Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KomorG
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a WinServer 2008 Standard-ot (diak vagyok, ingyen van legalasan). Nem vettem eszre sebessegkulonbseget XP-hez kepest. Mindent felismert a hangkartyan kivul, de azt tiltottam is BIOS-ban /letoltogephez az minek
/. Biztos ami biztos feltettem az Intel honlapjan fellelheto Chipset es a VGA drivert, siman felkusztak.Namondtam, akkor frissitsunk BIOS-t, hatha tenyleg mukodik az automatikus procisebessegallitas /nem, nem mukodik
/. Netrol meg regebben leszedtem az aprilisi BIOS-t, mind a 3 valtozatban. Kenyelmes ember vagyok, a telepitos valtozatot valasztottam. Par kattintas utan kiirta: a gep ujraindul, s frissiti a BIOS-t. Neztem egy nagyot, ezt vajon hogyan fogja megtenni, de legyen. Mikozben a gep ujraindult, elkezdtem rakotni a monitort, lassak is valamit (mstsc-vel hasznaloma gepet). Monitor rakotve, kep nincs. Vartam kb 20 percet (hatha eppen frissiti a BIOS-t), tovabbra sem tortent semmi. Gep kikapcsol, bekapcsol: se kep, se hang. Probaltam a BIOS jumper-t, de nem segitett semmit. Felmentem az Intel honlapjara, hatha megtudok valami okosat, szerencsere igy is lett. A BIOS jumper eltavoltiva recovery mode-ba kapcsolja a gepet: CD-re ki kellett irni a BIOS fajlt, majd igy, recovery mode-ban bekapcsolni a gepet. Lass csodat, el is kezdett dolgozni az optikai meghajto, s par sec utan lett kep, s siman elvegezte a BIOS frissiteset.Hat nem picit leizzadtam, de szerencsere a recovery mode tette a dolgat /bevallom, ezen azert meglepodtem
/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Arc Raiders
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
/. Biztos ami biztos feltettem az Intel honlapjan fellelheto Chipset es a VGA drivert, siman felkusztak.
/. Netrol meg regebben leszedtem az aprilisi BIOS-t, mind a 3 valtozatban. Kenyelmes ember vagyok, a telepitos valtozatot valasztottam. Par kattintas utan kiirta: a gep ujraindul, s frissiti a BIOS-t. Neztem egy nagyot, ezt vajon hogyan fogja megtenni, de legyen. Mikozben a gep ujraindult, elkezdtem rakotni a monitort, lassak is valamit (mstsc-vel hasznaloma gepet). Monitor rakotve, kep nincs. Vartam kb 20 percet (hatha eppen frissiti a BIOS-t), tovabbra sem tortent semmi. Gep kikapcsol, bekapcsol: se kep, se hang. Probaltam a BIOS jumper-t, de nem segitett semmit. Felmentem az Intel honlapjara, hatha megtudok valami okosat, szerencsere igy is lett. A BIOS jumper eltavoltiva recovery mode-ba kapcsolja a gepet: CD-re ki kellett irni a BIOS fajlt, majd igy, recovery mode-ban bekapcsolni a gepet. Lass csodat, el is kezdett dolgozni az optikai meghajto, s par sec utan lett kep, s siman elvegezte a BIOS frissiteset.