán
A KÜF nél láttam kiscsomagit, valamennyi beszéd és 4gb net, olcsón. Ehhez a csomaghoz a reklámjukban nincs odaírva hogy számhordozással is lehet. Elképzelhető hogy itt nincsííj van máluk? számhordozás? Hűség feltételezem van. Beléoési díj van náluk?
-
mexel
veterán
Hűség nálkülimbilnetből, ami akár 1 hónapra is vehető milyen opciók léteznek jó áron? 50-100gb / hó talán már elég lenne. Nyilván ne legyen belépési díj mert akkor már nem érné meg 1-2 hónapra
-
mexel
veterán
Ja, nem csak küf érdekelne, bármi megoldás olcsó havidíjra ( 2500-3000ft, beszélgetés minimális legalább 5-10 gb net)
-
mexel
veterán
Sziasztok! KÜF tag voltam, de kiléptem egy voda csomag miatt. Páromnak keresnék viszont vmi lyan csomagot ahol a beszélgetés nem fontos, minimális ingyen perc elég lenne és kellene legalább havi 5-20gb net. Tud vaki valami árlistát küldeni? Nem tudom a fb csoportban benne vagyok -e, nem otthon vagyok és itt nem találok ahol vagyok semmi elérhetőséget, minden otthon maradt. Plusz van most belépési díj még?
Remélem nem gond ha itt ezt megkérdezemKözben Fb csoportot nmegtaláltam, ott tag vagyok de nem találok árlistát
-
mexel
veterán
Hirtelen nem tudom az iqpro számát, pár éve veszek nyárra korlátlan netet tőlük. Ha leírható akár priviben tudja valaki az idén mennyibe kerül a korlátlan net náluk?
Ja és még mindig csak yettel van? Voda lenne a legjobbnekwm, a yetelnyáron tré nagyon balcsin -
mexel
veterán
Köszönöm!
-
mexel
veterán
Köszi, most már mindent tudok
-
mexel
veterán
válasz
Flotta #51086 üzenetére
Ha valóban íg lenne talán maradnék is. De ez ismét csak egy ígéret szerintem ami pár évig tovább húzódik. Most már vannak korlátlan beszélgetős flottacsomagok 3500-ért is, sőt magánszemélyek is hozzájuthatnak 4-5000-ért flottán kívül is kisügyeskedéssel és telefonálgatással korlátlan csomaghoz. Igen régóta a küf-nél vagyok, fogalmam sincs hány éve, de árcsökkenés nem nagyon volt pedig illett volna kicsit lejjebb vinni már az alap korlátlan csomag árát szerintem. Ha lenne jobb ajánlat meglévő ügyfeleknek szívesen ott maradnék, de így kétséges.
-
mexel
veterán
A pass engem is érdekelne ha lehet
-
mexel
veterán
válasz
Dr Bubo #51061 üzenetére
A telenornál nem is jellemző
Először akkor kaptunk jó ajánlatot amikor sok ( még az első redes korlátlan csomagból) sok cégest vettünk. Utána azok a számok ki lettek osztva a tulajoknak, és a megtartó csoport jó ajánlatokat adott. De ez igen sok éve volt. Azóta már régen megfogyatkoztak azok a számok, de még mindig simán adnak ajánlatot a hűség lejárta után. De nem csak nekünk, másnak is aki igényli. ( én csak a korlátlan beszélgetéssel foglalkozom, nem látom értelmét 1-2-3 ezerért fix időnek amikor majdnem annyi a korlátlan is - ez csak saját vélemény persze)
Plusz sok barátom - ismerősöm mondja hogy 3-4 ezrekért beszélnek korlátlanul mindenféle ksiebb flottákban, szóval van lehetőség biztosan. Mondtak neveket is de nem foglalkoztam vele, elvoltam a küf-el, minimális különbségért nem ugrálnék nyilván. -
mexel
veterán
válasz
Dr Bubo #51059 üzenetére
Nem tudom most mi a gond. Valami rosszat szóltam valamire? Miért kellene indok hogy kilépjek egy flottából? Hadd döntsem már el én hogy szükségem van-e még arra a számomra vagy nincs. Remélem nem kell engedélyt kérnem tőletek ezért. De ha fizetitek amíg nem használom azt a számot felőlem maradhat a fiókban ha annyira szíveteken viselitek a sorsát.
Csak azért mondom hogy nem túl versenyképes mert pl sima flotta nélkül is olcsóbb ajánlatot is kapott pár családtagom is szolgáltatótól miután lejárt a hűség. 3500-4000/ hóért korlátlan beszélgetést 5-10gb nettel. Ehhez kpest az 5500 ft/hó nem is annyira nagyon jó. Persze nem lehet mindenhol találni, de azért létezik.
Vagy pl egyik szolgáltatónál az üzleteiben is ki van rkva szórólap flottáról és simán lehet csatlakozni. Olcsóbban.
Nem értem miért kell rögtön támadni ha valaki kérdez valamit és kiforgatni a szavait. ( pl kilépni és pár nap múlva vissza... nem írtam ilyet)
Évekig voltam flottatag, nagyon régóta, több számmal is és most az egyik nem kell. Hú de bonyolult és rejtélyes ügy ez... -
mexel
veterán
válasz
INGJOKE #51057 üzenetére
Ki mondta hogy azt mondtam hogy pár nap múlva? Mondtam hogy most ki kell majd lépjek, és valamikor visszléphetek-e. Nem mostanában. Erre a válasz nem az volt hogy nem (mert gyerekek vagyunk és megsértődünk,) hanem az volt hogy nem lehet a flottába belépni mert megtelt a létszám. De ennek ellenére mások mégis belépnek.
Szóval ez csak sértődött válasz volt. Mert ha azt mondja hogy ugyanazt a számot nem lehet visszavinni akármiért, azt elfogadom ( bár nem érteném miért). De így érdekes.
Ez olyan mintha egy szolgáltatótól elmegyek valamiért, attól később még visszamehetek.
Mindegy, nem ez az egy flotta létezik szerintem ha otthagyom őket... Már nem annyira versenyképes ez az ár szerintem. -
mexel
veterán
Viszont azt hallottam hogy küf-hoz nem lehet belépni mert elérték amax létszámot. Ez így van most?
Más: voda pedagógus flotta olcsónak tűnik nagyon, van valami buktatója, hátulütője a dolognak? Ott is nevemen marad a szám ugye?
-
mexel
veterán
Megoldódott, kaptam infót küf-től.
-
mexel
veterán
Régóta KÜF tag vagyok, van valami korlátlan beszélgetés csomagom, de 2-3 éve ugyanaz. Anno azt hiszem a nevemre került a sim is. Ez a csomag valami 4500-5000 körül van havonta. Van valami új árlistájuk régi tagoknak? Nem nagyon lehet semmi lyet megtalálni fb-n.
Plusz kérdés hogy lehet vajon hűség nélkül korlátlan netet káérni külön sim-en, főleg routerrel együtt, vagy az csak iqpro-nál mehet?
Ez a 4500 már nem annyira vonzó ár, vannak olcsóbbak is gondolom. -
mexel
veterán
válasz
Fenyi Leopol #48983 üzenetére
Az 1Tb az 1TB a korlátlan pedig korlátlan
Van különbség
De semmi gond, csak azért írtam mert nem mindenki nézi a részleteket. Az infót mindenesetre köszi! ( van tapasztalata valakinek a céggel egyébként?)
-
mexel
veterán
válasz
Fenyi Leopol #48981 üzenetére
22500-ért... Ennél bármi olcsóbb még hűséggel is
-
mexel
veterán
válasz
totron #48978 üzenetére
A visszaélést simán lhetne kezelni: vagy előre fizetni a hónapot, vagy kaució és max 3 hónap hűség. Kb ennyi lenne és máris nincs mivel visszaélni. Csak akarni kellene és átgondolni. de sokkal jobb 1 év hűség, ha nincs műás sokan úgyis veszik és meheta kaszálás télen is.
-
mexel
veterán
válasz
RoSSo3 #48974 üzenetére
Ezt én is végig futottam, sajnos nem nagyon van jó megoldás. Azt írták az előbb hogy a szolgáltatók nem szeretik az idényjellegű felhasználókat... Túl jól megy nekik azt hiszemm, nem tudom mi lehet a gáz abban hogy jó pár ezer ember venne a nyári 3-4-5 hónapra korlátlan netes sim-et. Túl drága az adminisztráció? Sokba kerül a gépelés az írógépen a titkárnőnek és drága az indigó? Mert kb 2 gombnyomással lehetne intézni ha akarnák és kb talált pénz lenne, ha nem lennének ekkora urak, hogy csak a hűség számítana. vicc
-
mexel
veterán
Jó ez a káosz.
Akkor most az IQ-nál létezik még korlátlan net telenoros? Ha igen hogyan? Olvastam itt nappaliról, mégsem korlátlanról, hűséges és hűség nélküliről. Régebben ( kb 3-4 éve) volt náluk ilyen korlátlan netes sim-ünk, akkor működött szó nélkül routerben valóban korlátlanul.
Most ez megszűnt? ( az ár tudom hogy több lett.) -
mexel
veterán
válasz
kedvezouf #48931 üzenetére
Az Unlimited M-ről nem lehet váltani lefelé a startra? ( mondjuk ha jól emlékszem alárlkellett írni amikor saját névre került)
Mert kb csak a 3gb net a különbség. De miért ez a megkülönböztetés a számhordozásra? ( egyszerűbb akkor venni egy feltöltőst más szolgáltatótól és azt bevinni ha valaki ilyet akar.) -
mexel
veterán
válasz
kedvezouf #48898 üzenetére
Egyébként a neved alapján te vagy aki innen kitette a FB-ra hsz-t? Feltételezem van közöd az EQ-hoz ezzel a nick-el. Ha így van akkor nyugodtan fel lehet vállalni szerintem, és légyszíves szedjétek le azt a képet.
Főleg hogy ez a nick most készült ezért gondolom, és kb csak ezekre a hsz-ekre reagáltál -
mexel
veterán
válasz
kedvezouf #48895 üzenetére
Ezt kellett volna írniuk inkább, de nem csak ennyit amit Te, hanem kiegészítve teljes információként ahogy lejjebb Küklopsz tette.
Azaz lehet szüneteltetni ( de ennek is díja van és ezzel nő a hűség ideje) Így kerek.
csak én ahogy írtam ilyesmire nem szívesen írok alá semmit, mert nem tudom jövőre kell-e stb. Alapból az év nagyrészében nem használom a mobilnetet, csak esetleg ami jár az előfizumhoz. -
mexel
veterán
válasz
pietrrr #48883 üzenetére
Mag az a****f@****! Miért nem itt válaszolnak ha akarnak, mi jogon teszik ezt ki máshová?
Miből gondolják hogy én majd a face-n várok választ egy itteni kérdésre, ami nem is annyira kérdés volt.
Jó lenne ha leszedné az illetékes aki itt is olvassa.
Főleg hogy a válasz sem az ami olyan megnyugtató, nem megoldás a kérdésre.
( kis matek: 4 hónapra így kb 7500-ra jön ki/hó) -
mexel
veterán
válasz
4Grider #48868 üzenetére
Köszi! Feltételezem az ár viszont horror, kb annyi lesz mintha egy évet aláírnék a flottánál
Megnézem, vodás feltöltőm vanMeg is van, a domono 10e a voda 8e. Tehát ha 4-5 hónapig használom akkor már kb tényleg majdnem ott van mint 1 év a flottánál
Ennyiből akár vezetékest is behúzhatok majd
De vicc a telenor is: Úgy írják: internet a nyaralóba, akár routerrel. De a 12 vagy 24 hó hűség ott van. Na a nyaralóba valóban egész évben ott van az ember azért nyaraló
-
-
mexel
veterán
Sziasztok! Jelenleg a eq-s telenoros flottában vagyok, már a saját nevemen van a kártya.
Az lenne a kérdésem hogy egy korlátlan net társkártyát vagy valamilyen korlátlan netes lehetőséget tudok most találni? ( régebben IQpro-nál volt ilyen, de azt megszüntettük kb 2 éve)
Ez létezik még? Plsusz hab lenne a kártyán ha lenne valami kis router is hozzá amit tudnék fixen telepíteni a nyaralóba. ( hűség nélküli kellene, kb 4-5 hónapra max)
Mik a lehetőségek most? -
mexel
veterán
válasz
RoyalAirForc #48037 üzenetére
A Netfone-nak?
-
mexel
veterán
válasz
Dracula72 #47939 üzenetére
Mondjuk én csak a korlátlan csomagot néáztem ami jobb az eq-nál, de most látom itt van korlátlan kb zéró nettel 3000-ért. Ez jó annak akinek csak beszélni kell. Teljesen saját néven marad? Mi kell hozzá? ( majd utánaolvasok)
Egyébként EQ-nál engem is zavar hogy nincs sms mert néha kellene.Ja, más fontos:
Ma a telenortól felhívtak és már a nevemen van a telefonszám majdnem 1 év rabsággal. De megérte így. Köszönöm a segítségeket amiket itt kaptam, a módszer a fentebb leírt volt. Doksi letölt- kitölt, és elküld a telenornak a fentebbi linken. pár napra rá hívtak is.( bánom hogy nem kérdeztem rá sms-rt nem adnának-e pluszban - nem tudja valaki nem lehet ilyet alkudni? Mondjuk így hogy aláírtam már biztos nem)
-
mexel
veterán
Elküldtem a Telenornak akitöltött szerződést, kíváncsi leszk mi történik majd.
Egy kérdés: a SIM kártya azonosító az ami a SIM hátulján van, 9 számjegy? Én azt írtam be. -
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Akkor most elveszik január 1-el a szám vagy nem?
-
mexel
veterán
Nem akarom elhinni hogy ennyire paraszt módon intézik. ( nem jut eszembe más erre)
Miért nem küldenek az eq-tól egy mailt mindenkinek pl? Nem lenne túl bonyolult. -
mexel
veterán
Engem a telenornem érdekelnede a számom nagyon. Azt semmiképpen nem akarom bukni. A telenort nem lehet felhívni ez miatt?
( ha jól olvasom akkor a fentebb linkelt megoldás nem fog működni a jelszó miatt?)
Az nem megoldás hogy felmondom a flottacsomagot ( megszüntetem) és akkor a flottakezelő visszaadja a számomat?
-
mexel
veterán
válasz
4Grider #47855 üzenetére
Igen, értem, a kis cinizmust is, és nem akartalak megsérteni, csak akkor még te sem küldtél el ilyet, csak elküldenéd.
Ez feltételes mód.
Én is feltételezem hogy nekik kell elküldeni és nem a sarki pékhez, de kérdés reagálnak-e, vagy van más kontakt akihez ez tartozik stb. Azért kértem hogy aki csinálta és biztosan tudja kinek mit kell küldözgetni az írjon priviben akár legyen szíves.
-
mexel
veterán
válasz
4Grider #47843 üzenetére
Pedig nagyon kellene intéznem de fogalmam sincs hogyan, ezt a számot nem veszíthetem el
Ha valaki tud konkrét intézési módot linkekkel, pontos leírással megköszönöm, jöhet priviben is. Ne csak a nyomtatványt, az megvan, de nem tudom kinek kell eljuttatni, ki írja alá stb stb.
-
mexel
veterán
Ha ezt a nyomtatványt kitöltöm kivel és hol kell aláíratni és hová kell eljuttatni? A Telenortól jött anno sms-em de nemhívtak. HNagyon fontosez a számom de sehol nem találok semmit mit kellene csinálnom. FB-on nem találom mit kellene csinálni, pedig csináltam egy profilt hogy ott is megnézzem.
Ha felhívom a telenort nem lehet ott intézni valamit? -
mexel
veterán
Engem sem hívtak még telenortól. Akit nem hívtak az keressen valami kontaktot hogy haladjon az ügy, vagy mindenképpen megkeresnek? ( csak sms jött valamikor)
-
mexel
veterán
Köszönöm mégegyszer az infókat. Akkor ez nem is olyan nagy gond. Először azt hittem nem lesz ez jó nekem de így ennyit megér
-
mexel
veterán
Köszönöm szépen az infókat! A kártya tulajdonjoga akkor azt jelenti, mint normál saját kártyánál gondolom. ha akarom ( amikor ljár a hűség) akkor akár átrakhatom feltöltősre, vagy hordozhatom máshová, stb stb, nem veheti el senki.
Az EQ-hoz innentől viszont nem lesz semmi közöm?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Kérdezés előtt visszaolvastam, de nem találtam egyértelmű magyarázatot.
EQ-s vagyok, telenor flottacsomagban ( a legkisebb korlátlan beszélgetésű).
Kaptam ma SMS-rt telenortól hogyvalami szerződés megszűnik.
Pontosan mi történik most?
Talán jól értem:
megmarad a számom ( nagyon fontos lenne), és ráadásul a nevemre kerül és a telenornál lesz a csomagom? Azaz a telenor küldi majd a számlát ezentúl és nem lesz közöm az EQ-hoz? ( ha aláírok 1 évet?)Ha rosszul értelmezem leírná valakipontosan mi történik most és mik a lehetőségek? Előre is köszönöm!
-
mexel
veterán
válasz
Jackie_Chan #44338 üzenetére
Az eq-tól veszi a csomagokat, tulajdonképpen eq flotta lesz csak ártmegy még egy kézen. Legalábbis régebben így volt úgy tudom
-
mexel
veterán
Sziasztok! At EQ telenoros új csomagról még semmi hír? vagy teljesen felejtős már az egész? Mert akkor átmegyek a vodába inkább azt hiszem. ( már kezdetekkor meg kellett volna tenni, kb lejárna szinte a hűség is)
-
mexel
veterán
Nekem csak az a bajom velük ( EQ) hogy átvertek az új telenor csomaggal. Ha tudom hogy nem lesz akkor a Vodánál aláírok 2 évet, már megérte volna ennyi idő alatt és nem szívtam volna kb 4 hónapig a telenor mobilnetjével ott ahol voltam, ott ugyanis az nem működik normálisan. A voda jó, ezért feltöltős voda netet kellett használnom. Ebben a formában már nem túlságosan érte meg ezt a csomagot tartanom és várni.
-
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat
, közben olvasgatttam is, a számlakontroll lesz most így a befutó azt hiszem nyárra.
-
mexel
veterán
Nem nagyon olvastam vissza, illetve amit olvastam nem tudom pontosan mi is az igazi most korlátlan net ( beszéd nem kell) kártyával. tavaly még volt egy iqpro-s kártyánk, az most már nincs, de nyárra megint kellene egy korlátlan adatkártya.
Most a számlakontroll akkor ami ajánlott? ( hűség nélkül kellene és lehetőleg belépési díj nélkül, utobbiról nem találtam infót a számlakontroll honlapján de most olvasgatok még itt)( bocs hogy csak kérdezek de most hetek óta annyira nincs időm hogy nem tudok végignézni mindent )
-
mexel
veterán
válasz
gingerbalm #42499 üzenetére
Még nem késő, még péntek van, azt a másfél órát még megvárom
-
mexel
veterán
Holnap péntek
Már várom
-
mexel
veterán
Péntek van...
-
mexel
veterán
válasz
vpanangin #41744 üzenetére
Így van. Konkrétan 2 személyről tudok aki vár hogy belépjen azért az árért amit beharangoztakmár ki tudja mikor. Ha azt mondanák hogy ez nem sikerült, akkor lehet hogy aláírnának a vodához pl a másik listára akár 2 évet is mert azért ott jobb az ár. Én is várom hogy váltsak valamit vagy ne, mert a beígért áron maradnék még. De így csak megy az idő és egyre hiteltelenebbek lesznek.
Nincs semmi szégyen abban ha nem jött össze. Vagy ha azt írják hogy nehézségek adódtak és nem tudjuk sikerül-e, vagy hogy mikor. Szerintem kár ilyenekkel elszúrni a dolgot. Attól hogy most elvileg ők a legjobbak a megítélésnél azért valamennyit ez is számíthat.
( konkrétan nekem semmi baj a személyükkel, korrektnek és normálisnak ismertem meg őket amikor beszéltünk vagy email-ban értekeztünk, de nem biztos hogy mindenki ezt tudja aki csak érdeklődik még vagy nincs velük kontaktja )Kano: ezért kellene nekik mondani valamit, bármit, hogy ne legyen találgatás.
-
mexel
veterán
Amire kijön a telenoros tarifa már lejárna a 2 év hűséges voda is
-
mexel
veterán
A voda árral nem lenne baj, csak a 2 év ami nem túl jó. Szívesebben is használnám a vodát mint a telenort, csak nem nagyon akarok aláírni ennyit.
Közben kikerült egy javított voda is 1 perce -
mexel
veterán
Eq-nál negyed órája az az üzenet az fb-n hogy a voda árlista ma meglesz a telenor a napokban. A vodára kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest