- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed1983
őstag
válasz
Vismajor01 #61040 üzenetére
Igen, addig, amíg be nem áll a rendszer teljes egészében, elég sok időt töltök a BIOS-ban, és nekem többnyire Asus lapjain voltak, ott viszonylag ki tudok igazodni, nem gondoltam, hogy egy ASRock BIOS ennyivel másabb
-
rxmiss
tag
válasz
Vismajor01 #61040 üzenetére
bar nem hozzam szolt a kerdes, de nekem is fontos a bios milyensege. ahogy en hasznalom a gepeimet jatekra es munkara, van jopar beallitas, ami nem felel meg alapbolt (virtualizacio, iommu, 4G feletti memoria-terulet), ezeket jo lenne, ha konnyen es kenyelmesen ernem el, nem pedig minden egyes alaplapnal mashol (egyazon gyarto eseten is volt mar ra pelda, ha jol emlexem)
a masik eset pedig - mivel ez itt az itx topik - itt talan tobben vagyunk, akik akar szorakozasbol, akar pedig mert eleve igy terveztek a gepet, eleg sok idot toltenek a finomhangolasaval (legegyszerubb pelda az underclocking, amikor nem akarod maxon jaratni a processzorodat mert vagy kisebb teljesitmenyre tervezted a hutest a meretek miatt vagy mert szeretnel minel nagyobb csendet, stb). Windowson mar szinte mindent meg lehet csinalni kenyelmesen gui-bol, de aki mas operencias rendszert hasznal, annak tovabbra is kezenfekvo opcio lehet a beallitasokat a bios/efi menuiben vegezni. a finomhangolas adott esetben eleg sok ideig is tarthat, nem keves alkalommal kell kolbaszolni olyankor a bios-ban. nem beszelve arrol, ha muszaj egy clear cmos
igaz h osszessegeben a gep elete soran keveset kell hasznalni, de az a par nap amig nagyon kell, addig nem lenne baj, ha jol atlathato es jol hasznalhato lenne a bios, nem csak akarmilyen.
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Vismajor01 #61029 üzenetére
Köszi!
Hát gaming max, néha egy kis Quake 3.
Nekem tökéletes a procis-alaplapi képmegjelenítés, ha viszi később jó minőségben, akadásmentesen a 4K-t.
A képminőség milyen mértékben függ az alaplap-processzortól? -
-
dugo_
veterán
válasz
Vismajor01 #60964 üzenetére
Nem ugyanakkorák, csak rosszak az adatok:
https://www.jonsbo.com/en/products/TK12.0White.html
https://www.jonsbo.com/en/products/TK22.0White.html -
Mclovin
senior tag
válasz
Vismajor01 #60958 üzenetére
Mondjuk azt a procit egy jobb torony léghűtés is vinné, meg a VGA-nak is jobb lenne standard pozíció. Persze a Te döntésed.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Vismajor01 #60943 üzenetére
Nem tudom nekem azok a verziók nem túl bizalom gerjesztőek.
Épített víznél , arra törekszenek , hogy minél kisebb legyen a pumpa közelében a keresztmetszet csökkenés ,a radiátor meg pont csökkenti a kapillárisokkal. -
viperabácsi
addikt
válasz
Vismajor01 #60939 üzenetére
Neked a radiátorban van a pumpa ?
Mint itt vagy Már ez a tipusod van
-
Mclovin
senior tag
válasz
Vismajor01 #60939 üzenetére
Hát az a proci hőfok nekem érdekes. Remélem ez a 'v2' MSI AIO nem olyan lesz mint a 'v1'. Nagyon sokban meghalt a pumpa. Szép build!
-
viperabácsi
addikt
válasz
Vismajor01 #60929 üzenetére
Szia !
Erről van némi infód ? Höfokok , hang ?Nirvanus milyen házról van szó , mert ebből a leírásodból nem tudtam ki hámozni ?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #60923 üzenetére
Ja amúgy a build
AMD Radeon 6800XT Reference
AMD r5 5600x
16gb 3400mhz corsair ram
1tb m2 ssd
1tb sata ssd
3tb HDD
Lian Li 750W sfx táp
MSI coreliquid v2 240mm AIO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest