- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
szerintem, ha most megengedheted magadnak, vegyél egy e2180-at, alulfeszeled és úgy c1e-vel még talán kevesebbel is beéri, mint a 440-es. a 65 az tdp, vagyis max érték, amit eldisszipál
cseles, de nem igaz (sajna) az sem, hogy 65w. Ez max érték a teljes szériára. Vagyis 65w az e1200 és az e4500 is. Szóval köze sincs a tényleges fogyasztáshoz se.
Vga-ból meg próbáld meg az integrálttal, ha nem elég, még mindig beengednek a boltba vásárolni
szerintem a 4xx és az e1200 körüliek eléggé egy húron pendülnek, kivéve, hogy 2mag, de az se jelent 100%-os gyorsulást. Sims2ben tuti nem, mert az még 1magra íródott.
Adatbázisszerverre jobb, bár ahhoz meg talán kevés a teljesítménye ennek a kategóriának.a 86gt az a 8600gt-t jelenti. Helyette érdemesebb inkáb hd3650 vagy hd2600xt-t venni, kicsit lassabb, sokkal kevesebbet fogyasztanak.
Chaser: ilyen lapba azért nem érdemes szerintem nagyobb procit tenni, mert aki ilyen lapban gondolkozik, annak két célja/lehetősége van: olcsó gép kell, ebből értelemszerűen a drága proci bukta, vagy halk/kisfogyasztású gép kell, ebből meg azért bukott a nagy prockó.
De belemegy,nem azt mondtam. Még a quad-okat is bele lehet tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest