- Video digitalizálás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz RootRulez #49997 üzenetére
És ahhoz kellene húzni a procimat? 4830 meg ezzel a hűtésével nem valami csábító... Teljesítmény ide vagy oda, + hűtést nem szeretnék venni [~5-10k?].
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
TTomax
félisten
válasz RootRulez #49588 üzenetére
5850 nem lesz olcsó,már egy éve várja mindenki de nem történt semmi... a 460 viszont nagyon jó áron lesz,főleg a 768-as,igaz nekem az nem szimpatikus bár jó áron minden lehet... az 1G-ek kicsit ki lesznek tartva,bár 1680-ra elég a 768-as is...inkább az 5770 ára fog nagyon mérséklődni,abból egy CF megérheti még talán...
(#49590) RootRulez
Mert olcsóbb lesz mint az 5850,jobban eladható darabonként, most már szinte minden lap multiGPU ready,nem kell hozzá komolyabb táp,és persze nme utolsó sorban alig gyengébb egy 5870-töl...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
kecz
aktív tag
válasz RootRulez #49582 üzenetére
Köszi, egyébként már oda is írtam be, de gondoltam több vasat tartok a tűzbe, több helyről ha jön az infó az csak jó.
Szerk.:
Jah egyébként nekem is 4670-em van és elvitte a starcraft2-t gond nélkül egy erős közepes részletessés mellett 1920x1080-ban
Mármint közepes beállítások mellett.[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz RootRulez #49579 üzenetére
Te viszont megírtad részletesen a tényállást, így igaz.
Igaz a 4670 gyengébb mint a 9600GT, de most nem tudom a GT240 melyikhez áll közelebb, de hogy a 4830 üti mindegyiket, az biztos.adamo171: ár/érték alapján, ha új kártyát nézel, még mindig az ATi a nyerő, ebben a kategóriában biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz RootRulez #49553 üzenetére
Hát ha meglesz és megmondjátok melyik programmal tudok nektek megfelelő tesztet csinálni áll a dolog
De most gyengusz hozzá a 4800+??? az alaplap 5400+ig tudja kezelni mert a W leadás miatt ez a legnagyobb proci amit eltud látni.
Még esetleg 1 5200st tudok szerezni...
Amugy ez így hogy GTS250 AMD X2 6000+ akkor ez így remélem jó mert amugy észre lehet rajta venni a változást -
-
Hexetra
tag
válasz RootRulez #49477 üzenetére
nemtudom, hogylegyen igazából ahogy kicsit beleástam magam elbizonytalanodtam hogy mien drága minden és rájöttem h pénzkidobás lenne az egész.... a melegedést valahogy megprobálom kiküszöbölni aztán elfutkározik még ez bőven míg lejjebb mennek az árak
@1hijjanhusz
esetleg privibe válthatnánk párszót?[ Szerkesztve ]
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
Nauda
tag
válasz RootRulez #49249 üzenetére
fagy53: ár és igényességem most cserélem az abit nf7-es lapomat a 6600GT-t, meg a bartonos procit Már egy jó ideje nem tudok játszani ezzel a géppel sajnos, játéktípus: FPS és szimulátor leginkább.
RootRulez: hát igen a mennyit szánok rá az izgalmas. Szeretném megúszni a dolgot (már amiket felsoroltam + monitor) minél olcsóbban na de komolyra fordítva a szót jó lenne benyomni nettó 160e és 200e közé. (persze jobb lenne a 160e környéke )
Árcsökkentés miatt van alternatívám alaplapra és procira:
Gigabyte GA-770T-USB3 vagy MSI 770-G45
AMD Phenom II X4 955 BOX vagy AMD Phenom II X4 925meghát ugye a vga-val is tudok csökkenteni a végösszegen
Na így milyen párosításokat javasoltok? alaplap+CPU+VGA
Előre is kössz.
-
Tálydi
senior tag
válasz RootRulez #49083 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Nv úton nekem is gtx260 maradt csak(nekem is az van) de szvsz 30k ért nem fog kapni.(#49083) RootRulez:Anno én győztem meg,hogy Nv-s legyen (még a g92 korszakig )
Tehát majd beszélek vele,hogy DX10 erős radeon 4870/dx11 erős(ke) radeon 5770/ márka hű marad->+pénz és gtx260.
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Csaby25
őstag
válasz RootRulez #49043 üzenetére
Hello!
Hamar a HD5770-esrol van szo.Mennyire hatrany az hogy csak 128 bites?
Ugyertem nekem 9600GT van es 256 bites, tudom hogy a HD5770 az sokkal jobb de, egy kicsit fura 256 bitrol 128-ra valtani, es a HD5800-as szeria mar joval dragabb...A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Alister71
nagyúr
válasz RootRulez #48969 üzenetére
Ejnye kolléga, tudod, hogy az nV becsmérlése azért nekem még most is fájó pont. 16k-ért használtan a 8800GT, szétveri a 3870-et és a 4670-et is. Ez halálbiztos.
Persze se a 9500GT, se a 4650 nem alternatíva egy 4830-nak, de azért ennyire neeee. Mondjuk használtan 16-ért már van 4830 is, az a tuti nyerő.Geniust: használtan 16k-ért a 8800GT-től nem kapsz jobbat. és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
zsela
tag
válasz RootRulez #48925 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Sajnos itt fogyott el a keret Később még lehet, hogy veszek valami komolyabbat, de sajnos most nincs több pénzem rá Válság van, naEgyébként az alacsony fogyasztás nem feltétlenül kitétel, ha esetleg ennek fényében van még valami javaslatotok, akkor szívesen fogadom
PH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
bartucc
addikt
válasz RootRulez #48842 üzenetére
Igen, inkább ügyesek voltak az ATi mérnökei, és igy veszi a jónép a 4xxx óta a jobb teljesítmény/ár arányú vga-kat ati oldalról, nvidiátol egy kicsit, és mégis nagyot szakítanak
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz RootRulez #48838 üzenetére
Ha fizikát is küld neki, akkor bizony nagyon lassú lesz a 4850x2, így viszont nem. (mondjuk ezt szerintem te is tudod )
Sky94: 5770-et kellene szerintem is, ha hosszú távon gondolkozol. Egyenlőre kevés a proci, de 3 gigán járatva már nem annyira, később meg procicsere után nem lesz az hogy kicsi a vga, azt is cserélni kell. De 1400*900/1280*1024-re bőven elég az 5750 is.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
cselt
senior tag
válasz RootRulez #48526 üzenetére
Hát most egy 17-es tft moncsim van, ami csak 1280*1024-es felbontást tud, úgyhogy erre kéne igazából.
Ma voltam pár boltban érdeklődni és az egyik helyen az eladó nem nagyon ajánlotta a 4850-et, mert kb 30 lenne újon, helyette a 4830-at javasolta mondván, hogy az nem sokkal rosszabb teljesítményű. Én igazából nem tudom, hogy melyik hogy áll, de azért nem szeretnék egy rosszabb kártyát mint a 8800Gt-m volt.
-
bartucc
addikt
válasz RootRulez #48487 üzenetére
Az XFX jó, csak load-ban hangos, bár ha játszik az ember, szerintem ez másodlagos, de van akit zavar.
Archanon: sapphire dual-slot lenne a legjobb, az nem túlságosan hangos. (igényektől függ, de szerintem tűrhető)
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz RootRulez #48482 üzenetére
Valóban ritka, és főleg mostanában elég drága... Anno 24k-ért volt iponnál XFX, néhány hónapja. De a 4830 egy ezressel volt nála olcsóbb, így jobb választásnak véltem a 4770et, tekintve, hogy tényleg sokkal jobb volt úgy, legalábbis megérte. De most, hogy 19k-ért kapni 4830at, és 4770et alig találni itt-ott, az is méregdrága... Valahogy inkább ez.
Szerintem kitartok az XFX mellett, elég jókat olvasok róla...mod.: Az 1 és 2 slotos kártyák között mi a különbség? Hűtés? Alaplaptól függ, hogy belefér-e a 2 slot, vagy háztól, vagy mindkettőtől?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #48272 üzenetére
Pedig, most már tuti, hogy az lesz! Megrendeltem!
bestbyte is végre válaszolt, a sokadik házon belüli továbbított leveleimre.
Kérdés egyszerű volt: Azt a kártya típust kapom, amit a webshop termék képnél látok?
Mellékeltem a levelemben 2 képet is, hogy tutira menjek.
(csak azért, mert jártam már úgy, hogy más típust kaptam a rendelt terméktől)Szóval: Mindenki szabin van és rossz a központi e-mail rendszerük.
Röviden: Sajnos nincs készletük, de rendelhető!
Plusz némi infóval is kaptam, gyári azonosítója: 11163-02-20R
Próbáljátok ki, megér egy keresést!
Ti melyiket vennétek? -
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #48261 üzenetére
Ok, semmi probléma.
Én is csak amit vagyok bajba.
Talán (számomra) jobbnak tűnhet a Hawk hűtője, de a Sapphire is tudja szinte ugyanazt.
Közeljövőben nem tervezek pc-t építeni, ekkor viszont a Hawk lenne nyerő a tartalékai miatt.
Sajnos nem vagyok tisztában a mostani fogyasztási adatokkal és a majd, húzott hawk fogyasztásával. Rá lehetne venni, hogy ne adja be a kulcsot, ha kicsit még bírnia kellene?
,mert tápot, pláne SFX méretűt igen, nehéz és drága mulatság cserélni, ezért kihagynám. -
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #48258 üzenetére
bartucc & RootRulez
Köszi a tanácsokat, de későbbi hsz.-ben leírtam, hogy miért váltanék.
ref. sapphire-t már eladtam.
Olyan kártya kell ami a hűvős és halk, minden esetben és beférjen a kuckójába.
Tudom, hogy pénzkidobás a csere, de ez van. Hűtőt nem lehet cserélni a ref. karin a kötött kereteim közt.
5850 már nagyon drága nekem és talán a táp sem bírná, mondjuk nem néztem mennyit fogyaszt egy olyan kari.[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz RootRulez #48216 üzenetére
Áh, 4870 biztos nem, szerintem (nekem) fölösleges is, és még többet eszik - ez utóbbi azért ellenérv a 4850nél is. Tudom, akkor 5750, csak az még drágább talán.
Gyári hűtés talán annyira nem fontos szempont, egy Zalmant meg memória süniket () fel tudnék rá tenni.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
x123456
aktív tag
válasz RootRulez #48189 üzenetére
3.x>3.7 - ehhez hozzájön a 128MB-os BIOS és egy 256MB-os VGA, tehát összességében megvan a 4G linux alatt
Viszont ha az 1G-s VGA automatikusan elvesz még 768-at a memóriából, az már nekem gáz, mert linux alatt futtatok néhány virtuális gépet.Egyáltalán: 1280x1024-es felbontásig van jelentősége annak, hogy 512 v. 1024M RAM van a kártyán?
-
Izzé
őstag
válasz RootRulez #47991 üzenetére
Én a szavaiból azt vettem ki, hogy meg van vele elégedve, csak a látvánnyal van baja.
Azért ajánlottam a 4850-t, mert 1440-re még ez is bőven jó és ez is sokáig kiszolgálja, ráadásul borsi elég olcsón dobálja a 4850-ket.
Bár a tápról jó lenne egy kis infó. -
gyáliSanyi
őstag
válasz RootRulez #47949 üzenetére
Köszi!
Gts250 az DX10 a 4850-es meg DX10.1, szóval nem nagy különbség. Egyik se viszi a DX 11-et.
Kíváncsiságból kérdem azoktól akik már elég sok kártyát ismernek, hogy mennyibe kerülne egy hasonló/picivel jobb ATI vagy NVIDIA (már ha van) DX11-es?Live poor, die rich.
-
nova001
senior tag
válasz RootRulez #47852 üzenetére
1280*1024 szoktam....wide-os a monitorom de széthuzza akkor remélem vagy nme tudom hogy megy ez
igazábol fussanak a játékok szépen és kész nem kell itt ultra ultra hightra gondolni 4x assingba
Blaze71: a gép megvan már nem szándékozok ujjat venni
a memok is szépen mennek dualba...kb 1 éve vette haverom ezt a gépet és most akar bele vid karit venni hogy mennyenek az ujj gamék is[ Szerkesztve ]