Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Psycho

aktív tag

válasz KomorG #667 üzenetére

A gép csak ujraindul, de akkor már az új értékekkel. Sajnos neekm is csak így sikerült. Ahhoz h elérjem, ezt az órajelet csak 2x kelett ezt a manővert megcsinálni. 1,6 környékén és persze 1,8. Pontosan, ha beállítottad utánna már stabilnak mondható, ezt próbáltam orthossal is ellenőrizni (bár egyes fanatikusok szerint nem elég pár óra futás 24/48 jobb lenne szerintük small fft-n). Megy az még feljebb is, csak a hőmérsékletre figyelj. Nekem egy 8centis venti félig van rajta ( kb úgy állhat mint a készülő x360as mododban a noctua ventik fele kinn a hazon, nah nálam ugyanigy, csak az also fele ér rá a noctua-ra), 1400-ra szabályozta le a bios és így elfogadható a hőmérsékelt hoszabb távon is.

Skyner: mint ahogy tlac linkje mutatja bőven elég a teljesítménye

Peter789: mielőtt megvettem volna a lapot én is olvasgattam a fórumot (reggeltem is mert voltak olyan képek amiket másképp nemláttam :B ), ha megnézed egy picopsuval is elmegy a lap (hasonló az m1-atx) és szerintem ottse a 12V ág az igazán terhelhető.

neduddki: ahogy olvasgattam a topikokban a postjaid, hát nah, minden másra gondoltam csak erre nem h álmatlanságban szenvednél egy ilyen probléma miatt :DDD

Chaser: amíg csak gondolkodom addig a jó. :DDD A lehetőségeket felsoroltam, az utánnajárást már megkezdtem. Ha veszek akkor csak külföldről.

Új hozzászólás Aktív témák