- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
válasz
aszamóca #61030 üzenetére
Simán viszi akadásmentesen a 4kt, nekem gigabyte A520M DS3H AC (rev. 1.x) microatx alaplap+5600gvel sosem volt gondom a sebességgel/4kval, pedig két további full hd monitor is rá van kötve a procira/lapra. Az 5600g ár/értékben verhetetlen, használtan több év garival megkapod 40-ért és nincs szükség videokártyára, red dead2-t is szépen elviszi full hdben, úgyhogy el lehet vele játszani újabb játékokkal is elfogadható minőségben.
-
hegegabi80
addikt
válasz
aszamóca #61030 üzenetére
Annyival egészíteném ki, ha marad az APU-s vonal, akkor memóriából mindenképp 3600Mhz-est néznék, mivel leginkább az a limitáló tényező ha nincs külön vga.
Elég jó kis cpu-k ezek, régebbi játékokat simán megoldják, de néha még az újabbakat is low-on.
De ha még új cuccokat is veszel, akkor is bőven 300K alatt vagy. -
Vismajor01
addikt
válasz
aszamóca #61028 üzenetére
Am4 mini-itx lapból kevés van sajna, én egy b550i Aorus gaming prot vettem, mert nekem fontos volt az AX wifi is. Ha az nem fontos akkor olcsóbban is kapsz.
Raknék mellé egy 5600G-t, és akkor nem kell dedikált VGA. Ebbe még 16gb ram az kb 20e, egy sfx tápegység szintén 20e. Aprón nézelődtem, de akkor alaplap 40-50+35 proci+ 20 memoria+20 táp és meg is vagy, 300 csak akkor indokolt ha dedikált vga és gaming a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest