- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
A vrm psztázására milyen paszta az ajánlott?
Illetve nem tudtok egy olyan oldalt ahol már csináltak ilyet?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Én is azt néztem ki felső határnak. Ha 25k akkor valami 1gb-os fajinhütös verzióra gondoltam
Amugy szerinted van értelme cserélni? Most igazán hangján kivül más nem zavar. Vegyek rá valami komolyabb hűtőt és hagyjam a fenébe vagy erősebb annyival a 4850 hogy megérjen mondjuk 10k-t rádobni a jelenlegire?
Aztán lehet hogy ujra kéne pasztáznom és jó lenne. Csak tartok tőle hogy megfeszitek valamit és eldobhatom.....Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz tzsolesz #36740 üzenetére
Nagyjából 20-25k ra gondoltam mint vételi ár. Természetesen eladnám az enyémet és rádobnék.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Kérdésem az lenne hogy a jelenlegi Powercolor 4730as vidkarit megéri-e lecserélni egy 4850-re? És 4850-ből megéri-e 1gb os változatot venni vagy elég az 512es?
Továbbá melyik az a 4850es aminek CCC-ből lehet a ventit állítani és halk is? Az egész gépemből csak a vidkarit hallom és kezdem unni.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve