- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz vergilx #39799 üzenetére
Istenem, ha csak egyszer egy bugfix-et feltehetnék! Adná a magasságos ati. Ekkora élvezetben sose lenne részem.
Fene megeszi, hogy nekem az 1.0-ás verzió is rendesen megy. Pedig mennyire remegtem a fix-ekért!
Könyörgöm legalább egyszer adasson meg![ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Gicz
addikt
válasz Alister71 #39795 üzenetére
Majdfelteszem mert most kíváncsivá tettél, de az nekem
mind1, utóbbi 2 évben csak a grid okutama pályán a driftet szerettem ( tudtátok h nem lehet benne 99 nél nagyibb kombó ??) autós játék ügyileg . Fps párti vagyok cod 2 4 6, crysisok, counter strike, ilyesmik..Hogy értetted h szenvedés?
-
Mika1227
őstag
válasz Alister71 #39791 üzenetére
Persze még nem rég óta van meg az ATI de azért jó kari meg kell hagyni és hát most ár/teljesítmény tekintetében ezt találtam a legjobbnak. Még nekem nem volt gondom a felrakott driverel. Ennyi pénzért 41k nem kaptam volna nvidia oldalról ilyen teljesítményt.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Alister71
nagyúr
válasz Mika1227 #39789 üzenetére
Persze, mert a rábeszéltek téged is a világ legjobb kártyájára, csak pár dologról nem szól a fáma.
Az nV-vel szeretünk játszani, az Ati pedig kihívás!
Ha kicsit visszaolvasol, itt mindenki azon van, hogy rábizonyítsa, hogy az ati a legjobb. Ha nem tűnt volna még fel, ezt nV oldalról, egész kevesen akarják. Tudod miért? Mert mi nyugodtan játszunk. Mert aki szeret játszani az nV-t vesz. Nem akarunk küzdeni a driverekkel meg a fix-ekkel.. Mire jó az?[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Gicz
addikt
-
Mika1227
őstag
Hát igen ezt a driveres dolgot tapasztalom. Most váltottam HD 4890-re 9600GT-ről. Persze a két kari között nagy különbség van de a jól bevált nvidiámnál nem voltak driver gondok.
Az eddigi méréseimből 2× olyan gyors az ATI de kicsit sajnálom a 9600gt-t.[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Alister71
nagyúr
Ez nem biztos. Figyelembe véve az új karikat és a régieket, + a kiadott drivereket, tehát én szeretek nVugodtan játszani, és nam arra ráremegni, hogy mikor jön ki a karimhoz egy játékra is használható driver. Nem csak a naptárat díszíteni, hogy 9.12-es, de amúgy semmire se jó, de simán jó minden atihoz. De szeretjük, mert a legfrissebb atihoz jó.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Gicz
addikt
válasz Alister71 #39785 üzenetére
Nem szar az nv csak drágább az egységnyi teljesítmény
anno majdnem 90 ezerért vettem 9800 gtx et de szerencsére akkor jött ki a 4800 széri ígyhát inkább 4850 crossfire- t vettem 80 ért és akkor az elég rendesen helybenhagyta a 9800at...Mostmeg azt cseréltem 5850 re
mw2zök főleg, multiban meg igye ott a 90 fps limit igyhát 400 mhzen hajtom725 helyett, 90 hez igyis elég 1920 ban fullon
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz Alister71 #39777 üzenetére
nem vagyok 1 nagy autós játék rajongó, és most h nézem ezt a videót a dirt2 ről, ok h van víz meg fröcsköl meg minden, de ebben a visszajáccásmódban láccik a tök "stabil" táj.
hatalmas porfelhő, meg midne és az útmenti bokrok megsem rezzennek a derékmagas fű egyenes marad miközben rámegy a kocsi.
ha a vizre olyan büszkék voltak h milyen faszán szétfröcsköl ezzel is csinálhatnának már vmit.
jójó oké h menet közben ugysem azt figyeled... de menet közben a szétfröccsenő vizet sem figyeled....
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
A vrm psztázására milyen paszta az ajánlott?
Illetve nem tudtok egy olyan oldalt ahol már csináltak ilyet?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Alister71
nagyúr
[
L:http://www.youtube.com/watch?v=HEJZvU2NKgE]Dirt2 9800GTX
Igen, szar, nincs DX11, fagy, és tök gagyi.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Gyufaaa #39769 üzenetére
Ne basztasd az S3 triót, mert mikor felraktam a 9800GTX+-omra egy GTS250 biost, és behalt szegény, elrohantam a közeli pc bontóba, és vettem 690 forintért egy pci-os S3 Triót, és arról raktam vissza az eredeti biost a 9800gtx-re, akkor igen sokat köszöntem meg neki.
Aki szeret biost flashelgetni, annak eleve ajánlott egy S3 Trió.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
potyi23
senior tag
tudom h nemidetartozik,de miert lovoldoz a jatek tyukokat? crysis warhead
-
potyi23
senior tag
mi a legmegfelelobb program a fps meresere?
-
FanatiK
csendes tag
Hello!
Szerintetek ATI vagy NVIDIA?[ Szerkesztve ]
┌── *Egy Ember jellemét a cselekedetei határozzák meg!! ──┐ └───────────────────────────────────────────────────┘
-
Hintalow
senior tag
Egészen pontosan egy ECS P4S5A/DX+ alaplap, ahogy utánanéztem, csak 4x agp-t tud
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
ArcAngel_25
csendes tag
Tudom, kb 250W (ára 190 e volt). Egy LED TV kb 125 W. (legolcsóbb 50"-os ára: 637e)
Egy kw áram ára kb 50 ft.
Tehát az árkülönbség ennyi óra használat után térülne meg:
(637000-190000) / (50 / (1000/ (250-125)) = 71520 óraÉrzékeltetésül az előző LCD-met 1.5 év után 1100 óra használattal adtam el. (Kíváncsiságból megnéztem a szervíz menüben).
Ezek szerint 65 év használat után valóban jobban járok a LED tv-vel, ha most veszem meg, igazad vam
A környezetszennyezésről is van elméletem, ha véletlen folhozná valaki
Az idő pedig nem járt el felette, de ezt most nincs kedvem kifejteni. -
Zin
őstag
válasz ArcAngel_25 #39745 üzenetére
Tudod mennyit fogyaszt egy 50"-es plazma?3 komoly gep fogyasztasa egyuttvéve kb Francnak se kéne plazma azok felett már eljárt az idö.LED tv powa
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van egy fantasztikus P4-es konfig, 2.8-as procival, 1gb rammal. Ebben kellene vga-t cserélni, mert jelenleg egy geforce 2 mx dolgozik alatta.
Az alaplapon 4x agp port van, és én valami alsókategóriás ati hd modelre gondoltam (agp-re persze)
szerintetek egy HD3450 elfutogatna ezen?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
ArcAngel_25
csendes tag
Csak HD Ready és olyan 40+ fps-el megelégednék, már nem vagyok hc gamer.
A tv-t nem ezért vetttem, én is csak véletlen vettem észre, hogy a 200k körüli árkategóriában a samsungnak van egy ilyen tv-je, előtte én is azt hittem, hogy a 3d ennél drágább mulatság. Szerencsére a plazmáknál ezt viszonylag könnyű megoldani, nem úgy mint az lcd-nél.
A link: http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/plazma-tv/PS50B450B1WXXC/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=Ennek az ATI-s 3d-s drivernek utánanézek, kössz az infót. (Nem akarok most NVidiát venni, úgy látom ár/értékben most az ATI a nyerő, nem?)
-
kriszbon
őstag
válasz Baloghjanos #39729 üzenetére
Aztán mi a bánatnak vennél másik lapot, amikor abban is megy annyit(ha Giga akkor biztos) egy 5300-as?
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Gyuri27
félisten
Melyik szerveren 90 a max? Hc szerók 250-333 van belőve. Ott barátom esni kelni fog 100 alatt.
Baloghjanos:nehezen hitető. 4670-m nekem is volt, cod4-l is játszottam. Okos beállitásokkal 150 körül volt az fps. Amit te irsz fizikailag lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Zin
őstag
-
Gicz
addikt
válasz Baloghjanos #39732 üzenetére
COD 4 hez bőven elég egy 4850 full HD ban.minimum 60-70 de általában 100+ fps ed lesz.
-
Gicz
addikt
válasz ArcAngel_25 #39727 üzenetére
hát akkor full HD ban 60+ fps-t adó képet? ami a 3D miaat 120 kell h legyen?
minimum gtx 260 sli, vagy 285 sli. de ha nem gond egy 50 colos 3D-s tv akkor én a helyedben vennék gtx 295 SLI-t.
amugy adnál 1 linket erről a TV ről?
az ATI pedig a 10.1 es, tehát a 10 napon megjelnő driverbenm ad 3D támogatást.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz Baloghjanos #39729 üzenetére
Mondj egy felbontást, amire kellene a kártya, először is.
-
Baloghjanos
tag
akkor jobban járok ha veszek 20 rongyert egy normalist lapot felrantom aprocit 3.5
3.6 ra és vegyek bele egy 4850 et????mert ugy 40 rongyot szeretnek rakolteni a gepemre vagy szerintetek hogy csinaljam ???
[ Szerkesztve ]
"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"
-
zsozso94
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy konfigom:Gigabyte sli-s lap,Athlon x2 4400+-os proci,2*1gb ddr2 800mhz-es ram, 550w-os táp!
Milyen videkártyát ajánlotok hozzá?
Én most ehy hd 2900pron gondolkodom de ti jobban értetek hozzá!
13k-m lenne rá!
Köszi! -
ArcAngel_25
csendes tag
Üdv,
én 3d-ben szeretnék játszani a gépemmel (az igazi 3d-re gondolok), ehhez keresek eszközöket, ha van valakinek tapasztalata, segíthetne.
Már rendeltem TV-t hozzá (Samu 50", 3D Ready, HD Ready), még kellene szemüveg, meg videokártya.
A kérdéseim:
- Szerintetek milyen VGA kell ahhoz, hogy élvezetes legyen a játék? Egy GTX 260 elég?
- Az ATI tervezi, hogy bevezeti a 3d-t a driverében? És mikor? Vagy ezek a moddolt driverek is használhatóak?
- Szemüveget hol lehet beszerezni megfizethető áron?Aki próbált már ilyet, érdekkelne a véleménye.
köszi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Baloghjanos #39725 üzenetére
HD4670 vagy max HD5750 ha kell DX11 támogatás.
#nincsbennetarcsi
-
qantum
senior tag
egyébként ti a még elviselhető 40K körüli értékben az ATI -t v. a Nvidia -t tartjátok jobbnak ?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
qantum
senior tag
köszi
pedig a kettő között csak pici árkülönbség van , ezek szerint DDR 5 nek csak kis mértékben van jelentősége" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
qantum
senior tag
Sziasztok!
melyik a jobb :
- a geforce GTS 250 DDR 3 memóriával
- a geforce GT 240 DDR 5. memóriával
végül is kérdésem az , hogy a memória mennyit számít ?" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
1hijjanhusz
senior tag
40kból újonnan tudsz venni 5770-et, ami már támogatja a dx11-et. Vagy esetleg GTX 260-at, de ez csak dx10-es. 4890 újonna inkább 45k, am dx10.1. De a 4890 15%-kal erősebb a 216sp-os gx260-nál és az 5770-nél. Szerintem a GeForce annyira nem alternatíva. Az 5770 már 40 alatt van - dx11 támogatás, kevesebbet fogyaszt jóval mint a másik kettő. 4890- igen jó tuningpotenciál, de dx10.1. De persze tudsz használtan is venni karit. A döntés a tiéd!
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
fabko
tag
Sziasztok!
Mit tennétek egy Phenom2 X4 955 mellé ? A monitor 22"-os, de nem kell hogy a legnagyobb felbontásban is vigye a játékokat, de a játék lényeg. Ja, és 40k-t tudok rászánni.
Köszönöm a segítséget!
-
Gicz
addikt
válasz potyi23 #39711 üzenetére
1920 hoz 1db 4870 az kevés!
max 20 fps.
nekem 2db 4850 el volt 30 fps
natívban megy az azt jelenti, hogy ha 1280*1024 pixel van fizikailag a monitorodon, akkor arra 1280*1024 es képet illik kitolni, mert ha kisebbet teszel rá, pl 800*600, akkor ugye a 800 pixelt ráhúzza az 1280 re, amivel azt éred el h 800*600 ban 1 pixel az a monitoron 1280/800 = 1,6 pixel lenne, de azmeg ugye fizikailag lehetetlen, nem egész képpontok jönnek ki és mosottabb lesz a képed.
[ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
válasz fagy53 #39710 üzenetére
mert látni a minőségen, hogy nem natívban megy a monitor, de a Crysis pl ilyen.!!ez mit jelent valojaban ?nemnagyon ertem miaz h nativban megy a monitor? egy ati 4870 es tocix 1gbs kartya,e 8400 as 4.00 ghz ra huzva es ddr3/4gb memoria smian elvinne a crysis varheadot 1920 as felbontasban a legmagasabb grafikai beállitasokban?
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Bekerült a Copilot a fogyasztóknak szánt Microsoft 365-be
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...