Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sittes79
üzenetére
Tudom, hogy úgy tűnik, hogy én könnyen ugatok, de én a helyedben nem dőlnék a kardomba a dologtól. Nem vagy egyedül, úgy tűnik, hogy váltás történt, nem egy klón verzióról van szó. A GB -n is megjelent, mint típusváltás. A csatlakozási sebessége gyorsabb, szóval jelenleg semmi nem igazolja, hogy egy rosszabb kütyüt kaptál. Ha ez egy v2.0 -ás panel verzió, akkor annak van topikja. Meg kell kérdezni, hogy az a rom jó -e konkrétan az RTL8723AS wifi/bt modulhoz. Júliusban a Riko is így váltott RTL -ről AP -ra és most a régi modulra szinte alig jön ki vmi új rom, a gyárin kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő