Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
IT Services-nél 12 hónap a hűség, csak telefon vásárlással együtt 24 hónap. Rosszul van a táblázatban.
-
lalamper
csendes tag
Imádom, hogy mindenről megy a beszélgetés, csak a lényegről nem
Szóval, a fő kérdés, hogy mi lesz a hűségidő alatt és a már nem hűségidőben lévő csomagokkal? Maradnak, nem maradnak, átteszik másik csomagba, stb.
Erre kapott már valaki hivatalos tájékoztatást?
-
snooze
veterán
válasz
WhiteWalker #58295 üzenetére
visszaolvasol mult péntekig,akkor teljesen tisztába leszel..vagy nem..😀😀 röviden küf elkaszálva..😔
-
qltsar
veterán
-
Olyat hívtak már ajánlattal, aki aktív csomagban van? Én mondtam minden családtagnak, hogy telefonon ne döntsenek semmiről kérjék az ajánlatot írásban.
-
snooze
veterán
válasz
WhiteWalker #58290 üzenetére
lassan egy hete ez a téma..😀😀😀
-
ajapi
tag
Nekem is jött
-
Usgyi
aktív tag
Én kost kaptam meg az SMS-t. Kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlanak majd későbbre...
-
C0d3r
addikt
Nem tudom vótmá-e, de most érkezett nekem az SMS.
[kép]
Igaz, újat nem tudunk meg belőle, kíváncsi leszek, mit fognak ajánlani. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az összefoglaló táblázatba egy új fülön visszatettem egyelőre a régi tarifákat, hogy legyen némi támpont a többi flottához is.
-
MC Pite
veterán
Én is most kaptam, várom meddig maradhatok a meglévőben
.
Úgy látom az alternatívák is igencsak megcsappantak.
Szerencsére az IT-be is elvileg egyszerű a csatlakozás, kérdés a yettel ált neki gyomlálni, vagy egyéb oka volt a KÜF végének.smombodi: A szemétség egy dolog, a sozlgáltatás minősége, lefedettség, mobilnet minősége a másik. második cégesem vodás, ingyen se kéne privátnak.
-
noorbertt
őstag
Leginkább külföldi fórumokon kukázva
Amugy rpi 4, amin openwrt fut+ lte hat, amiből bármikor kilehet pattintani az LTE modult és tenni bele 5g-t. + 5g képes antenna páros.
Megjegyzes: kilehet hozni sokkal olcsóbban is, en egyszer akartam jól összerakni(az ára már visszajött a flotta miatt..)
-
CP111
aktív tag
válasz
szucs.krisz #58283 üzenetére
Ironikusan írtam, mert Vandázott a kolléga hogy bezzeg ő mást mondott.
KÜF-nek is annyi a Yetinél.....hiába régi cég és hiába van 40 ezer ügyfele.......
-
noorbertt
őstag
-
-
yanna
addikt
válasz
mucsgyver70 #58273 üzenetére
Bakker... akad az egérgörgő...
-
yanna
addikt
Amúgy az összefoglaló téved, vagy a BestFleet weboldala elavult?
-
-
yanna
addikt
válasz
nimmrody #58247 üzenetére
Így legyen!
De! 3. bekezdés #58096
"Van egy jó hozzászólás FB-n, egy embernek korlátlan net kártyája van adatmegosztóval (gondolom még régebben köthette, sok éve) és a yettel máris megtalálta őt. Jelenleg fizet 7100ft-ot a két kártyára összesen. A yettel ajánlata 2x8700ftkedvezményesen
Sajnos arról nem beszélt, pedig kérdezték, hogy mi fog történni, ha nem fogadja el az ajánlatot."
Van egy kis nagy katyvasz...
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv ismét!
Jól veszem ki, hogy IQpro -nál nem várható változás vagy félreértem?
-
4Grider
nagyúr
-
tome0001
senior tag
Az extraflotta és a Multiflotta egy és ugyanaz a flotta?
Van egy kis ellentmondás a táblázatban...
Az extraflotta.hu és a multiflotta.hu-ra két külön weblap jön be nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 4
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest