- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #54552 üzenetére
Olyan ventit keresek, ami magyar kiskerből rendelhető...
700-1000rpm-en terveztem pörgetni, az még nem zavar, mellette félpasszív VGA kell.#54553 Rick4
SFX táp ventije annyira nem segít, és a tápokat amúgy sem erre tervezték.#54554 Qkackca
Jól látod, elsősorban használni szeretném, de szem előtt van... ha meg megmutatom másnak, akkor ne egyen ortopéd.
SFX táp, szóval annyira nem lóg bele.
Láttam már elölről megvágott C2-t, de oda HDD-ket tervezek, és szerintem jobb, ha alulról felfelé száll a levegő, áthaladva az egész házon. Ezért legfeljebb alulra szerelnék még egy ventit... de egyelőre csak felülre terveztem.#54555 Grave444
Ja, szerintem ez lesz, meg fölé egy Kolink FFM-120-B szűrő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Építő/felújító topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest