- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kb mindnek van n95-ös változata is. Többféle gyártónál látni ugyanolyan kinézettel valsz ugynaolyan belsővel őket.
Nekem firebat T8plus-ból van n100-as. Csak figyelni kell az opció választáskor, nehogy n5095 vagy más procis változat legyen kiválasztva. Chatreey és más néven is.
De előtte néztem a bővíthetőbb, nagyobb méretűekből a gmktec g3 (ez a gyártótól barbone eu áfásan 130 dolcsi [link] ), szbox gk3. Barbone-t nem minden eladó árul. Egyébkén úgy tűnt, lehet google keresőből n100 mini pécére keresve néha jobb aliexpress találatokat kaptam, mint magát az aliexpressen keresve.Az áraknál meg arra is érdemes figyelni, hogy éppen superdeal vagy más akció van, mert a kosárba téve látszik a végső ár, hogy miket von le belőle még.
Folyton változik a kínálat.Ja és persze alapból mindig a gyengébb procis, más változatokat választja ki a felüelt, annak az árát írja először.
Egyébként létezik acemagic n100 is, csak most lehet az akciós időszakban nincs fenn aliexpressen, előtte szerintem ilyet is láttam, mit ez az emagos piacteres. Ja hát az alis találatom is drága abból [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Magisk
- Windows 11
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- AMD Gamer PC - Ryzen 7900X / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Asztali PC , i3 10100 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 500GB NVME
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest