Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Garancia teljesen nincsen. De ha nem veszed át, az is lehet veszteséges, nem biztos, hogy az adóra hivatkozva jogosnak tartják a pénzvisszatérítést a paypalnál, nem tudom.
Az a baj, hogy nincs úgy leírva a mostani oldalon, hogy ez tuti eun belüli. A régi oldalon rendeléskor nem tudom ott volt-e. De zűrös.Ezért is ódzkodtam eddig közvetlenül tülük venni. Bár aliexpressnél sem 100% a garancia, hogy nem küldik -e máshogy, de talán picit nagyobb esélye van gond esetén az alival, mint harmadik féllel egyezkedni. De persze ott is lehet rossz ügyintézőt kifogni, mert egy reklamációra csak másodperceket szánhatnak valsz. Meg persze utólag könnyű okosnak lenni. Előre nem lehet látni a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest