- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Ugyan nem velem zajlott az eszmecsere, de ezzel kapcsolatban lenne véleményem . Előre elnézést a helyfoglalásért.
Azt alapjában véve elhiszem, hogy a forgalmazók megkötik a műsorszolgáltatók kezét. Viszont van egy dolog, ami miatt nehezem értem, hogy én külföldről miért nem fizethetnék elő a MindigTV Extrára ( vagy egyéb szolgáltatásra ).
Például a szlovák T-Com kínál magyar csatornákat is - természetesen felárért. Ebben benne van az m1 és az RTL Klub is (ami például a Forma-1 közvetítés miatt elég érdekes szerintem). Úgy tűnik, hogy ha előfizetés alapján jut hozzá az ember a csatornákhoz, akkor rendben van ha más országban nézi. Ezek alapján viszont nem értem, hogy akkor miért nem fizethetek elő magyar szolgáltatónál is egy hasonló csomagra? Nem tudok arról, hogy a Forma-1 alapján elsötétítenék a képernyőt.Igazából kapisgálom a korlátozás alapját, csak mégis furcsállom, hogy mintha lennének kivételek ( a T gondolom nem fű alatt szolgáltat ).
Arról már nem is beszélek, hogy pl. Comedy Central nincs is Szlovákiában (nem tudok róla), a MUX B a legerősebben fogható multiplex a három közül, de előfizetni nem lehet rá .
[link] a szlovák T oldala, alul a magyar kínálat ( nem egyedüliként ad, csak példaként hoztam fel )
Amúgy tényleg jó dolog a fizika, csak így az AH-nak lehet több bevétele lenne, ha elő is lehetne fizetni és nem csak a szlovák T járna jól.
Tudom ne keressek logikát a szerzői jogokban.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
Aktív témák
- Gitáros topic
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- általános iskolai rendszergazda
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Processzorok & Alaplapok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest