Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Áraik azok vannak..én inkább csinálok magamnak
Gyűjtögetem itt az infokat, ha valakinek csak netre kell, akkor egy 4A-s AC/DC adapter /töltő is/ elég, ha egy satas 2.5" hdd-vel tolja a konfigot, de akkor mást nem nagyon kell a gépbe tenni. 5A-s már sztem simán kiszolgál még egy odd-t, meg 1-2 erősebb USB-s cuccot. Ilyen 12V/5A-es töltő újan is van 5-6k körül, hozzá a DC-DC konverter 7k, szóval nem túl drágán meg lehet úszni a dolgot, ha a töltő nincs a gépbe építve, sztem vigyázni kell vele hova tesszük, nehogy elkavarodjon1ébként nem értem mért ilyen drágák, egy asztali tápban is ugyanezek a cuccok vannak csak egy dobozban, ha hozzáadjuk a notitöltő méretét a konverterhez, az se jön ki kisebb méretre, max annyival jobb hogy passzív, de viszont jóval kisebb teljesítményű. igaz nem feltétlen kell a töltőt beépíteni, meg a töltők méretarányai szrencsére laposítanak a ház méretén
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged