Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Sima C6-ban előre fel lehet tenni egy 120-as ventit (én is tettem), de kellemetlen amikor előre fújja a forró levegőt. Ott fentre nem próbáltam, de nem kizárt az sem.
Amin sokat filóztam egy időben, az a flex atx psu + sfx keret. Aztán elvetettem anyagi okok miatt, hiszen akkoriban még corsair és fsp sfx tápok is voltak 20-ért. Most az N10-ben életemben először használtam flex atx-et (fsp, moduláris), hát nagyon elégedett vagyok vele. Egyetlen hiánya, hogy egy fránya 8 pines psu csati sincs rajta. Így max 3050 férne bele.C6 max: A táphoz vannak távtartók (olyan mint az alaplapi). De hogy azt hogyan és hova kell tenni, azt nem tudom. Előre szerelhetőek a fent látható keresztmerevítők, így a 3d nyomtatott kosár is megoldhatónak tűnik. Így már egyből tudnál fentre radit tenni. Mivel 240-es a hely, és 250-es / 255-ös egy radiátor mérete, így nem látok más megoldást.
Az üveg felőli oldalra biztosan nem lehetne szerelni, nincs ott erre való tartó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest