Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemcsi
tag
Üdv
Sufniba találtam egy H4-es 55W-os 8000K-s Bixenon szettet.
Doboza kicsit viseltes kivülröl.
Maga a szett jó állapotban van, 1-2 hónapot volt kocsiban.Ára: 10.000 Ft
Elérhetöségek az adatlapomon.
-
elistvan
őstag
válasz
WildBoarTeam #20896 üzenetére
Amíg nem müxik távirányító (sajna ez áll fenn) addig hiába nyomok bármit is. Ugyanis nem reagál rá.
-
elistvan
őstag
válasz
WildBoarTeam #20894 üzenetére
Persze, ez nekem is megvan. a legtöbb kód 0-val kezdődik amit a silvercrest hibás kódnak értelmez. Szóval kapufa. Végigpróbálgattam.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
elistvan #20892 üzenetére
És ez a doksid meg van?
183. oldaltól magyar nyelvű és a legvégén van kódlista a medion típusú készülékekhez is, szóval lesd meg, hátha működne valahogyan. -
trl_master
tag
-
elistvan
őstag
válasz
WildBoarTeam #20891 üzenetére
Hehe, ez tetszik. A silvercrestben is megvan a márkanév, csak a dvd felvevők közt nincs. Tehát a lejátszó része lehet menne, de így félkarú óriás szegény.
És kösz mindenkinek utánaérdeklődök.
-
PLaci58
addikt
-
Bull Boss
őstag
2gb DDR2 notiramot vennék 1 modulban árral privibe
-
elistvan
őstag
válasz
PLaci58 #20883 üzenetére
Köszi, van olyan távom én is ott vettem, az automata keresés kikapcsolja a készüléket de nem müködik vele mégsem.
Ha nem jön be holnap a dolog a medion magyar supporttal akkor láttam a sini oldalán ilyesmit:
A GBS Made for You távirányító: (netre csatlakoztatod a vevőjét és ő egy adatbázisból feltölti neked a távra a kívánt cucc összes gombfunkcióját.) Csak kérdés ugye, ismeri-e a masinámat.
-
Gucunja
aktív tag
eladó egy Powercolor X1950 PRO Xtreme 256MB PCI-e videókártya tiszaújvárosban, gyárilag AC x2 hűtővel. doboza nincs meg. 8000Ft
ugyanitt egy AMD AM2 3800+ proci 4000Ft
-
Ronyman
aktív tag
Érdekel valakit egy Gemini PS 676-os keverőpult?
Bull Boss:
Megvan még a videód? Lehet érdekelne az egyik! Ha külön is megy akkor az egyikre vevő lennék.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Bull Boss #20878 üzenetére
Ez egy anaglyph 3D szemüveg. Ezeknél két színű lencse van, erről ismered meg (narancssárga/zöld, kék/piros). Az ezekhez készült filmeket már a 80as években nyomták amerikában. A lényege az, hogy 3 réteg van, az egyik a sima, a másik mondjuk a kék tartományba van eltolva, a harmadik meg a pirosba. Ezt a három réteget picit eltolva egymásra helyezik (pl.: kéket picit balra, pirosat meg jobbra). A 3D-s hatást pedig az "agyad végzi el", amikor a szemüvegen keresztül nézed.
Elvileg ilyen jellegű 3D-s filmet nézhetsz tévén! (én gépen már néztem)
A polarizált 3D-s szemüvegek már más technikával készülnek, ahhoz megfelelő eszköz is társul (pl.: 3D tévé vagy 3D projektor). Mondjuk ezek még iszonyat áron vannak.
A sima anaglyph 3D egyik nagy hátránya, hogy ha sokat van a fejeden, akkor (mivel az agyad dolgozik sokat a kép összerakásán) erős fejfájást is okozhat. -
Bull Boss
őstag
sziasztok! világositson már fel, persze aki ért hozzá.. hogy 3D szemüveggel, mondjuk egy ilyennel [link] sima 60hz-es Tv-n akár meg tudom nézni a 3D-s filmeket ?! és rendesen olyan érzés lesz mint a moziba? ebbe a témába valaki segitsen már. köszike.
-
pc-user
senior tag
Ha esetleg van valakinek ilyen kerámiabetétje feleslegesen, megvenném.
-
sly105
aktív tag
Keresek hordozható dvd lejátszóhoz 9V 1,5 A-es tápegységet ,(adaptert).
Az előző sajnos füsttel működött.Még tavalyról :
Keresek 16 cm-es mélyközép autós hangszórót természetesen olcsón és valami nagyobb teljesítményű MINŐSÉGI érdekelne.
Eladó 2 db téligumi olyan 60-70 % 155/80 R13 Debica.azt mondják ladára pont jó.
ára 6000 Ft/2db
Eladó cuccok:
- Microkazettás üzenetrögzítő kazettával együtt.
- Digitális üzenetrögzítő(osztrák tel csatival nem tudtam beüzemelni de lehet hogy csak nem értek hozzá. hang fény van rajta de tovább nem jutottam)
- összecsukható esernyő babakocsi 4000 ft
- újfajta suzukihoz trafósor.
- újfajta suzukihoz ac pumpa
- újfajta suzukihoz önindító
- thermaltake m9-es házikó oldalplexije 500 ft vagy 2L coca cola
- skoda fábia önindító
BLAUPUNKT autóhangszórók:
Ic 10 SM
ODC 100 E
TSX352
A hangszórók mind vadi új bontatlan csomagolásban.gari nincs, csak próba gari.
A hangszórók kivételével minden cserélhető is valami értelmes dologra. -
bnorci71
addikt
Szasztok!
BUÉK!
valakit érdekelne egy ilyen ADATA Classic Series CH94 2.5” Portable Hard Disk Drive csak a ház, nekem a 640-es HDD kell belőle csak.
ja rózsaszínbe
-
elistvan
őstag
Segítséget kérnék!
Sikerült szereznem egy Medion MD 82000-es vinyós divxes dvd felvevőt. Viszont távja nincs, az univerzálisom pedig automatán sem találja meg. Ilyen távra lenne szükségem: [link] vagy ha valakinek van olyan univerzális sok az egyben távja aminek a kódfüzetében a dvd felvevő részben van medion kód és eladná/cserélné az is nagy segítség lenne. Ugyanis az előző tulaj átváltotta a kimenetet hdmi-re szerintem, és se scarton, se kompoziton nem ad rendes (csak szürke és hullámos) képet. A menübe se tudok bemenni resetelni gyárira a beállításokat.
-
Zola007
veterán
BUJÉK!
Eladó egy ÚJ Lowepro Slingshot fotós hátizsák 25%-al a bolti ár alatt.
bővebb infó a hirdetésben -
PLaci58
addikt
B Ú É K
-
Ivanh
senior tag
Buék!
-
kryboy
tag
Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok!
-
sly105
aktív tag
B.Ú.É.K.
-
Bull Boss
őstag
B.Ú.É.K tökik (azaz bizd ujra életed Krisztusra )
-
lakisoft
veterán
BUÉK.
-
greeny
csendes tag
-
Sir Psycho
aktív tag
BÚÉK!
-
WildBoarTeam
senior tag
Akkor az újévben: eladó cumók
BUÉK! -
vepe
őstag
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
roti86
őstag
BÚÉK minden Miskolc és környéki PH fórumlakónak!
-
pc-user
senior tag
B. Ú. É. K.!
-
Gaga_30
tag
Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok!
-
WildBoarTeam
senior tag
B.U.É.K!
minden kedves fórumtársnak.
Kívánok még több sikeres üzletet a jövő évre is. -
misu
senior tag
Hy!
BUÉK Mindenkinek!!!
Bye!
-
bozsozso
őstag
BÚÉK mindenkinek
-
Jarod1
veterán
buék mindenkinek
-
benvolio
őstag
Mindenkinek BÚÉK!
-
jFox
addikt
Mindenkinek nagyon ...
kívánok.
-
elistvan
őstag
Üzletekben gazdag, lefagyásoktól és hibás hardverektől mentes B.U.É.K. minden kedves fórumtársnak!
-
Ronyman
aktív tag
Hardverekben gazdag B.Ú.É.K! mindenkinek!
-
ikiviki
aktív tag
BUÉK Mindenkinek..
-
jagada
addikt
B.Ú.É.K.!!!
-
sly105
aktív tag
B.Ú.É.K. Nektek!!
-
m.power
csendes tag
BUÉK minden ph-s kollégának!!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WildBoarTeam #20838 üzenetére
4 arab, 3 magyar es a MM kilove.
tobbi zarva, szvsz routerjavitas csak jozanodas utan.
-
elistvan
őstag
Aki szokott járni a mogyiban néhanapján és még nem tudja akkor elárulom, hogy átköltöztek a piac mögül a Bató ház aljába.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
jagada #20831 üzenetére
Valóban. Ugyanilyen
-
szmolcsi
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WildBoarTeam #20835 üzenetére
koszi, most voltam sajnos mar ninccss, a szemben levoben sem. de van meg par bolt.
-
jagada
addikt
válasz
.:Kristian:. #20829 üzenetére
A képekkel valami gáz van!
-
.:Kristian:.
addikt
Laptoptáska eladó.[link]
Elegáns, alumínium koffer. Olcsón. -
wwenigma
Jómunkásember
DKU-5 vagy CA-42 nokia adatkábel felesleges nincs valakinek holnapi atvetellel? Szétbarmolnam ugyhogy akar szakadt is jo.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Zola007 #20822 üzenetére
Ezek is csak a nagy kigyúrt kopaszokkal nem mernek szórakozni, de azért akad köztük normális, csak Ők vannak kevesebben sajnos. Mert amikor azx5ös bömös ráparkol mozgássérült helyre úgy, hogy két helyet is foglal belőle, azzal nem mernek packázni....
Ergo: gyúrjá', kopaszodj és járjál fekete bmw-vel -
Zola007
veterán
válasz
WildBoarTeam #20787 üzenetére
Türelmi idő??
Tesóm a könyvtárnál (a temetőnél) parkolt le nyáron. Megállt, kivette a pénztárcát a táskájából és mikor szállt volna ki, a fószer már írta az adatokat a kütyübe. Még jó hogy épp morcosabb kedvében volt és elküldte nemfinoman. A fószer szerint: miért nem parkolt az automatához közelebb? Nagy készségesen elárulta, hogy neki addig kell járni míg a napi limit büntetését be nem hajtja. -
wwenigma
Jómunkásember
TP-link 1043ND valakinek van itt es esetleg soros porton tud éleszteni mondjuk holnap?
-
elistvan
őstag
válasz
PLaci58 #20808 üzenetére
Nem vertek át csak ez már a változás szele. Gondolom az újrahasznosítás jegyében történt a dolog.
Más: Van nálam egy barton magos 2500+ os amd. Alul a lábai közt a kis kockán pirosas-lila folt. Érdemes vele foglalkozni vagy kuka? Más külsérelmi nyom, égett szag nincs.
-
Earl_Muttley
őstag
Gyerünk emberek, még mindig jöhetnek a csokiért vihető telefonok!!!
-
Tottika
tag
Üdv!
Még mindig eladó Asus 9800gt és egy Htc Diamond 2 és egy 512ddr1 266-os azt hiszem
Érdeklődni privátban! -
szapeti
tag
-
Ronyman
aktív tag
DDR1 -es ramokat keresnék! Főként 512/400 mhz érdekelne! Esetleg 1GB is jöhet! Ajánlatokat priviben várom ár megjelölésével!
-
atyuska
tag
Valakinek van komplett gépe 40 körül?
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
PLaci58 #20808 üzenetére
Töltsél le innen valami készet:
http://www.freelabelmaker.com/vodka.html
Amúgy szerintem bármelyik rajzprogi megteszi. Én a paint.net-et használom mindenféle szerkesztésre. Ingyenes és vannak hozzá jó pluginok (sajnos főleg szöveghez való effektek) és a mérete sem túl nagy. Annyi, hogy dotnet keretrendszert használ, de ez nem hátrány.
Kollégámnak ezen készítettem egy Barcelona térképet, amit a googlemaps-ről szabtam össze a főbb látványosságokkal...(valami 30 megás óriásposzter lett)
-
PLaci58
addikt
Hali.
Kéne egy kis segítség.
Melyik programmal érdemes (pálinkás) üvegre címkét készíteni?
Valami egyszerű kéneÜveggel kapcsolatban: tegnap vettem a mezőgazdaságiban tokaji boros üveget. Itthon látom a nyakán a bélyegzőt, hogy 2009-ben lejárt
Eszembe nem jutott volna, hogy használt üvegeket árulnak jó pénzért. -
bozsozso
őstag
cserélnék
2x2Gb CORSAIR DDR3-1333 és 2x2Gb MICRON DDR3-1333 ramokat 2x4Gb min.1333Mhz 1,5V-os DDR3 rampárraAjánlatokat pü-ben
-
jagada
addikt
A kavicsos párkírozó egy pösti cégé, Centrum holding a nevük és még honlapjuk sincs. A rohadt boon-on olvastam én is, hogy ingyenes, de a parkolónál kihelyezett tábla tiszta hó volt amin fenn van a cégnév, én meg nem voltam eléggé körültekintő, 10 m-el arréb ingyenes lett volna...5 perces türelmi idő nem létezik, pontosabban itt Miskóciába 0 másodperc a türelmi idő, ha 1 másodperccel későbbi a parkolójegy mint a bünti már fizetni kell, mocskos egy maffia ez itt mind. A szlovákoknál évekkel ezelőtt kimondták, hogy alkotmányellenes és ott sehol se kell fizetni, ebben is előbbre járnak nálunk.
Tényleg nincs valami szabályozás esetleg, hogy ha a hó nincs eltakarítva nem szedhetnek pénzt vagy ilyesmi???sanyabácsi!!! Stare hory-n took szállást, félpanzió ugyan nincs benne, de van konyha meg vagy 30m-re étterem is és a szállás nagyon olcsó, cca 15 perc autóval a Donovaly sípályák, tavaly is voltam 5 napot boardozni, jó kis ugratók vannak
-
Sanyabá
senior tag
Tud-e valaki Donovaly olcsó félpanziós szállást 2 fő gyerek,2 fő felnőtt részére négy napra (3éjszaka) közel a sípályákhoz? Csak saját tapasztalattal rendelkezők írjanak,és aki mostanában volt, nem 3-4 éve. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest