Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ha3flt
    tag

Nincs nekem szerencsém ezekkel a kínából rendelt dolgokkal :O

Az AzsiaCenter.com webáruházból megrendelt dolog meg sem érkezett, egy hónapja hitegetnek a vételár visszatérítésével, már lemondtam róla, hogy adnak vissza bármit is.

Megrendeltem ezt az RP-SMA wifi antennát is az ebayről, ez megérkezett, csak éppen pont úgy nem jó az antennakimenethez, mint a korábban rendelt antenna :W

A küldött antenna ugyan Lenovo cikkszámos, és már annyiban jobb, mint a múltkor vett, hogy anya csatlakozós az antenna, de akkor sem lehet rácsavarni a miniPC antennakimenetére, mert a menet átmérője nem egyezik :(

A miniPC antennakimenetének a külső csavarmenete 4.35 mm átmérőjű, az ebayről vett antenna belső csavarmenete viszont 5.55 mm, szóval nem tehető rá az antenna az aljzatra :(

Mivel ez már a második rossz antenna és fogalmam sincs, hogy hogyan keressek olyan RP-SMA antennát, aminek 4.35 mm-es a csavarmenete (merthogy ezt az értéket sehol sem tüntetik fel a hirdetésekben) lemondtam az antennáról, marad így ahogy van.

Azért nem tüntetik fel az átmérőt, mert nincs olyan, hogy különböző átmérőjű SMA csatlakozó. Ahogy az SMA 6 mm körüli, például egy SMC csatlakozó 4 mm körül van (GPS-eken pl. gyakori). Rákeresve léteznek műszaki rajzok szépen beméretezve, egy kis próbálkozással meg lehet találni, melyikről van szó, és eddig is ki lehetett volna zárni, hogy melyikről nem. Meg persze lehet írni a supportnak, hogy mi is annak a csatlakozónak a neve.

Új hozzászólás Aktív témák