- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Na eladtam a H67emet végülis az àfàt buktam. De hàt ez egy ilyen biznisz. Úgy döntöttem i7 2600at megtartom. 3 év garival vettem 55ért, szerintem jó àron, kihagyom a tuningpotenciàlt. Asrock Z68 lesz véve késõbb, fõleg a memória miatt veszem, hogy egy 1600as tuningram nehogy 1333ban menjen. Tudom hülyeség, ez van. Februàrban egy új Shuttlet (SG41J1) veszek, amit àtalakítok, tàpja és alaplapja megy azonnal apróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Revolut
- MIUI / HyperOS topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest