Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
A gép csak ujraindul, de akkor már az új értékekkel. Sajnos neekm is csak így sikerült. Ahhoz h elérjem, ezt az órajelet csak 2x kelett ezt a manővert megcsinálni. 1,6 környékén és persze 1,8. Pontosan, ha beállítottad utánna már stabilnak mondható, ezt próbáltam orthossal is ellenőrizni (bár egyes fanatikusok szerint nem elég pár óra futás 24/48 jobb lenne szerintük small fft-n). Megy az még feljebb is, csak a hőmérsékletre figyelj. Nekem egy 8centis venti félig van rajta ( kb úgy állhat mint a készülő x360as mododban a noctua ventik fele kinn a hazon, nah nálam ugyanigy, csak az also fele ér rá a noctua-ra), 1400-ra szabályozta le a bios és így elfogadható a hőmérsékelt hoszabb távon is.
Skyner: mint ahogy tlac linkje mutatja bőven elég a teljesítménye
Peter789: mielőtt megvettem volna a lapot én is olvasgattam a fórumot (reggeltem is mert voltak olyan képek amiket másképp nemláttam
), ha megnézed egy picopsuval is elmegy a lap (hasonló az m1-atx) és szerintem ottse a 12V ág az igazán terhelhető.
neduddki: ahogy olvasgattam a topikokban a postjaid, hát nah, minden másra gondoltam csak erre nem h álmatlanságban szenvednél egy ilyen probléma miatt
Chaser: amíg csak gondolkodom addig a jó.
A lehetőségeket felsoroltam, az utánnajárást már megkezdtem. Ha veszek akkor csak külföldről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest