Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
válasz
Csokilama
üzenetére
Hello!
Köszönöm a tanácsot, de mint mondtam, nem célom javítani a hőmérsékleteket, csak akartam valamit változtatni és ez lett volna a legkönnyebb. Amúgy letettem róla, ha kivettem volna, vissza már nem tudtam volna rakni, szóval bocs mindenkitől aki várta.
És toronyhűtő ellenes vagyok, mert azzal az alaplap nem kap levegőt, vagy csak nagyon keveset kisegítő venti nélnkül.
Amúgy idle így néznek ki a hőfokok:

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Kingston FURY 32GB KIT (2x16GB) DDR5 6000MT/s CL36 Beast RGB - 1 év gari
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest