Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- iPad topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
ben-ga #65319 üzenetére
"nem úgy értettem, hogy olcsóbb legyen a T-nél"
Én sem úgy értettem. Ott a vessző az olcsóbban után.
Tehát a T-től sem látok olcsóbban rendelhető simet, csak 1k, mint máshol.1k online is egy T sim. Csak online 2GB és 40perc tartozik bele, máshol pedig a fele. Vagy rosszul nézem?
-
kano
nagyúr
válasz
4Grider #65155 üzenetére
Az IT services-nél írták is itt, hogy nem a szolgáltató mondta fel a szerződést.
Voda is egységesítette az ilyen flottákat. Cégeknek is ilyet ad. Ez megint kartelezés. Bindzsisztáni elit beszállt a business-be és kell a bevétel. Mint ahogy ez megy a könyvpiacon is. Pénz, pénz, pénz, pénzecske....
-
kano
nagyúr
válasz
WhiteWalker #64512 üzenetére
De nem azért nem vesznek fel új tagot, mert nem lehet csatlakozni, hanem mert nem dolgoznak már.
-
kano
nagyúr
válasz
domper2015 #64311 üzenetére
Hát nem jár...
-
kano
nagyúr
válasz
Marcsello31 #63939 üzenetére
Voda.
-
kano
nagyúr
válasz
szucs.krisz #63895 üzenetére
Ez milyen árban van? Yeti a szolgáltató?
Köszi! -
kano
nagyúr
válasz
domper2015 #63336 üzenetére
Svájc. Az az angol Three-nél jó helyen van.
-
kano
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #63333 üzenetére
Ennyi! Egy bánatom van, hogy nem EGT országokban használható fel. Különben már nekem is lenne.
-
kano
nagyúr
válasz
SztiviVander #63312 üzenetére
Tehát:
Ez egy osztrák előfizu -> honos ország osztrák. Itt forgalmazhatsz le és EU roaming során 1000 perc/sms-t. Ehhez van egy csillag téve, ahol ez van írva: "SMS and calls from Austria to other EU countries not included."
Ami annyit tesz, hogy ebben az 1000 perc/sms-be nem számít bele az Ausztriából más EU országba küldött sms és hívás (mivel az nemzetközi hívás és nem EU-s roaming). Ezt a gyengék kedvéért oda is írták. Arra viszont nem gondoltak, hogy ennek az értelmezése kifog egyeseken.
Az a helyzet, hogy ha valamihez nem értek, akkor nem arrogánsan, nagyképűen írogatok hülyeségeket, hanem esetleg megkérdezem. De hát ez van Magyarországon, 2024-ben. -
kano
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #63096 üzenetére
Hát igen, vannak itt érdekes karakterek.
Le is szoktam ennek a topicnak a rendszeres olvasásáról.
-
kano
nagyúr
válasz
Baltazár123 #62542 üzenetére
"A voda ökoszisztémában úgy tudom, hogy soha nem volt ismert az adatmegosztó."
Rosszul tudod. Céges flottánkban most is van (és több évre visszamenőleg is). -
kano
nagyúr
válasz
trec12 #62391 üzenetére
Nálunk pl a Voda a céges szolgáltató és egy kalap sz@r az egész az irodában. Szóltunk nekik, kijöttek és azt mondták ez jó. Mi pedig azt mondtuk, hogy az 1Mb/s letöltés az nem tűnik jónak + ha az irodában sétálok a folyosón akkor van olyan pont ahol 0 lesz a térerő és megszakad. És ez az OTP flotta (tehát nem kis ügyfél). És nincs megoldás.
Dél-dunántúl, Mecsek egyik felén szintén nem acélos. -
kano
nagyúr
válasz
tibor23 #62368 üzenetére
"és lakott területektől távol is a legjobban teljesít."
Ne haragudj, de ha nincs az egész ország területéről tapasztalatod, akkor miért írsz butaságokat kész tény ként előadva? Ez egyszerűen nem igaz a Vodára, de szerintem ez egyik szolgáltatóra sem igaz itthon. A roaming tényleg hasznos (de sz@r minőségű sajnos, legalább is Svájcban). -
kano
nagyúr
válasz
Baltazár123 #62035 üzenetére
Jézusom! Te tényleg felhívtad az ügyfélszolgálatot, beazonosítottad a saját számodat és azt gondoltad, hogy ezek minden flottáról jogosult vagy információt kérni?
Gratulálok! Ez igen! -
kano
nagyúr
válasz
Baltazár123 #61906 üzenetére
Ugye a 1220 nem is kompetens flotta ügyben.
-
kano
nagyúr
válasz
4Grider #61645 üzenetére
[link]
Agnatus flotta utolsó 2 díjcsomagja.
A feleségem cégének van ilyenje, de igazából nem sok info van a roamingról. Igazából itt írja is, hogy "... EU roaming esetén... Szóval szerintem a roaming nem lesz korlátlan és ingyenes.
Ugye az a helyzet, hogy nemzetközi hívás szempontból 6 zóna van. Érdekes, hogy innen hívható Svájc ingyen, korlátlanul de ha kimegyek akkor az fizetős roaming.
Köszi! -
kano
nagyúr
4Grider
Vajon mi van akkor, ha a KÜF-ös korlátlan mobilnetes + megosztó kártyát nem íratta anno a nevére valaki és most lelőtték a kártyákat? Vajon vissza lehet még állíttatni őket?
KÜF azt válaszolta, hogy már nincsenek szerződésben a Yetivel, tegnap indult a Voda flottájuk. 6,5k a korlátlan net ott.
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
SztiviVander #61203 üzenetére
De továbbra sem értem, mire kell várni? Miért kell váltani, ha a csomag továbbra is él? Akinek több net kell az is meg tudja oldani...
-
kano
nagyúr
Én ebay-en vettem még anno, mert kellett Svájcban. Itt is használtam és azért sem szóltak (net+hívás). Jelenleg itthon van. Haver itthoni kártyát használok rendszeresen Ausztriában (net+hívás) és nem szóltak még neki. Persze ez nem azt jelenti, hogy akár holnap nem szólhatnak érte.
-
kano
nagyúr
válasz
SztiviVander #60957 üzenetére
Mohosz flotta nem szed semmilyen tagdíjat.
-
kano
nagyúr
válasz
PainKiller13 #60912 üzenetére
Nem kell semmi más (ez ugye egy csomag, vezetékes telefonnal együtt van és már semmilyen feltétele sincs) (bár már nekem nem ez van - Voda van a T-s optikán).
Én amikor kötöttem össze-vissza beszélek. Fogalmuk nem volt a csomagról. -
kano
nagyúr
válasz
kbela365 #59672 üzenetére
Szerintem egyik sem. Sajnos a jelenlegi torzított piaci helyzetben megteheti a Yeti, hogy kívág mindenkit egy flottából és ha nem tetszik lehet menni máshoz. Mert ugye van a ..... állami szolgáltató, aki jelenleg mindent megtehet és van a drága, de nem egyértelműen jobb szolgáltató. Igazából verseny az egyáltalán nincs. És ez mindennel így van ahová az állam betette a lábát (a mi pénzünket).
-
kano
nagyúr
A mi lezárt, Yetteles tarifánkban is eddig kaptam 500Ft kedvezményt és +15GB netet. Idén már azt mondták, hogy nem tudnak adni csak az egyiket és az adat max 5GB lehet. Viszont a havidíj kedvezmény akár 1k is. De a kettőt kombinálva már nekem sem adták. Itt is egyeztetés folyik közöttük?
-
kano
nagyúr
válasz
4Grider #59647 üzenetére
De azt sem tudjuk, hogy a Yeti miért nem hosszabbította meg a lejáró keretmegállapodást a céggel. Lehet annak teljesen más oka is minthogy már a törvény megjelenése előtt lépjenek. Akkor már más ilyen flották is elestek volna. Valószínűleg itt valami más volt a háttérben.
-
kano
nagyúr
válasz
WhiteWalker #59640 üzenetére
Szóval hölgyeket beszélsz(írsz) és még te vagy felháborodva. Kiváló....
-
kano
nagyúr
válasz
WhiteWalker #59634 üzenetére
A cég nem szűnik meg.
Tamikomac
"őszi rendelet" - már őszi a rendelet? Legutóbb még a választás után azonnali volt.
Hisszük, ha látjuk majd megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest