- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Na eladtam a H67emet végülis az àfàt buktam. De hàt ez egy ilyen biznisz. Úgy döntöttem i7 2600at megtartom. 3 év garival vettem 55ért, szerintem jó àron, kihagyom a tuningpotenciàlt. Asrock Z68 lesz véve késõbb, fõleg a memória miatt veszem, hogy egy 1600as tuningram nehogy 1333ban menjen. Tudom hülyeség, ez van. Februàrban egy új Shuttlet (SG41J1) veszek, amit àtalakítok, tàpja és alaplapja megy azonnal apróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest