Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
rednifegnar #29534 üzenetére
na kicsit tovabb jutottam. persze tobb probalkozast is csinaltam. mar egesz jok de a felinel felpattan az alaprol es akkor elrontja. vegul sikerult egyet kinyomni, de az is elvalt ezert lepcso lett benne.
eddig az segitett a legjobban, hogy leszinteztem 0.6mm-re, es felemeltem az elso reteg extrudalast 120%-ra, 220C-on. igy szinte belpaszirozza az uvegbe. levalasztasnal erezhaton nehezebben jon le. de sajnos itt is 2/3 magassagnal meghuzta, lathatoan osszehuzzza a gumi magat es az felhuzta az aljat, nem valt el, de lattam alatta a levegot, ettol lett egy lepcso benne.
probaltam 150%-al is nyomni ugy meg szebb es jobban tapados lett az alap, de akkor mar a kovetkezo retegeknel elkezdte turni magat, gondolom az anyag vastagabb lett nem csak szelesebb. ettol a felturt anyagtol allandoan eldugult a fej. majd megprobalom meg ugy is hogy az elso reteg utan egy magasabb emelest csinalok, ne tudjon belturni az alap retegbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest