Hirdetés
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
-
darvinya
titán
válasz
rétisün #2104 üzenetére
Nem fog segíteni, mert munkamenetet ment és nem beállításokat.
Előbbi egyre vonatkozik, az utóbbi pedig beállításhoz.Ilyet az AviDemux tud csak, de az már videó szerkesztő.
Igaz ebben is lehet csoportos munkamenetet létrehozni.
Csak sokkal több mindenre kell odafigyelni.
De a feliratot csak egyesél lehet hozzá rendelni.[ Szerkesztve ]
-
BonFire
veterán
válasz
rétisün #2100 üzenetére
Tényleg csak egy hanggal tud dolgozni egyszerre, a feliratot meg csak beégetni tudja, ami nem a legelegánsabb dolog. Éppen ezért én több programot is használok egy cél eléréséhez.
Hangot hangszerkesztőben nyitom meg és alakítom át olyanra, ami nekem megfelel. Amúgy is néha kompresszálni és normalizálni kell a hangot, akkor meg már mindegy, ha egyből hangszerkesztővel nyúlok hozzá. Ahány nyelv kell, annyi hangsávot készítek.
Az MKV Extract GUI-val kicsomagolom azt a feliratot, amire szükségem van, legtöbbször ez csak a magyar forced szokott lenni. Végül van egy átkonvertált videóm, amit az előkészített hangsávokkal és felirattal az MKV Muxer GUI-val egybeágyazok. Így aztán váltható a hang, be lehet állítani az alapértelmezést, a forced üzemmódot.
Jó munkával piszmogni kell.
-
BonFire
veterán
válasz
rétisün #2096 üzenetére
Vagy Freemake Video Converter. Én ezt használom, ha konvertálni kell, hülyéknek van kitalálva (ezért szeretem). Pont ilyen célra. MKV-t bitátázok le, plusz sokcsatornás hangból sztereót.
Előnye: gyorsabban konvertál, mint pl a Format Factory, kevesebbet is válogat, hátránya, hogy csúcsra járatja az összes processzormagot. De fele annyi idő alatt végez (mint az FF).
Hátránya: nem lehet a hangot olyan szépen paraméterezni. Csak váltakozó bitrátás AAC-t tud készíteni, amiért a YouTube cincog, vagy néha el sem fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest