Hirdetés
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jans
csendes tag
Helló Mindenki!
Most vettem egy Linksys wrt54gs routert és az a problémám, hogy francia a kezelőfelülete alapból, és nem találom sehol, hogy esetleg nyelvet lehetne váltani. Van erre valami megoldás, vagy csak firmware frissítéssel megoldható? Ezt sem találtam meg, hogy hol van, mert nem tudok franciául.
A másik gondom az lenne, hogy végigkövetem a telepítési instrukciókat a cdről, de a router mögül csak a chello-s ablak jön fel, hogy nincs regisztrálva a modem. Erre próbáltam nekifutni mégegyszer a telepítőcd-vel, mert az legalább angol volt, de másodjára kért már valami jelszót pedig nem adtam meg semmit az első telepítésnél, kivéve a wpa-nál a wlannak. Be van írva alapból egy, gondolom az admin, mert öt pont van, de arra sem regál semmit, gondolkozik, megy a csík, aztán megint kéri a jelszót...
El vagyok keseredve.... Elnézést, ha kicsit bőven írtam, remélem tudtok segíteni!
Előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest