- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- Asztrofotózás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KomorG
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a WinServer 2008 Standard-ot (diak vagyok, ingyen van legalasan). Nem vettem eszre sebessegkulonbseget XP-hez kepest. Mindent felismert a hangkartyan kivul, de azt tiltottam is BIOS-ban /letoltogephez az minek
/. Biztos ami biztos feltettem az Intel honlapjan fellelheto Chipset es a VGA drivert, siman felkusztak.
Namondtam, akkor frissitsunk BIOS-t, hatha tenyleg mukodik az automatikus procisebessegallitas /nem, nem mukodik
/. Netrol meg regebben leszedtem az aprilisi BIOS-t, mind a 3 valtozatban. Kenyelmes ember vagyok, a telepitos valtozatot valasztottam. Par kattintas utan kiirta: a gep ujraindul, s frissiti a BIOS-t. Neztem egy nagyot, ezt vajon hogyan fogja megtenni, de legyen. Mikozben a gep ujraindult, elkezdtem rakotni a monitort, lassak is valamit (mstsc-vel hasznaloma gepet). Monitor rakotve, kep nincs. Vartam kb 20 percet (hatha eppen frissiti a BIOS-t), tovabbra sem tortent semmi. Gep kikapcsol, bekapcsol: se kep, se hang. Probaltam a BIOS jumper-t, de nem segitett semmit. Felmentem az Intel honlapjara, hatha megtudok valami okosat, szerencsere igy is lett. A BIOS jumper eltavoltiva recovery mode-ba kapcsolja a gepet: CD-re ki kellett irni a BIOS fajlt, majd igy, recovery mode-ban bekapcsolni a gepet. Lass csodat, el is kezdett dolgozni az optikai meghajto, s par sec utan lett kep, s siman elvegezte a BIOS frissiteset.
Hat nem picit leizzadtam, de szerencsere a recovery mode tette a dolgat /bevallom, ezen azert meglepodtem
/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest