Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldmeesee
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Előzetesen, minden leírást, hozzászólást elolvastam amit itt találtam mkv ügyben. Sajnos megoldást nem találtam a probémámra. Adott egy mkv amelyet a tv-hez csatlakoztatott Asus o-play média lejátszó szépen, képpel hanggal, felirattal lejátszott. Ebből extractGUI-val kivettem a feliratot, mert rosszul volt fordítva, illetve időzítve. Kijavítottam a Subtitle workshoppal, majd az mmg.exevel (merge) vissza csomagoltam. Ezek után viszont a média lejátszó csak a feliratot és a hangot jeleníti meg, a képet nem. (Érdekes, hogy ugyan ezt az asztali számítógépen pl. a Kmplayer szépen képpel, felrattal, hanggal lejátsza). Ja! És mivel azt hittem jól csomagoltam vissza a feliratot, ezért sajnos az eredeti mkv-t töröltem.
Segítséget, tanácsot előre is megköszönöm.A fenti képen a Médiainfóban az mkv.
Ezeket tartalmazza az mkv fájl:
http://kepfeltoltes.hu/view/110701/2011-07-01_165550_www.kepfeltoltes.hu_.png
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest