Aktív témák
-
scream
veterán
válasz FireKeeper #48402 üzenetére
Értelek, nem is tervezek 58x0et venni ,mert nem lenne miből ...
szóvl akkor várok és várom a csodát (forint erősödése,HD6xxx-es széria hatására drasztikus űrcsökkenés a HD57x0 illetve HD58x0 szegmensben , igazából megelégedek akár csak az egyikkel is )
-
scream
veterán
válasz FireKeeper #48400 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Igazából mivel nekem csak "butább" 22"os monitorom van ,így csak 1680x1050re kellene (nagyobb kötve hiszem,hogy mostanában lesz ...) és ezen játszanék, a lehető legjobb minőségben (mmint a körülményekhez képest legjobb)
Akkor lehet várok még ... Lehet buta kérdés, de mikor indul a HD6xxx széria ? (csak hogy tudjam mennyit kell/kéne várnom )
5850 vagy 5830 sokkal gyorsabb,jobb mint az 5770 ? (csak aránytalanul drágák szvsz ...)
-
shteer
titán
válasz FireKeeper #46929 üzenetére
x4 simán elég, 9500gt helyett javaslom a gt220-at - 512-es, ddr2-es is jó
szerintem jónak tűnik..
-
bleró
tag
válasz FireKeeper #37546 üzenetére
ok.akkor a Force3D Radeon HD4650 , nyerő a Sapphire Radeon HD4650 512MB DDR2 HDMI val szemben?
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz FireKeeper #37471 üzenetére
Jól emlékszem ipon-t mondtál? Ott 24k a 4770. Nem tudjátok, hogy mennyiért szállít az ipont vidékre? Sehol sem találom... Pontosan meddig is lehet tudningolni a 4770-et és ez mire elég a kiherélt 128 bites, alacsony memória sávszélesség mellett? Lehet, hogy tudnék kb. 26-27-ért 4850 512-es golden sample-t. A gainward 4850-edet meddig lehet húzni?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz FireKeeper #37471 üzenetére
Jól emlékszem ipon-t mondtál? Ott 24k a 4770. Nem tudjátok, hogy mennyiért szállít az ipont vidékre? Sehol sem találom... Pontosan meddig is lehet tudningolni a 4770-et és ez mire elég a kiherélt 128 bites, alacsony memória sávszélesség mellett? Lehet, hogy tudnék kb. 26-27-ért 4850 512-es golden sample-t. A gainward 4850-edet meddig lehet húzni?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
nova001
senior tag
válasz FireKeeper #37456 üzenetére
akkor jo lenne dülöre jutni mit érdemes venni tunning és minden más nélkül ??
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
válasz FireKeeper #37454 üzenetére
akkor atiba 4770 és nvidiába akkor melyiket mondjátok ?
-
Dudu67
tag
válasz FireKeeper #37442 üzenetére
Köszi !
Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni ! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szakalistvan
senior tag
válasz FireKeeper #36973 üzenetére
Foramaxban 10 db volt a polcon épp ma voltam bent(Zalaegerszegen) ,ha gondolod rendeld meg tőlük v veszek 2db-ot és elpostázom
D1Rect : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
válasz FireKeeper #36973 üzenetére
Rákérdezzek ma egy nagykeres havernél? Megyek hozzá amúgy is.
Perillustris
-
Gaboman
nagyúr
válasz FireKeeper #36976 üzenetére
Nem tudom mennyire jók,nekem nem volt olyan.
D1Rect Úgy gondolom az ATi nem igazán fogja addig engedni az árakat 5xxx szériának amíg NV nem adja ki a kártyákat.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
szakalistvan
senior tag
válasz FireKeeper #36964 üzenetére
Én a 4850re ilyet tervezek : L2 Pro ,4870et meg nem kaptam sehol jó áron ,de ennyiért biztos nem kapsz.
Szek. Pixmaniaról én se sok jót hallottam,2 hónap garral meg elmehetnek a sunyiba
[ Szerkesztve ]
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz FireKeeper #36967 üzenetére
Szerinted megéri egy 4850oc venni?
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
Michi
tag
válasz FireKeeper #36274 üzenetére
Köszönöm Szépen a Válaszokat!
Akkor maradok a jó öreg 4850-nél 256bites memóriabusz miatt sokkal kedvesebb nekem, mint a 4770,valamint igaz, hogy a 4770-en tuning-al ott volt a szeren, de mivan ha elkezdem húzni a 4850-t? Akkor már jobban kiélesedik a különbség, főleg, hogy a tesztek alapján ha élsimit bekapcsolom, ott igencsak lemarad a 4770 a 128bites busz miatt...
Köszönöm a tanácsokat!
-
addikt
válasz FireKeeper #35860 üzenetére
Jó hogy meg!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
birozoli7800
senior tag
válasz FireKeeper #35860 üzenetére
Tehát el akarod cserélni a 4830-as vga-dat úgy, hogy még rápótolsz 3.5 k-t egy 4870-re?
Hülyének is megéri..
-
Stirbi
addikt
válasz FireKeeper #35630 üzenetére
4870 böl nagyon ajánlott az 1gb rammal rendelkezöt vásárloni
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35630 üzenetére
A 4xxx kártyák közül a 4890 kivételével mindnek sokat esett az ára.
Ha a 4870-et válaszod, 1 évig még biztosan hűen fog szolgálni. Addig szerintem a mostani használt (1gb-s verzió) ~32k-s ára lemegy úgy 22 környékére.
A 24k-s 4850 ára úgy 17 környékére.Szóval olyan hatalmasat már nem bukhatsz egyiken sem a 4-es szériából . Azok buknak mindig, akik az elején veszik meg, vagy az új széria megjelenése előtt.
-
hajbel
addikt
válasz FireKeeper #35626 üzenetére
Az 5750 jelenleg sajnos aránytalanul drága az 5770-hez képest... Viszont nagyon jól tuningolható és a Sapphire hűtése elég jó. Fel lehet húzni az 5770 szintjére és az új driverek is az 5-ös szériát fogják támogatni, tehát további gyorsulás várható. A DX11-es játékokban még +10-20% százalék teljesítmény várható az 5xxx széria javára a 4xxx-hez képest. Azt már én kérdezem a szakiktól, hogy mennyi köze van a teljesítményhez annak, hogy az alaplap támogatja-e a DX11-et, és hogy PCI-E 16 2.0, vagy 1.0 van az alaplapon. Ergo egy P43-as, P35-ös kártya mennyire jó az ötös szériához?
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35628 üzenetére
Jólvan. Hajrá.
Csak majd a vizsgaidőszakban tanulni is maradjon időd.
Amúgy meg igen, karácsony után általában esnek az árak, meg arra talán kijön a fermi is, ami jó esetben versenybe száll az ati-val, és elkezdődik az árverseny.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35626 üzenetére
Az 5770 kb az 1gb-s 4870 szintjén van , az 5750 meg az 1gb-s 4850 szintjén, csak ugye mellé tudnak dx 11-et, meg kevesebbet fogyasztanak, és kevesebb helyet foglalnak, valamint nem melegednek annyira.
De a dx 11-es játékok még legalább 1 évig nem nagyon lesznek elterjedtek. Szóval mérlegeld ,hogy a többletkiadás mennyire éri meg neked. Mert használtan 32 k környékén beszerezhetsz egy 1gb-s 4870-et, 4850-ből meg 25k környékén.Az újdonságokból meg azért jóval drágábban.
Itt egy teszt
Itt viszont a 4870-et azért lehúzzák, mivel csak a fél gigás verziót tesztelték.[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35624 üzenetére
Itt egy teszt.
Pár játék esetén elég sokat jelent a plusz memóriaméret.A későbbiekben meg több haszon lehet belőle.
A 4850-ből meg akkor válassz 1gb-set ,ha pár ezressel drágább csak.
4870-nél meg mondjuk ez szintén így van.
Magyarul újonnan nem nagyon éri meg a 4870 1gb-s verziója az 512-eshez képest.A tuningra meg ne nagyon építs. Nem biztos hogy sokat tudod húzni a kártyát, ez sajna nem olyan, mint procik esetében.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz FireKeeper #35622 üzenetére
5.000-ret megér a váltás.
De , mint BME-s a BME-snek , megmondom őszintén, hogy az 512 mb az kevés lesz 1650*1080-as felbontás fölött. Főleg az olyan játékoknál, ahol nagy terek, sok objektum van, mert ugye azokat be is kell tölteni. Ilyenkor beakadhat picit a rendszer. -
ToxLee
őstag
válasz FireKeeper #35618 üzenetére
Nem natívba játszani elég borzalmas, bár ez szubjektív.
-
Petya-wh
tag
válasz FireKeeper #31205 üzenetére
hello
800sp tom mi
az Iceq ténbyleg csinosASUS P5B; C2D E8500; CoolerMaster TX2; Geil UltraDual 2x1Gb Kit ; ASUS nVidia GeF6600 ; 36Gb/10.000 WD Raptor + SAM HD403LJ/400Gb SATA2
-
jajah
csendes tag
válasz FireKeeper #30814 üzenetére
THX!
-
jajah
csendes tag
válasz FireKeeper #30810 üzenetére
GeForce 7300GT Sonic 256 DDR3 128-bit DNXFX7300GTS256B128HTD
ezek szerint ez jobb,mint a 6600 GT?(DDR3 van benne es sokkal olcsobb,mint a 6600 GT) ez nagyon fontos lenne h valaszolj!KOSZI!
-
jajah
csendes tag
válasz FireKeeper #30803 üzenetére
okes akkor megeggyeztunk a 6600 GT-ben
-
Teng
aktív tag
válasz FireKeeper #29666 üzenetére
Pl memória melegebbrajta, kissebb a bordája. Nekem 4850 Toxic-om van Sharkoon Rebel 12 Value (vagyis 25cm venti az oldalában) házikóban és alapjáraton a memóra 60c, és ez nagyon gáz... és hangos a kártya...
[ Szerkesztve ]
-
Barney™
aktív tag
válasz FireKeeper #29599 üzenetére
nekem HDMI-DVI kábelem van, és hibátlanul viszi a hangot
-
félisten
válasz FireKeeper #29512 üzenetére
Szívesen, de szerintem magadnak oldottad meg a dolgot.
Mod:drukkolok a 800sp-nek. Majd írj.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz FireKeeper #29510 üzenetére
Hajrá, amúgy még mindig ott lesz a lehetőség, hogy elbizniszeld nagyobbra amikor jön az új monitor. Akkor valószínűleg elég is lesz rá az 5K.
Tényleg nagyon jó RTS, és elképesztően hangulatos világ.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FireKeeper #29508 üzenetére
Pff, értek hozzá. Azért ebben annyira nem bíznék.
Most döntsem el én, hogy kivegyek-e 5K-t a zsebedből?
Ha nekem kéne választani, én a 4850-et venném. Miért? Mert nem kell tuningolni, hogy hozza a 4850 szintet. Ha meg tényleg hosszútávra tervezel, szerintem megéri a ~2500Ft bukót.
Persze ott a lehetőség, hogy most 4830, és csere amikor monitort veszel.Mod:az avatáros dolgot köszi.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FireKeeper #29506 üzenetére
Számold ki százalékosan! Mennyi a többletköltség? Mennyi teljesítményért?
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #29503 üzenetére
esetleg 1gigás hd4830?
mod: vagy arra a GPU-ra felesleges az 1G?[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
vzsryl
nagyúr
válasz FireKeeper #29501 üzenetére
Igen, ott egy lájtos CPU limited lesz. De ha lesz pénz Full HD-s monitorra, akkor már elég az a 2,7Ghz is. Viszont ha egyre több 3-4 magra írt játék jelenik meg, akkor elkél a Phenom II 710 vagy 720.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz FireKeeper #29499 üzenetére
Full HD-ra a felsorolt játékokhoz elég lesz az a 4850-es is, de az Assassin's Creed 2-höz már nem valószínű.
Ha még van keret, akkor 1GB-os 4870-et javaslok.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
egge
csendes tag
válasz FireKeeper #29278 üzenetére
játékra, ezek közül a jobbat, az ár az ok
kössz a segitséget![ Szerkesztve ]
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz FireKeeper #29273 üzenetére
hmm...hát jó, akkor a ramokat most nem cserélem le. Marad a VGA és akkor mehet bele a 4830-as.
Legfeljebb majd jövő hónapban belerakok 2*2gigát. Köszönöm a segítséget.
Ja egyébként, nem a magasabb órajel miatt lenne a csere, hanem, hogy egyforma legyen benne.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz FireKeeper #29269 üzenetére
Na ja,de az már 22k. És még ramot is veszek. Az ugy már kcisit sok. Te melyiket ajánlanád (hűtés szempontjából) ? ? Mármint 4670-ből? Milyen hűtés legyen rajta?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz FireKeeper #29267 üzenetére
Miért? Boccs, hogy megkérdem,de nem vágom.
-
Totis
aktív tag
válasz FireKeeper #28996 üzenetére
Köszönöm! Így már lehet, hogy nem éri meg az alaplapiról váltani 2400Pro-ra. A barebone-ban lévő táp nem hiszem, hogy díjjazná..
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
Totis
aktív tag
válasz FireKeeper #28994 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg olyan oldalt tudsz mondani ahol meg lehet nézni mennyit fogyaszt? 2600Pro és 2400Pro között mennyi fogyasztásban a különbség?ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
Sly Bp.
addikt
válasz FireKeeper #28728 üzenetére
Nagyon Köszi
-
TomiLi
addikt
-
TomiLi
addikt
válasz FireKeeper #28697 üzenetére
Köszönöm szépen! valószínű a 4890 mellett voksolok (ár/érték) esetleg ebből 2db
a 4870x2 egy kályha..... na ez nem is zavarna, mert cserébe egy izom VGA, de jó borsos az ára.....D1Rect : Neked is köszönöm, szépen nem gond, hogy kimaradtam!
Bogyorisz
-
alibaba78
őstag
válasz FireKeeper #28703 üzenetére
Ha valaszthatnal, E7xxx-es proci+1gb ram, es az E6xxx-es proci, 2gb ram kozott, akkor mit tennel?
mod: D1Rect: Rendben, azon leszek. Hat gratulalok a 4850-hez, ha olcsobb volt, akkor tenyleg megerte. Uj kartya vasarlas eseten a 4770 viszont jobb vetel. Kb 10%-kal lassabb, de itt kinn £20-tal olcsobb.
[ Szerkesztve ]
-
Hidalgo
csendes tag
válasz FireKeeper #28556 üzenetére
Hi,
fogalmam sem volt, h mik a komoly márkák ...
Mi itt Fehérváron Lenovos gepekbe csak Deltat es Foxconnt teszunk ...azt mondjatok, h PSU csere nelkul nem is mukodne a kartyam?
Egyik sem az emlitettek kozul?Koszi!
MBD Gigabyte G31M-ES2L - CPU Intel PDC E2220 2.4GHz - MEM 2GB 800MHz Kingmax DDR2 - PSU 400W
-
Molnárka007
tag
válasz FireKeeper #28506 üzenetére
Hallgattam,mert a második 4870x2 helyett vettem értelmes cuccokat,ami létfontoságú nem úgy mint egy másik 4870x2(ram,hdd,táp)....
És mint irtam maradok elősször az egy darab 4870x2-nél azt majd ha a 8gb ram mellé kevéslesz meg a q9650 mellé,akkor majd esetleg veszek mellé mégeggyet,de azt is csak akkor majd ha lemegy az ára és nemtook rajta sokat bukni....Keresek megvételre Asus Strike 2 Extreme 790i Utra alapot és ThermalTake BigWater 780, 4x2gb 2Ghz cl8 OCZ3FXE20004GK-FLEX EX, 2db Asus GTX 260/275 55NM 216/240SP és 850-1000W-os minőségi tápot azonnali megvételre!!
-
t_ferenc
őstag
válasz FireKeeper #28462 üzenetére
köszönöm neked is a tanácsot. remélem használt 4850 lesz belőle.
Szerk.: nem lett használt 4850
[ Szerkesztve ]
if you fall seven times, stand up eight
-
Croft-21
őstag
válasz FireKeeper #28449 üzenetére
Ha full HD, akkor 1GBos VGA.
lehet h ezért van kék halál minden játékban nálam, amióta megvettem a 2333SW-t?
Mert még az 512es 8800Gtm van és lehet h ezért fagynak le a játékok? Vagy esetleg driver miatt? -
bartucc
addikt
válasz FireKeeper #28384 üzenetére
Játékra nem ajánlott a Full HD-s monitor 22"-esek közül, nem nagy és mégis eszi a gépet...
BlackVelvet: sztem is egy 1Gb-os 4870-et. A kisgépbe egy 4670-et, vagy 512-es 3850-et.
Molnárka007: ha megkérhetnélek, hagyd abba amit csinálsz. Neked 4 gpu kell... Hülyeség, felesleges nem lényeg, te pénzed, te dolgod. DE akkor ne tegyél fel kérdéseket. Azt senki nem tudja megmondani hogy menni fog-e a gta4 fullon, főleg egy GX2-nél, mert egy darab is instabil mint egy atombomba.... Nagyon hullámzó teljesítménnyel, és nagy hővel és fogyasztással. Ha már kettő lesz akkor meg kilowattos táp tényleg jöhet a quad mellé. Fizesd a számlát és használd egészséggel, de pazarlás és hülyeség.[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
South Velen
addikt
válasz FireKeeper #28384 üzenetére
22"-es wide-ból már olyat is kapsz, ami bírja a full-hd felbontást,
Játékhoz az nem feltétlenül jó - erős VGA kell hozzá.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FireKeeper #28368 üzenetére
hd4850 512MB 23k
Ha ez valóban annyi, akkor az nagyon jó áron van.
A Full HD felbontáshoz szerintem egyik sem elég. Bár ez mindig attól függ, hogy milyen típusú, felépítésű játékokkal szeretnél vele játszani.
-
csiky
tag
válasz FireKeeper #23893 üzenetére
meglestem, ez 67k nagykerben, és a ref hütő ba*i hangos. rá a hűtővel megint ott vagyok mint egy gtx-vel. egyáltalán nem kötekedni akarok csak jóra akarok befektetni.
progra visszatérve igen nem kicsik :9 cs4 óta meg most van cuda support, akárcsak a 2009 autocadhez amit meg digitális térképek készítésére használok (használnék) tekintettel h ebben van értelmes layer alapu szerkesztés. ITR már nagyon elavult :Sui: win7em van
Két út vezetett az őszi erdőn, de nem mehettem végig mind a kettőn.
-
csiky
tag
válasz FireKeeper #23891 üzenetére
ám legyen. akk megtartom a 9600gtm fizikára, de ajánlj akk egy 1gigás 4870t amin mindenképp van ramon is hűtés. lehetőleg halk legyen, ha ez sikerül jövök neked egy sörrel. v kettővel (hárommal is ha tényleg megy úgy a physx mert én adobe packot használok. photoshop, flash stb és kell a cuda.... )
-
csiky
tag
válasz FireKeeper #23889 üzenetére
ep43on két sín van de mint a p35ön a második csak 4x ill 43 nem tudja a cf-t. szal végülis a két sín adott. 4850től én nem vagyok elájulva, hogy őszinte legyek, 4870nél gyengébbet nem igazán szeretnék .
ez a két féle vga-s modszer az írástól eltekintve menniyre működőképes?
szerk: 65-75k 1 4870 1g-s vga nagykerben. 80ér meg kapok msi gtx280oc-t....
[ Szerkesztve ]
-
levill
tag
válasz FireKeeper #23750 üzenetére
Még mindig nem jó Az 4650
Csak nálam nagyon lassu a PH? Néha csak 5-6 frissités után jön be.[ Szerkesztve ]
-
levill
tag
válasz FireKeeper #23748 üzenetére
Itt 15200
-
levill
tag
válasz FireKeeper #23746 üzenetére
Nemtudom, én sehol nem találtam olcsóbban,
a 24- 36 az a gari nem az ára ha azt nézted
4670 lenne a legjobb de most csak 17k-m van rá -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz FireKeeper #22408 üzenetére
Szerintem valami 462-es konfig...
#22410 bmwsan: Az hogy AGP meg AMD elég tág fogalmak, pontosíts. De ha egy Socket A-s (462) Sempronról van szó ahogy gyanítom, akkor vagy cserél mindent, vagy hagyja úgy ahogy van.
#22413: A proci azért elmegy, egy HD4830 mindenesetre jobban passzolna hozzá mint egy HD4850.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
mosca
csendes tag
válasz FireKeeper #17630 üzenetére
igazad van Firekeeper, de egy dologgal nem értek 1et!
"az amd most egy (nem feltétlenül teljesítményben, de összességében) jobb kártyát letett az asztalra"
teljesítményben is jobb kártyát raktak le az asztalra hidd el!
nem kötekedni akarok, mert nem kenyerem, ezért érvelek:nézzük meg a 4870 shader számát és hamar rájövünk, h lényegesen több mint a gtx260-é
namost ez miért is fontos?
tudni kell, h az mostanság kiadott játékok többsége nvidia támogatott, ez annyit tesz, h az nvidia emberei a tervezőket megkenve a saját malmukra hajtva a vizet transistorigényes játékokat pénzeltek! ennek az lett az eredménye, h egy rövid ideig uralni tudták a piacot, de mivel csak a transistorszám emelés nem eredményez új, formabontó grafikai megoldásokat ezért a tervezőknek, h eladhatóak legyenek az új játékok, bizony olyan gameket kell produkálniuk amik bizony a magas shaderszámot preferálják jobban!
vagyis az nvidiánál visszanyalt a fagyi...a lényeg az egészből a 4870 a jövőre nézve mindenképpen jobb választás, mivel az előbb leírt okból bizony a shaderszám a 4870 javára óriási előnyt fog kovácsolni!!
a kráááájzisznáál lehet kevesebb az effffpéééessss, de az csak egy játék a sok közül és a jövőben nemsok ilyen játék lesz, ahol ekkora difi lesz ati és nvidia között - (ezt csak a crysises fanok kedvéért)
ÉN NEM VAGYOK AZ!!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FireKeeper #17632 üzenetére
Nincs a PCX-en, az volt a kiszemelt áldozat egyébként. De a 3850 teljesítménye 5-10%-al még jobb is, és az a 2K már nem fáj annyira.
A másik, én magam részére nem venném már most meg a 9600GT-t, nem mondom hogy miért. De öcsémmel én nem akarok kitolni ez miatt. A 9600GT teljesítménye kb 10-15% plussz a 3850-hez képest, nagyon jól tudom (amúgy ennyivel drágább is...). De nem ismerem a képernyő megjelenítését, a videókodolását, stb.... A radeoné az tuti jó.
A legjobb kari ugye a 3870 lenne GDDR4-el. Az biztosan elég erre a felbontásra egy jó ideig, ha nem tévedek. De nem ér meg plussz 6K-t sztem. Azon veszünk neki vezeték nélküli bill+egeret....Mr.Grincs: Ajjaj, ne csak azt nézd. a 9600GT-től minimum 1.5-ször erősebb a 4850.
[ Szerkesztve ]
-
Csiborbogár
őstag
válasz FireKeeper #9100 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a dx10-hez, és nem mész semilyen játékban 1280*1024 fölé, akkor megéri. Kompromisszumokat kell majd kötnöd, de nem sokat.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
lsc
nagyúr
válasz FireKeeper #9103 üzenetére
Msi-ben két fajta van /256-os/ az egyik nem ajánlott , 26-ért elég drága , ha 256-os .
Az élet kegyetlen .
-
X Factor
addikt
-
lsc
nagyúr
válasz FireKeeper #9100 üzenetére
Amennyiben a konfigodba lesz akkor igen , viszont a procit legalább 2400-on kell járatnod hozzá . Az 1950 pro milyen márkáju és mennyiért lenne ?
Az élet kegyetlen .
-
Cölöp
tag
válasz FireKeeper #8461 üzenetére
én azt írtam nekik, hogy legalább 8600gts-t vagy annál jobbat fogadok el. a 3850-est nem említettem, pedig belegondolva tényleg nem rossz ötlet. Csak így legalább egy 10-est rá kell majd dobnom.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Vincsó
aktív tag
válasz FireKeeper #8224 üzenetére
Na igen a helyi boltban 2 K a különbség a két kártya közt -62 K vs.64 K...
vagy 8800 GTS 80 K-ért[ Szerkesztve ]
-
mustad
tag
válasz FireKeeper #5510 üzenetére
az a baj h az 1950gt-n nics hdmi kimenet ezen meg igen és nekem ez szempont.
Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
mustad
tag
válasz FireKeeper #5465 üzenetére
igen
modjuk az egyik vinyóm csak 20 gigás
akár ki is lehetne iktatni
de a dvd-s ötlet jó
köszönöm!Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
mustad
tag
válasz FireKeeper #5462 üzenetére
megnéztem a lapot sajna csak 1 ata csati van rajta. nekem kettöre van szükségem. létezik átalakító?
Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
mustad
tag
válasz FireKeeper #5456 üzenetére
de januárban vennék uj alaplapot is.
mennyi 1 normális lap?Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
mustad
tag
válasz FireKeeper #5451 üzenetére
nah kitöltöttem. a tervem: először veszek 1 core2duo 6550 et. aztán szeretnék az xt helyett 1 jó vga karit. utánna veszed ddrII 2*1gb ramot. majd végul az alaplap.
sajna csak igy tudok összerakni 1 "jó" gépet.Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
mustad
tag
válasz FireKeeper #5449 üzenetére
igen ideiglenesen az van. de fogok venni lapot. igy egyszerűbb bőviteni a gépet, mert sajna szegény vagyok. jah lapot is jaélnhatsz!
köszönöm.
nagyon xar ez a lap amugy?Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz FireKeeper #5057 üzenetére
Én a hűtés miatt mondtam a Galaxy-t.
VaníliásRönk: ebben a kategóriában szvsz épp nem bukik nagyot.<< Heimdal >>
-
tarti19
senior tag
válasz FireKeeper #4671 üzenetére
komolyan?
mert akkor 1950Gt mellé csak egy e4300-t veszekazért e6300 alá nem adom
[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Baluka01
csendes tag
válasz FireKeeper #3919 üzenetére
Szia! Ezek a rövidítéseknek és kifejezésknek hol tudnék utánanézni, hogy mi mit jelent? Nekem egy kissé kínainak tűnik Illetve ha választani kell, akkor ATI vagy GeForce között mi a lényeges különbség, vagy van-e egyáltalán? AGP esetében
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
válasz FireKeeper #2864 üzenetére
Szinte verseny folyik, h. az embereket lebeszéljük olyan megoldásokról ami nem túl élet képes
Make things work
-
TazLeacher
nagyúr
válasz FireKeeper #2861 üzenetére
Csak azzal az agond, hogy elvérzik a 8600GT-vel szemben. Nézegettük a DX9-eseket is, ilyen árban csak rosszabb kártya van.
Tehát akkor csak a NV a jobb, vagy nem?
-
Rambovits
senior tag
válasz FireKeeper #1526 üzenetére
Miért jobb ez mint az?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Rambovits
senior tag
válasz FireKeeper #1516 üzenetére
Most hogy mondod ezt jol benéztem Kössz hogy észrevetetted velem Azt mondták hogy egyébként elegek a 667es ramok is és gyorsabbak is mivel jobbak az idözitések... sztetek melyik legyen? [link] vagy [link]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
drShaman
aktív tag
válasz FireKeeper #1489 üzenetére
Inkább a Company of Heroes, a Dark Messiah, az NFS Carbon, a Test Drive Unlimited...
-
mazda626
addikt
válasz FireKeeper #1489 üzenetére
Obliviont nem szeretem, egy optimalizálatlan néphódító játéknak tartom. Nem mérvadó. Azt el felejtettem mondani, hogy a játékokat maximum 1280x1024-es felbnotásban futtanám, de inkább 1024x768-ban.
-
mazda626
addikt
válasz FireKeeper #1470 üzenetére
Sok tesztben az jött le, hogy a 640e-s GTS-t csak néhol éri be, szűrőkkel elfogy az ereje, nagy, melegszik és zabál. A 8800 szimpatikusabb. Na meg ehhez már lehet, hogy nem elég egy FSP 400PNF.
-
tomi909
tag
válasz FireKeeper #1474 üzenetére
okés
köszi a segítséget
jó éjszakát......E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF
-
tomi909
tag
az msi +1k
és plussz 1 év gariE5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF
-
tomi909
tag
ha nem tuningolok akkor az msi gyári hűtője is megfelel????
E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF
-
C4mp3r
addikt
válasz FireKeeper #1467 üzenetére
Itt csak az a probléme, hogy nem biztos, hogy van rá pénze. Akkor meg olyat kell venni, aminek jó a gyári hűtője is. Mondjuk elég nehéz itthon szerezni Voltage Regulator Heat Spreader Module-t.
mazda: HD 2900XT jobb.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz FireKeeper #1423 üzenetére
Így van, de ezért írtam, hogy moddolható XT-vé. Ugyanis aktiválható a letiltott 4pipe, csak úgy mint a 6800-asoknál, 12/5-ből lehet 16/6-ost csinálni.
#nincsbennetarcsi
-
djtoomi
addikt
válasz FireKeeper #1384 üzenetére
Hát esetleg 2.4-ig,de az már nem biztos.
Keresek itt teszteket de olyat nem találok ahol 8600ge is van,meg 2600xt,meg x1950pro 512.Nem tutdok mutatni egyet?
[Szerkesztve]Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Ace Ventura
addikt
válasz FireKeeper #1376 üzenetére
Naná, hogy jól szuperál.Tökön is bököm magam, ha azt irod, hogy bedöglött.Ez csifi, nem gagyi vargáné.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Gyuri27
félisten
válasz FireKeeper #1358 üzenetére
bandit sapi.
elfelejtette: itt meg egy árban vannak
[Szerkesztve]Amd - Radeon - Ryzen
-
barnam_
nagyúr
válasz FireKeeper #1351 üzenetére
Igen, ha jó kártyát fogsz ki, mehet GTS közeli órajeleken. Nameg vmodolva simán lehagyja a GTS-t.
(#1356) MooN00: Most veszek alaplapot, procit, ramot, vga-t. Ezekből csak az alaplapot, ramot tervezem hosszabb távra, a proci, és a vga szerintem 1 évig lesz meg.
Amúgy ha nem lesz elég a teljesítménye, akkor jön a vmod -
AMD Power
titán
válasz FireKeeper #1351 üzenetére
Annyiért nagyon is jó.
Az ''még'' nem AMD-s kari úgye? Csak a HD-s szeria!?
Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- Airsoft
- Batocera Linux
- További aktív témák...