- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakalakiAkka
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
Mivel eddig csak intel nuc-jaim voltak mini pc-ben, amiket csont nélkül támogattak a kedvenc linux alapú rendszereim, de lehet, fejlesztenék, picit erősebb, picit kevesebbet fogyasztó (=halkabb) gépre, elkezdtem nézegetni eme kínai csodákat. Ezekre rá lehet aplikálni linuxot (debiant és arch alapú zenelejátszó os-t) oltári szopás nélkül vagy csak a géphez adott windows onlyk?A cél kettős: vagy tv mögé kellene youtube és internetezésre vagy zenelejátszásra dacon keresztül (tehát csak usb transzportként, de azt ha lehet némán). Tudom, próbáljam ki, de ahhoz nekem nincs "kedvem", hogy vaktába nekiálljak vásárolgatni, azt lesz valahogy!

Tudtok ajánlani valamilyen márkát, típust? (oculink nem kell, beforrasztott memória nem gond ;16 Gb mindenre is elég tud lenni nekem , de erősebb gépet akarok, mint egy i3, amd nekem nem gond, erős gépeim is amd alapúak...)Előre is köszönöm a segedelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- PlayStation 5
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Gumi és felni topik
- Tesla topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest