Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
Ja igen, ez mukodik standalone csak tabletkent hasznalva, de annak nem sok ertelmet latom, mert nem aksija van, hanem a halozaton van rajta, igy nem hordozhato.
Szoval ugy meg nem hasznaltam, csak a tv-re kotve. Viszont elegge bevalt. Az egyetlen problema talan, hogy a windows store osszeomlott, nem hajlando mukodni, de ez szerintem microsoft hiba, nem az eszkoze.
Ettol fuggetlenul minden tokeletesen mukodik.
Mostanaban tobbet hasznalom a windowst, mint az androidot.
Persze nem rabeszelni akarlak, nekem bevalt, de neked kell, hogy tetsszen amit veszel.Nekem ilyenem van, ez kb. 40. Az X8 es X7 tipusok olcsobbak is.
Plusz kellett hozza egy 64 GB-os SD kartyat vennem azert, hogy legyen megfelelo tarhely, az volt meg pluszkoltseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- OpenWRT topic
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Steam topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Playstation 5 Disc Edition 825GB dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest