Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Az én alaplapomon a HDD led az nvme-vel kapcsolatos folyamatokkal kapcsolatban fel se villan, csak ha a SATA meghajtók vannak használva. Elsőre anno megijedtem, mert mondom nem fogom garanciáztatni egy led miatt, de ha már ezt se csinálták meg jól akkor mi egyéb hiba lehet.
Aztán rájöttem hogy az nvme tech eléggé távol áll a HDD-től.
Most hogy van egy SATA meghajtó, továbbra is csak akkor villan fel ha azon van forgalom, egyébként kussol. Szal nem hiányozna, ha le lenne írva tisztán hogy nincs. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest