Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
wolf88 #64897 üzenetére
Nem is akarok, csak tájékozódni akarok ha bekövetkezik, hova tovább. Az enyémen netet akartam volna 7-ről a 13-ra, de azt se lehet. Akkor nem fizetem ki egyben a törlesztőt. Ha megszűnik hova érdemes menni? Netfone-nak elég jó árai vannak, ott mi a hátrány a
vodánOne-n kívül? -
SztiviVander
őstag
válasz
wolf88 #63753 üzenetére
Nem hazudott persze, csak jocskan elferditette az igazsagot, ahogy szokta. Mert abbol a tobbszaz emberbol lehet kb tiz foglalkozik a flottaval. A takaritok meg a technikai dolgozok biztos nem, de a letszamban ok is benne vannak. Es ott ugye amiatt merult fel a hanyan vannak a tarr-nal dolog hogy baromi regota varjak a naiv emberek hogy vegre felhivjak oket.
-
FerNandor
őstag
válasz
wolf88 #63491 üzenetére
Köszi.
Igen, egyszer már hívtak, el is utasítottam. Amúgy mostanában jár majd le az 1 év hűség azt hiszem. Csak abban nem voltam biztos, hogy meddig lehet maradni. De most, hogy mondod, írtak is a facebookon valami csomagot a hozzászólók, ami még sok évvel azután is volt, hogy már nem értékesítették, de még voltak benne, aztán végleg kivezették.
Azóta nem követem a fb csoportot sem, amióta a vodafone-t hásználja a küf. Oda biztos nem megyünk, onnan jöttem céges flottából, de az a környékünkön elég gyenge. -
arcszesz
aktív tag
válasz
wolf88 #63491 üzenetére
Én nem vártam meg. Sok év után elengedtem a küf flottát. Meg a többit is. Ne úgy legyen, de ha mondjuk év végén megszűnik pár 10000 előfizető csomagja egyszerre, még gyorsan kilépni sem lesz egyszerű, ismerve az ügyintézési kapacitásukat.
Egyenlőre átmentem Vodafone publikusba. Tuti + mobilnet XXL. Még árban sincs már számottevő különbség. Nekem legalábbis. Megvárom szépen mi lesz ebből az egész flotta történetből, elhagyva a süllyedő hajót.
-
ttamas
tag
válasz
wolf88 #63468 üzenetére
Yettel flotta oldalan belepsz auchan kóddal,igényelsz. Két számomat két különböző alkalommal regisztráltam , igénylés után egy nappal hívtak, és forduló nappal áttétek yettel Auchan flotta a csomagba, sehova nem kellett menni. Addig is yetteles szám volt mindkettő, auchan klubkartya szamot kerdezik, azt ingyenes regisztracioval meg tudod szerezni.
-
sifarr
senior tag
válasz
wolf88 #58076 üzenetére
Itt sose lesz verseny.
1. A remény hal meg utoljára.2. Volt korábban egy moderátori kérés és figyelmeztetés, miszerint a KÜF-ügy kapcsán (se) politizáljunk a topicban, mert automatikus kitiltás lesz a "jutalma".
Én most minden KÜF-höz kapcsolódó hsz-emben igyekeztem a lehetséges mértékig kerülni a politikát. Visszaellenőrizhető!
Bár ha a távközlési támában (de akár bankosban is) kerüljük a politikát, akkor nem nagyon lesz miről beszélni. Legfeljebb a lefedettségi kérdésekről. Már az a kérdés is necces, hogy melyik szolgáltatónak ki a hálózati beszállítója ... Tarifákról nem is beszélve. -
sniper112
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
wolf88 #50901 üzenetére
Azt értem, de mikor intéztük 0 Ft-ot kértek ill. nem kértek egy fityinget sem a Tmobile-nál, ez lett volna a lényeg
ha nem kellett volna net arra a pár napra, akkor semmit nem kellett volna rátölteni, tehát 0Ft lett volna a Tmobile-hoz való számhordozás.
Mikor sétáltunk a kocsi felé jött fel, hogy még a neten olvasott 1000 Ft-ot sem kérte el az ügyintéző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest