Aktív témák
-
Debilon
addikt
hali!
tudnátok tanácsot adni nekem VGA vásárlás ügyben?
isminek kellene szigorúan AGP-s VGA 20-30k körüli áron..igazából csak új jöhet szóba, használtban nem nagyon bíznak.a gép egy sulinetes csoda, (asszem) 2Ghz-s 775-ös Celeron, 1,5Gb RAM..
a cél: olyan VGA amin (kompromisszumokkal ez világos), de NFS: Pro Street elinduljon, menjen játszhatóan... szűrők és egyéb ilyen látványjavítók nem fontosak
szempont lenne még az is (bár megoldható ha muszály), hogy ne kelljen neki plusz tápcsati.nézegettem Sapphire 2600Pro-t de ez asszem csak DDR2-es (?) 22k körüli áron..
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Messi19
csendes tag
Üdv
Szerintetek érdemes-e, és ha igen, melyikre váltani egy Sapphire x1650xt-ről:
Asus 8600gt
Sapphire x1950gt 512 mb
MSI HD2600xt -
BPFeri
senior tag
-
Raikkönen
tag
hali skacok.
menniyt ér szerintetek használtan egy x800gto??"Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!" - Albert Einstein
-
Thomas1
addikt
válasz rooland #5589 üzenetére
#5587-ben is írtam, hogy egy picivel gyorsabb a GTO. Ha húzod, akkor nő az előnye, de agyonverésről azért nem beszélhetünk.
Gyorsabb, de drágább is. Az 1950GT-t alternatívának ajánlottam, volt akcióban 23k-ért, de sajnos most nézem, hogy elfogyott.Szerk: én valahogy a Tomshardware-es teszteknek eléggé kétkedve állok neki, főleg amikor meglátom a nagy Intel reklámokat az oldalon.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Thomas1
addikt
válasz rooland #5586 üzenetére
1950Pro használtan 30 alatt kapható, de ha nem akarsz ennyit sem kiadni, akkor keress egy X1950GT-t, kis tuninggal viszi a Pro órajeleit, cserébe olcsóbb nála.
7900GTO szerintem picit drágább, mint az 1950-es széria. A 7900GT van kb egy árban az 1950Pro-val.
SZVSZ a GTO egy hangyaf@sznyival erősebb az 1950-nél, de kb. annyival drágább is.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
A követkető lenne a kérdés: 7900GTO vagy X1950pro a jobb választás???
Mennyi kb a reális használt áruk (gondolom 30K körül) ?(alatta X2 3800+ @ 2600MHz, 2Gb DDR1 lenne)
-
bogarfx
aktív tag
válasz d@minator #5582 üzenetére
Ott mar neztem regebben is de egyes jatekokban a 2600Xt masokban pedig a 7800Gt a jobb.
(masik kettot azert nem neztem mert meg egyenlore nincs modon ilyenre szert teni)
Ugyhogy az uj gamekben ahogy a 2600Xt mintha jobb lenne a 7800GT-nel es hosszutavon ez jobb valasztas lenne szerintem[ Szerkesztve ]
-
bogarfx
aktív tag
Udv mindenkinek
Na valtottam pci-e-re igy megint itt vagyok hogy melyik kartya a jobb.
Na szoval ezek teljesitmenyben milyen sorrenben vannak?
2600XT 7800GT 7900GS 8600GT
melyiket eri meg megvenni?
Elore is kosz mindenkinek a segitseget[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Az a baj a 7600GS 256MB DDR2 karival, hogy egy 7300GT 256MB GDDR3 jobb nála olcsóbban. De ugye AGP-s kell? Mert akkor nehogy 128MB-os 7300GT-t nézz, csakis 256MB-osat!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
d@minator
addikt
A 8600GE és a 79000GTO nincs a listán de: a 8600GE a GT és GTS között helyezhető el. A 7900GTO egy picit a 7900GTX alatt.
-
Chapel
addikt
Komolyan azt mondjátok hogy inkább vegyek egy használt 7900GOT-ami 5-10kval drágább mint egy új garanciás 8600GE-t????
ennyivel erősebb?tesztelte itt már veleki mindkettőt? vagy legalább van valakinek egyáltalán 8600GE.je???
most komolyan,mert ez abszolut érdekel,mivel valszeg ezt veszem!
egy E4500 Intel dual core-hoz amit húzok mert azt szeretiFotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
demars
addikt
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Én is egy 7600Gs t néztem ki! Amit linkeltek sokan nekem, az aquanal, néztem én is, árba is belefér, de ddr2 esek! Menyi különbség van egy ddr2 es s egy ddr3 as kari között?
Úgy értem, érdemes e többet kiadni egy ddr3 as kariért?
Amúgy meg, tudom, h egy lap+proci csere kellene, de nem az én gépem, én csak karit veszek bele, h fussanak a régi harcolós játékok: call of dutty, counter strike, medal of honor, battlefield 1942/vietnam, unreal tournament, qake3, wolfeinstein.... ilyesmik!
Erre megfelel a 7600GS ddr2 es is ugye?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fagy53
nagyúr
-
djtoomi
addikt
válasz Csapi007 #5568 üzenetére
Én tudom hogy CF-re gondoltál,de akkor is erősebb egy 8800gt,és nem minden játék használja ki a két vga-t.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Bubuapa
tag
Melyiket a ketto kuzul es mert?
CLUB3D - RADEON HD3850 256MB GDDR3 PCI-E 2XDVI 42500 ft (170 euro)
CLUB3D - RADEON HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E DUAL DVI HDTV HDCP 32500 ft (130euro)
x2 5600 lesz hozza 2giga rammal gigalappal. elore is thx a valaszokat.
ASUS A7N8X-X AMD BARTON 2500+ 1024mb.333mhz. 120gb.seagate+40gb.maxtor ATI All in wonder 9600XT SB live 5.1
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
-
Csapi007
veterán
Hello
Szerintetek vegyek még egy X1950Pro-t a gépembe vagy cseréljek egy 8800GT(S)-re?"Csak úgy mondom"
-
Chapel
addikt
Valaki azt írta feljebb hogy 35-körül lesz a 3750 ATI hát adjunk hozzá egy 8k-t és ott a reális ár,konkrétan ennyiért tudom nagykerből!
én 30-35 szánokrá,most veszek VGA-t vagy
Galaxy Geforce 8600 GE 27-ért (2év garancia doboz stb.)
vagy
ugyanennyiért ATi 2600XT: http://www.depo.hu/his/h260xtfz256dd-r --- az ár kicsit kevesebb.2600XT-t vegyek mi??
üdv.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Qru
MODERÁTOR
sztetek melyik jobb (játékra) egy Radeon 9600 vagy egy X1650Pro DDR2-es. Azt hiszem az utóbbi kicsit erősebb, még ha csak DDR2-es is.
#nincsbennetarcsi
-
juhi07
senior tag
tudtok egy jo kiskert vagy nagy kert ahol 8800gt lehet kapni olcson.
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
d@minator
addikt
Az XTX gyorsabb de hallotam már nyügiket az új game-knél. Én a GTO-t javaslom 30-35k-ért. DX9-es VGA-ba nem érdemes sok pénzt fektetni arról nem is beszélve, hogy az XTX 45-50k körül van ami majdnem egy 8800GT ára.
(A 8800GT normál ára ami ugye 50k. Most a kereskedők felnyomták az árát, mert kevés van belőle de ha lesz elég újból olcsó lesz.) -
skymanka
csendes tag
most azt ajánlották hogy 1950pro-t vegyek mert mondták h hisz minek nekünk még dx 10
a 8600Ge-t emg leszarozták -
slayer006
addikt
[ Szerkesztve ]
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
demars
addikt
sziasztok!
Most szeretnék venni egy barátomnak egy VGA karit!! sajna AGP portos az alaplapja /valamilyen asus P5... inteles intel celeron D 2,66 GHz es cpu ja van!/
20K ja van rá! Mit ajánlotok ennyiért??
persze lehet egy kicsit több is, de nem sokkal!
csak újat szeretne venni!!!
most halt meg neki az x700pro ja, amit használtan vett!!
ez úgy derült ki, h a monitor, állandóan auto adjustot csinált, s most meg be sem kapcsolt neki!
bevitte gariba, s ott meg jó volt!
ott mondták neki h VGA kari a baja...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-
mustad
tag
válasz djtoomi #5539 üzenetére
van rajta s-video bement de azt nem írják azon az oldalon. azzal használom most. és ha kompozittal összekötöm milyen felbontást tud átküldeni a tvre? mármint amit meg is jelenít. 1366x768 átmegy a kompoziton?
Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
tevEeee
csendes tag
Én most vettem egy MSI7600GS-t | elérhető árban van és eléggé erős önmagához képest MSI tuningolt fajta,menüjébe még meg húztam és hát....nem eredménytelenül
AMD 64 , 3000+ , 1,28GB DDR 400,MSI NX7600GS,160GB ATA,350W
-
djtoomi
addikt
Samsungék önmagukat hazudtolják meg. HD ready alapfeltétele a hdmi csati.Na ugyebár ez egy sima crt tv-n nem valósítható meg,csak lcd-n,mert maga a crt tv nem digitális jelekkel,hanem analóggal dolgozik.Ezen s-video bement sincs,csak kompozit,scart,rgb.Kompozit csatin tudod használni a géppel,és adnak minden vga-hoz kompozit-scart átalakítót is.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Sztem X1900XTX,sokkal jobb midnen tekintetben mint a gto,kivéve egy dolgot:mégpedig utóbbi időkben az egyik legjobb hűtése a gto-nak van/volt.
-
-
mokus1
addikt
5528!!Játékra lenne!Segitsetek.
-
djtoomi
addikt
válasz skymanka #5533 üzenetére
COD3 bizot smegy majd vele,COD4 nem biztos.Crysis tuti enm fog rajta menni,8800-as szériákon sem megy.Max 1024x768-ban midnen lowon,vagy 800x600-ban mediumon fog emnni.Amúgy sztem X1950pro,vagy X1950gt,de neked is ajánlom ezt az írást:[link] És nem kell 5 percenként feltenni a kérdést.8600GE-t meg felejtsd el!
-
skymanka
csendes tag
30k-ért milyen vga-t ajánlanátok?(menjen vele a cod3,crysis)
és ajánlhatnáok egy olcsó boltot is -
djtoomi
addikt
Svideo,kompozit ugyanaz,csak annyi hogy 3 részre osztja őket.Ha 1366x768-as felbontást tud,akkor hd ready,és akkor meg 100% hogy van rajta hdmi csati,ha nincs,akkor d-sub kell legyen(egy hdmi-hdmi kábel kb 1000ft)d-sub dvi átalakítót emg adnak a karihoz.Nekem is van egy 82-es samsung lcd tv-m,hd ready,és hdmi csatival használom a 8800gt-n,és lényegesen szebb a kép,teltebbek a szinek mint kompoziton/s-video-n!
Köszi.Amúgy azt a cikket amit linkeltem,azt én írtam.
[ Szerkesztve ]
-
mustad
tag
válasz djtoomi #5526 üzenetére
jó a cikk amit irtál Tomi!
nah nekem olyan kári kell amin kitudok a tv nek kuldeni hjelet 1366x768 as felbontásban. és a tévém s-videót rca-t rgb-t és komponenst tud foagdni. nah most segítsetek akkor hogy melyik karival tudom ezt megtenni.
most s-video kábelen megy át de csunya a kép ezt szeretném orvosolni!Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
blueMerle
veterán
válasz djtoomi #5526 üzenetére
Srácok, kösz, akkor marad a 7600GT, ATI nem szimpi, volt/van ATI-m és sokat szívtam vele. Ezek biztos már jobbak de akkor se nagyon. Majd valahol keresek egy GT-t, ha ez a GS felejtös. Jah és még akkor + 512 RAM, de ez már tényleg a maximum amit erre áldozok. Ez tényleg csak arra kell, hogy az a negyed óra, ami eltelik két kliens közt, egy jó kis Emergency 4-el ki legyen töltve, ami bizony ezen a masinán akad. A laptopomon meg nem játszok, az nem arra van.
Mint írtam, használtat ilyen árban soha nem veszek, legfeljebb most egy autót vettem, de az más kategória.
Még egyszer kösz
-
mokus1
addikt
Melyik a jobb kari a 1900XTX vagy a 7900GTO melyiket érdmes megvenni?
-
djtoomi
addikt
válasz blueMerle #5522 üzenetére
Tudom az hogy az arte-t add el csak vicc volt,ott a sok smiley a végén.7600GS-t felejtsd el,DDR2-es és nagyon nem éri meg.Inkább ilyet keress: galaxy 7600gt 256mb gddr3.Itt ph aprón nézz szét,egész olcsón találsz.De 1gb ramot vagy emellé 512mb ramot még midnenképp vegyél,az minimum 50-60-70%-ot dobna a gépeden,ha a vga-t megvezsed,3-szor is gyorsabb lehet a géped midnen szempontból,de összen 1gb ram minimum legyen benne,illetve egy 7600gt,gs-t semmiképp ne vegyél!
-
Telefunen
őstag
válasz blueMerle #5522 üzenetére
Ez egy 7600GS, ami azért jóval gyengébb mint egy GT.. Az imént linkelt ASUS X800XT PE viszont az X800-ak királya, sokkal-sokkal jobb vétel ennél..
mod: Elhiszem hogy a notid kraftos, de a konfigodnál szereplő asztalid elég vézna akár egy 20K-s VGA kihajtásához is (ezért írtam hogy én már nem biztos hogy költenék rá)
[ Szerkesztve ]
-
skymanka
csendes tag
jaja én is úgy érzem hogy nem kaácsonykor kéne venni :S
-
djtoomi
addikt
Egyiken sincs ezek közül a karik közül direktbe hdmi kimenet,hanem aa dobozban van egy átalakitó,amit felcsvarozol a dvi kimenetre,és arra rádugod a tv hdmi kábelét,és úgy a legszebb,legjobb a képed. De amúgy meg igen,ez sokkal joobb választás.Ha érdekelnek vga-k,hogy melyik árkategóriában melyik a legjobb,ezt olvasd el,ami itt szép pirosan van írva.
-
blueMerle
veterán
válasz Telefunen #5518 üzenetére
Kösz szépen
van egy MSI GX600PX-015SkT7500-as notebookom, szóval a teljesítmény az megvanAkkor azt hiszem a nyertes ez lesz:
MSI GeForce NX7600GS TD 256Z MB AGP
NVidia GeForce N7600GS, 128-bit 256MB DDR2 800 MHz, core clock 400 MHz, AGP*8, Dual VGA, DVI, HDTV-out, DVI konektor. 2048 x 1536. Dx9.0, OpenGL 1.5akkor ez jelentösen jobb mint az Atim?
djtoomi: nem a pénz a gond, lásd feljebb, azt hiszem elég pöpec a notebookom Csak egyszeruen ERRE, ENNYIT akarok szánni, nem többet. Egyébként 9200, valóban elírtam az adataimnál
Piet_: köszi szépen, de sose veszek használt cuccot, tapasztalatból, 5 évig árultam használt telókat... . Nem a pénzel van a baj, csak egyszeruen ez az irodai gépem, néha játszok rajta, és ezért kell a +. teljesen lecserélni meg minek, pár hete vettem egy komolyabb notebookot.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz blueMerle #5515 üzenetére
Adataidnál 9600-at írsz,itt 9200-at.Mi az igaz?Sztem vegyél egy használt 7600gt-t jó hűtéssel,tuningold agyon amennyire bírja,vegyél a gépbe 2gb ramot(ezt manapság 15k-ból megúszod ddr1 esetében is) és akkor javulna a géped.2.9ghz-es celeron nincsen,csak 2.8-as vagy 3-as. De sztem add el az arte-t és vegyél egy jó gépet. ( )
-
-
mustad
tag
válasz djtoomi #5517 üzenetére
akkor például ez?
http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=46310&de ezen csak svideo kimenet van ami 640x480
vagy az átalakítóval dvi ról komponensre alakít át?
mert a tv-m nwem full hd hanem hd ready és komponens bemeneten tudom adni neki a legjobb jelet.Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
Telefunen
őstag
válasz blueMerle #5515 üzenetére
Végignézve a masinádat nem biztos hogy érdemi előrelépést tapasztalnál (persze azért igen, de AGP-s, cerkás rendszerbe szvsz. már nem érdemes a pénzt ölni, ez már egy 50K-s VGA-val sem lenne az igazi).. Ha mégis nagyon elszánt vagy akkor talán egy használt ATi X800XT, esetleg egy nVidia 6800GT/7600GT lenne a legjobb amit ennyiből ki lehetne hozni..
-
djtoomi
addikt
Ezen sincs hdmi kimenet csak leeht kapni dvi-hdmi átalakitót,ami 3-4k,2600xt-hez meg ingyen adják,olcsóbb,és az jobb is.
-
blueMerle
veterán
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Le kellene cserélni a graf. karimat egy 9200-as ATI kártyát Erre a célra van 20.000 Ft-om. A lényeg: ennél többet erre nem szeretnek áldozni, és lehetöleg nVidia legyen, bár én ehhez már sajnos nem értek, nem tudom melyik a jobb.
Szerintetek mit lehetne? Egyáltalán érdemes ha csak ennyi van rá?
-
cettlee
őstag
hali. 3200+om van 66gtvel. lekéne cserélni vmi izmosabbra , egyelöre ugy nézki hogy a proci marad, ha veszek egy 86gts-t az ugy franko? de gondolom kevés hozzá a proci
-
mustad
tag
válasz FireKeeper #5510 üzenetére
az a baj h az 1950gt-n nics hdmi kimenet ezen meg igen és nekem ez szempont.
-
Piet_
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nem túl alacsony vételi árnak (mármint hogy tőlem vennék meg) egy zafír hd2600xt 256mb ddr3-as kártya? kb 2hetes 2év garral. -
MZsoltee
veterán
válasz skymanka #5509 üzenetére
Nme rossz választás de fölös az 512MB vram, ha van kis időd és + pénzed ls nem vagy elvakult nvidiafann, akkor talán jó lenne várni az ati 3850re 35k körül lesz az ára, de karácsony nem a legjobb időpont a vásárlásra...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
skymanka
csendes tag
Ilyet tervezek venni 256mb-osba és tuningolnám
karácsonyig be akarok mindenképpens szerezni 1 vga-t 30k körüli árba.
szerintetek jó lesz ez? -
mustad
tag
a kettő közül melyik a jobb? egyáltalán jók ezek?
http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=45174&
http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=44876&a dual dvi-t egyáltalán áttudom alakítani vga vá?
-
skymanka
csendes tag
Egy Galaxy 8600Ge 256mb-os vga jó választás a mostani játékokhoz?(pl crysis,cod4)