- Apple MacBook
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
A vrm psztázására milyen paszta az ajánlott?
Illetve nem tudtok egy olyan oldalt ahol már csináltak ilyet? -
Zolás
addikt
Én is azt néztem ki felső határnak. Ha 25k akkor valami 1gb-os fajinhütös verzióra gondoltam
Amugy szerinted van értelme cserélni? Most igazán hangján kivül más nem zavar. Vegyek rá valami komolyabb hűtőt és hagyjam a fenébe vagy erősebb annyival a 4850 hogy megérjen mondjuk 10k-t rádobni a jelenlegire?
Aztán lehet hogy ujra kéne pasztáznom és jó lenne. Csak tartok tőle hogy megfeszitek valamit és eldobhatom..... -
Zolás
addikt
Üdv urak.
Kérdésem az lenne hogy a jelenlegi Powercolor 4730as vidkarit megéri-e lecserélni egy 4850-re? És 4850-ből megéri-e 1gb os változatot venni vagy elég az 512es?
Továbbá melyik az a 4850es aminek CCC-ből lehet a ventit állítani és halk is? Az egész gépemből csak a vidkarit hallom és kezdem unni.
Aktív témák
Hirdetés
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther - Garancia 2026.06
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged