- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Médiatárolásra és torrentre szeretnék hdd-t, az összefoglalóban lévő 4TB WD Red WD40EFRX jó választás lenne erre?
-
KISDUCK
addikt
Szeretnék letöltésre és itthoni fájlmegosztásra, egy 2TB-os HDD-t fontos a megbízhatóság és hogy ne legyen elszállva az ára lehet hogy OS-t telepítenék rá, de az még nem biztos (sebesség nem számít akár 5400rpm-s is lehet). Mi lenne jó erre?
Előre is köszönöm a segítségetSzerk.: Kicsit nagyobb is lehet 3TB-ig.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Szeretném lecserélni a laposomban lévő HDD-t egy Hitachi 1TB 8MB SATA3 HTS541010A9E680 notebook merevlemez-re.
Gyártó oldala.
Mivel eddig főleg Hitachi HDD-t használtam, ezért ezt a gyártót preferálom. Másodlagos meghajtó lenne egy SDD mellett. Csak megerősítést szeretnék, hogy jó választás-e. -
KISDUCK
addikt
válasz Celithrandi #40227 üzenetére
Aida > Háttértár > Ata > Lemezek
HDD Sentinel > InformációkSzerk,: félreértettem azt hittem programot kérdezel.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Előbb néztem, hogy 30k-ért elérhető [HGST 1,5TB 2,5" HDD] és elkacérkodtam a gondolattal, hogy mi lenne, ha beszerezném. Valakinek esetleg van vele tapasztalata vagy más ekkora méretű notebook hdd-vel? Esetleg tudna tippet adni valaki, hogy privátba kihez forduljak ilyen kérdéssel? Notebookba kerülne természetesen. Ez az ötlet még csak kacérkodás szintjén tart még nálam. A gépbe van egy ssd, tehát az 5400rpm nem probléma nekem.
Főleg a megbízhatóság érdekel, hogy ekkora hdd-k, hogy bírják a használatot, mennyire halandóak stb...
Van néhány Hitachi hdd-m és elégedett vagyok eddig velük teljes mértékben, tehát főleg HGST termék iránt érdeklődnék. A 1,5TB kapacitású eszközök érdekelnek alatta nem igazán. -
KISDUCK
addikt
Az rendben van szerintem, amúgy windowsból minden rejtett mappát nem látsz. Én linux alól töröltem a System Volume Information mappámba levő fertőzött fájlokat.
Nem rég formáztam az új HDD-met, 230GB-s (NTFS) partición 71MB foglalt hely van, természetesen én sem másoltam rá semmit. -
KISDUCK
addikt
Hali!
Mi a különbség a Hitachi 1TB 32MB SATA2-II (HDS721010KLA330) és a Hitachi HDS721010CLA332 (931 GB) között? Előbbit rendeltem és utóbbit kaptam (A terméket rendeltem, futár hozta, családtag vette át a távollétemben és az eltérést beüzemelés után vettem észre everestben.)
-
KISDUCK
addikt
A [az előző hsz.-emben] említett hdd-ről milyen véleményke keringenek? Megbízható? Ment már tönkre valakinél?
Elnézést a plusz hsz.-ért de szerkesztés után jutottak ezek az eszembe.
-
KISDUCK
addikt
Sziasztok!
Kinéztem egy [Samsung HD103SJ 1TB 7200rpm SATA merevlemezt (sajnos az előző választottamat a kedvenc webáruházamból száműzték) és a meghajtására szeretnék befogni egy [ST-102 SATA-RAID 2 portos vezérlő PCI]. Az alaplapom ASRock P4VM800 és a papírja szerint PCI 2.2 -es.
Az érdekelne hogy működik-e a dolog és hogy amit rákötök HDD-t azt a betolja-e ugyan úgy a BIOS-ba a boot menübe. A BIOS-om AMI rendszer bios dátuma: 06/24/05.
Érdekelne még hogy driver telepítése nélkül is látja-e a WIN XP és hogy az újabb GNU/LINUX disztrók is tudnak vele kezdeni valamit.
A kártya raid funkcióját nem használnám.Bocs a sok kérdésért, de nem tudom máshol feltenni, ha van olyan amit már megválaszoltak azért is elnézést kérek, de sajnos nem találtam semmit.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
KISDUCK
addikt
Üdv!
Szeretnék venni egy [Samsung HD105SI 1TB 5400rpm, SATA-300+NCQ merevlemez]-t és az érdekelne hogy lehet átkapcsolni SATA1 (SATA150) üzemmódba, mivel az alaplapom csak SATA1-t kezeli, és lapkészletem elvileg bugos és nem tudja ezt megvalósítani. [Forrés ehhez.] Az alaplapom: ASRock P4VM800 a déli híd: VIA VT8237.
Lényegébe az érdekelne hogy az általam említett HDD-t jumperrel lehet-e átkapcsolni ?
A válaszokat előre is köszönöm.Üdvözlettel:
Kisduck
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BONTATLAN/Samsung Portable SSD T9 1TB
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Thosiba 3,5 1TB os HDD 100/100% os
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s