Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shtml

őstag

válasz Sir Psycho #270 üzenetére

Van még annál is olcsóbb: Bordoi mestertől vettem a házat, amelyet fentebb belinkeltem. 6,700 + 830 postaköltség.

A 17x17 centis lap szépen belefér (4 lyukat kell fúrni a ház aljába), de a hátsó ventilátort ki kell szerelni (egy kézmozdulat), mert épp a lap hátsó csatlakozópaneljére lóg. Én az elsőt is kiszereltem és felülről fogok beszerelni (belülre) egy 8 centis ventilátort, csak egyelőre fogalmam sincs, hogyan vágjak lyukat a ház fedelébe úgy, hogy jól is nézzen ki utána.

A benne lévő Delta táp 200 wattos, vagyis minden létező célra elegendő. Viszont kell venni hozzá 20-as hosszabbítót, valamint 4 tűs hosszabbítót is, mert az egészet ugye nem ehhez a laphoz tervezték. Ugyanezen okból a ház elején lévő nyílások az USB és audio csatlakozókhoz sem használhatók, mert ezek a csatlakozók az ebbe a házba való IBM alaplapon vannak.

A hosszabbítókkal együtt természetesen már nem olcsóbb a táp, mint az az FSP, amelyet kicsivel korábban vettem, viszont ráadásként van hozzá egy ház is.

Amúgy ajánlhatom Bordoi mestert, az üzletet korrekt módon bonyolította le. A házat duplán is becsomagolta kartondobozba, nehogy megsérüljön a postán.

Új hozzászólás Aktív témák