-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Közvetlen a gyártótól, Kínából. Írj Simonnak. Tudtommal nincs európai forgalmazójuk.
Van ez a térkép az oldalukon, de tudja a hóhér hogy mire gondolnak. Nincs semmi szöveg mellette. Elsőre az jönne le róla nekem hogy német és francia kapcsolat van, de még nem sikerült ráakadnom, pedig utóbbi nekem helyben lenne.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azért a paneltáp, mert egy olyan házat néztél ki, amihez adnak ingyen.

Normál esetben az vesz paneltápot, aki nem ilyen Intel lapot rak a gépbe. (tudtommal ez az egyetlen ilyen lap, aminek elég a 12V bemenet)Szóval más alaplapokhoz igenis kell a paneltáp, mert azon van az ATX csatlakozó és a HDD-hez való molex(ek) is. Az általad kiválasztott lap ezt megoldja paneltáp nélkül.
Most láttam én is, hogy a házhoz nem jár adapter.
Akkor azt pluszban meg kell venni hozzá és gyak. semmi értelme paneltápos változatot venni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI Alaplap
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ASRock B85M Pro3 LGA 1150 Alaplap
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest