Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Na most mán nem tom mi is a helyzet..inkább leírom, hátha valakinek van ötlete..
Szal a tesztkonfig így néz ki:
D201GLY2
Gladialtec Silend Blade a rear fan csatira kötve, ez hűti a lapot
Pioneer DVR 109
Samsung HD120IJ (hibás vinyó...nidec motoros szériahiba..műkszik, de melegszik mint atom és kerreg mint állat) ezen a Bordoi féle ház hátsó ventije...Superred 0,12A
Delta táp...
Na win telepedett, kellemesen csalódtam ebben a lapban...eléggé gyors, nem erre számítottam.
A fogyasztással viszont már nemtom mi a helyzet..
Nagyobb ingadozások vannak fogyimérőn, mint a codegánnyal, de kezdenek összemelegedni..mérő+delta táp..
Szal ha a vinyó nem ketyeg, akkor win alatt idle 27W-ot zabál a bestia..
Orthos alatt nem hittem a szememnek, ezért a super pi-t letöltöttem. A helyzet a következő Orthos indításkor (Small FFT...8-as prior) ingadozik a fogyasztás (34 és 41W között), de 5-10 mp múlva beáll 36-ra és onnan meg sem mozdul.
A másik, hogy Super Pi alatt 34W-ot csókol a konnektor felől.
Ha normálisan tudok a fényképezőgéppel vidijót felvenni, akkor felveszem és feltolom, mert még nekem is hihetetlen (igaz Quadom van a másik konfigba, de az Atom 39W-os Pi tesztjéhez képest ez brutális...bár lehet annál a konfignál a chipkészlet csókol rendesen).
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged