- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Újévi hardvergyülekező
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz bartucc #48622 üzenetére
Köszi a választ! Most nézegettem az árakat, és szomorúan tapasztaltam, hogy lassan egy év alatt szinte semmit sem estek az árak. Akkor bizony marad ez a kártyám, egyszerűen nem éri meg venni semmit.
Szerk.: Azért az durva, hogy most ugyanaz a kártya, amit vettem, még drágább ugyanott, ahol vettem...
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Azon gondolkoztam, eladom a jelenlegi 4870 1 GB-os Vapor-X kártyámat.Mélg kb. 2 év garival ez olyan sacc/kb 28 körül érhet, ha jól gondolom. Ennyiért (illetve, amennyiért el tudnám adni) szeretnék valami olyan kártyát, garisan, amivel egy Left for Dead 2 még full HD-ben szépen elmegy (nem kell 200 FPS, hajlandó vagyok lemondani a 16x simításokról is, elég 2-4x). A lényeg az, hogy keveset egyen és halk legyen. Mással gyakorlatilag nem játszom, ezt is csak időnként már, ezért nincs szükségem a 4870 erejére (pláne, hogy azért eszik ez is rendesen).
Nekem tök mindegy, hogy Ati, vagy nVidia kártya.Ötletek?
-
emmm
őstag
válasz Baloghjanos #39729 üzenetére
Mondj egy felbontást, amire kellene a kártya, először is.
-
emmm
őstag
Őszintén szólva, arra a felbontásra szerintem felesleges a GTX 260. Bőven elég neki a GTS 250, ha nVidiát akarsz. A konfigodhoz is az passzol. Pl ott van a linkeden a két Asus kártya, bármelyik jó választás.
(#36369) ptoma
Árat is mondasz, ami még belefér?
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz 1hijjanhusz #36358 üzenetére
Hmmm, értem. Én nem találtam más alternatívát Neked 30 k-ért, ami jobb, mint a jelenlegi 4830-ad (4770 esetleg, de csak pár százaléknyi különbséggel). Ha az aprón sem találsz magadnak kártyát elérhető közelségben, biztosan más kártyát akarsz és csak pár hónapról van szó, akkor bevállalhatod a 3870 X2-est. Szerintem.
Szerk.: bazárokban még körbenézhetsz, úgyis nagy most ott a pangás, örömmel fognak várni.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz 1hijjanhusz #36354 üzenetére
Akkor nézz körül az apróban. Van itt 25 k-ért 512 MB-os 4870 is. Akkor már inkább így cserélj...
-
emmm
őstag
válasz 1hijjanhusz #36352 üzenetére
Hogyhogy nem találsz 4870-et? Ott az apró, vagy egy új lehetőség, a "Jó árak" menüpont a PH!-n, most teszteltem én is.
Mellesleg én sem cserélném el 3870 X2-re a kártyádat. -
emmm
őstag
válasz spuros #36347 üzenetére
Figyu, én azt mondom, ha az említett 4890 50 k marad, a superclocked 275 meg 55 k körül lenne, akkor tök egál van (60 k felett bőven nem érné meg szerintem). Mivel Te meg nVidia kártyát akartál, és ilyen lenne az ára, akkor vedd azt. Ha drágább, akkor viszont a 4890-et választanám.
-
emmm
őstag
válasz spuros #36338 üzenetére
A 4870-esből a két gigás felesleges és drága. Inkább ebben az árban:
MSI 4890 Cyclone
vagy ha ugyanennyibe kerül a superoverbrutálclockkolt GTX 275, az is ugyanolyan jó választás. -
-
emmm
őstag
válasz tzsolesz #26842 üzenetére
Valóban igaza van TTomax-nak, a GTS 250 az egy 55 nm-es, a 8800 GTS 512-esnek felel meg (ami még 65 nm-es). Annál egy picivel azért jobb a csíkszélesség miatt, sebességre meg kb. pár százalékkal. Gyakorlatilag egy 9800 GTX+ -nak fogható fel, ami már gyorsabb picivel, mint a 4850. Tehát, ha a két kártya (GTS 250 és 4850) egy árban lenne, akkor a GTS jobb választás lehet. Az árakat nem tudom, mennyiért mérik őket
(#26838) Tomate:
Szerintem ezek a kérdések főleg az új GTA játék miatt vannak...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Újévi hardvergyülekező
- Suzuki topik
- Politika
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...