Aktív témák
-
Adam333
tag
válasz South Velen #22699 üzenetére
GTX 280 tudásához mérten irreálisan drága legalábbis nekem.
-
South Velen
addikt
válasz dave93 #22696 üzenetére
Inkább 4870.
9800GX2 jó gyors kártya, de csak ott gyors, ahol működik az SLI.
Ott viszont beéri a GTX280-at is.
Elgondolkodtató.Adam333: Pixmaniás árra rájön a postaköltség, plusz hiába van garancia, ha egyszer elromlik a kártya, lehet utaztatni hosszú napokon át.
Semmiképp nem ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz dave93 #22693 üzenetére
Ezek vannak Gianninál 40-és 62 között.
ATi:
- VGA MSI Radeon HD 4850 512 DDR3 OC Edition Extra hűtés 3 év gar: 40.990,-
- VGA Gigabyte Radeon HD 4850 1 GB DDR3 Silent Pipe hűtős 2 év gar: 43.990,-
- VGA Sapphire Radeon HD 4870 512 DDR5 2 év gar: 59.990,-
- VGA Club3D Radeon HD 3870X2 1 GB DDR3 1 év gar: 44.990,-NV:
- VGA Galaxy GF 9800 GTX+ 512 DDR3 3 év gar: 42.990,-
- VGA Galaxy GF GF 260 GTX 896 DDR3 2 év gar: 61.990,-Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
őstag
Sziasztok!
50, maximum 60k-ért milyen VGA-t érdemes venni ebbe a gépbe?
ASUS p5n32-e SLi plus
Q6600
2gb 800mhz Geil
minőségi táp 500W
Köszi -
z0d1AK
nagyúr
válasz South Velen #22691 üzenetére
meg vásárlás ösztönző, mert látjuk általa, hogy a tegnap vett drága kártya szar, mert ami ma jött ki, az 2-vel több pontot kapott...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz South Velen #22688 üzenetére
a 3dmark már-már inkább csak szórakozás(már akinek az...), mint hasznos program.
bár össze hasonlítgatni jó, de inkább csak nagyzási mániánknak adhatunk élvezetet vele| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
lsc
nagyúr
válasz South Velen #22686 üzenetére
Akkor nem értem amit írtál, de végül is mindegy .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz South Velen #22667 üzenetére
Mehet 4870 és 4850 cf-ben, csak 2 4850-ként fogja hajtani a driver . Már a 38xx-nél is megvolt ez a lehetőség . Ugyan értelme nem sok van de lehet .
Az élet kegyetlen .
-
Gaboman
nagyúr
válasz VaniliásRönk #22683 üzenetére
Nem hinném mert a volt kártyám ami egy 9600GT OC,is erősebb lett tőle.
És minden kártya NV oldalról jobb eredményeket ér el!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Gaboman #22682 üzenetére
Új nVidia meghajtó. Ez ATi-s szöveg, az nVidia kabumm olyan volt mint egy lufi, csak kipukkanni tudott. Megint csak marketing volt mögötte, semmi más.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Gaboman
nagyúr
válasz VaniliásRönk #22681 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz sajnos,főleg az új NV meghajtó óta!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz South Velen #22660 üzenetére
Az hogy gyorsabb nem mindig feltétlenül igaz!
Érdemes betekinteni a 8800GTS,GTX,Ultra topickba,van aki váltott 4850-ről!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz elfelejtette #22674 üzenetére
a giga hűtését nem ismerem, azt tudom, h elég sok szar passzív 96gt van, ami fő megfele
-
elfelejtette
veterán
válasz z0d1AK #22673 üzenetére
Egy 5V-on járó 12cm-es ventivel nehogy már melegedési gondjai legyenek...
Elég brutál az a passzív hűtő, megspékelve egy ventivel pedig bármilyen időben le tudja hűteni a karit!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
z0d1AK
nagyúr
válasz elfelejtette #22672 üzenetére
így télen még okés is, de azért nyáron lehetnek gondjai vele
-
elfelejtette
veterán
válasz z0d1AK #22671 üzenetére
Szerintem a passzív Giga 9600GT-vel jól jár. Olyan halk ventit rak rá, ami nagyságrendekkel halkabb a gyári hűtőnél, ráadásúl tuning opció is van hozzá!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
z0d1AK
nagyúr
válasz #46372352 #22668 üzenetére
hát 3850-et gyári passzív hűtéssel nem találsz, 9600gt-t már annál inkább, de annak mint mondtam, semmit nem ér a hűtése, csak ha ventivel fújatsz rá levegőt, de akkor meg már megint ugyanott vagy, mintha sima, aktív hűtésest vennél!
jobban jársz azzal sztem!
miért nem akarsz olyat?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
GegeWarrior
senior tag
válasz South Velen #22658 üzenetére
Akkor most szerintetek érdemes Zotac-ot venni vagy nem?(Mondjuk 9800GT)És ha nem akkor melyiket érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz #46372352 #22664 üzenetére
de a passzív megoldás már nem olyan jók, ahogy hallottam a 9600gt-ken is elég semmirevalók a passzív bordák, nyáron megfő a kari!
Szóval én azt ajánlom, hogy ha passzívban gondolkozol, akkor max úgy, hogy megveszed a karit, és teszel rá egy normális hűtést, ami elboldogul passzívan vele, de akkor sem árt egy venti, ami fúj rá némi levegőt..
szóval összvissz nem éri meg a passzív sehogyan sem| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Adam333
tag
Hali!
A HD 4850 és a HD 4870 belemenne ebbe az alaplapba asrock p45r2000?
Ha igen mi a vélemény erről a párosításról? -
gamekiller01
tag
Értem köszi !
EP45T-EXTREME OLDALAM---http://ep45t-extreme.freeweb.hu/
-
South Velen
addikt
válasz gamekiller01 #22659 üzenetére
Egyértelmű, hogy a 4850.
Gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, újabb, időtállóbb, fejlettebb. -
gamekiller01
tag
Üdv szerintetek melyik jobb választás?
nvidia 8800 GTX vagy ati 4850?
EP45T-EXTREME OLDALAM---http://ep45t-extreme.freeweb.hu/
-
South Velen
addikt
A Zotac a Sapphire leányvállalata.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz SystemRoot #22656 üzenetére
Amerikában jobban elterjedt, az eVGA-val együtt, de egyre jobban terjeszkednek itt is
-
SystemRoot
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Vikito #22652 üzenetére
15"on még egy jó időig kihajtja majd a 35K-s kártya a játékokat, de a 4évben nem vagyok biztos, csak azért, mert ugye folyamatosan egyre gyorsabb ütemben fejlődnek a játékok is, milletve a számítástechnika is, és ha újabb dolog jön, amit nem támogat a kártya, akkor megfeküdhet:f
de a léyneg, h jó sokáig tudod majd használni, csak a kártya is bírja addig| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Vikito
csendes tag
válasz Gaboman #22637 üzenetére
Köszi a gyors választ. Azért írtam még a 9800GT is ide, mert láttam 34 ezer környékén ami azért nem rossz ár és még a gyártó sem gagyi (Zotac), de válaszolván, nem szeretnék 30-35-nél többet rászánni, mert úgy gondolom ennyiért is elfogja tudni vinni a videókártya a 15"-os monitoron a játékokat játszható beállításokkal, kiindulván abból hogy a Radeon 9600XT is kihúzta kb 4 évig elég normális beállításokkal még. Mivel szegény kártya mára már teljesen kiszolgált, kicsit elavult, ezért döntöttem a leváltása mellett, de kíváncsivá tettél a másik alternatívával
-
lsc
nagyúr
válasz Csámborgó #22647 üzenetére
"Ezeknek a kártyáknak elég az 512 Mb ram, felesleges a + 512-őt kifizetni . A másik hogy 1024 ramnál nem egyszer az időzítés rosszabb és alacsonyabb az órajel is mint 512-nél ."
Újra . De mondjuk azért tesztekben megnézném a két verziót, amit írtam nem mindig van így, de többször előfordult .Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Csámborgó #22640 üzenetére
Ezt most hogyan ? Ha valakinek válaszolsz akkor használd a válasz gombot . Szerintem fuss neki még egyszer .
Akkor mi a kérdés ? Mi támasztja alá az 512 gyorsabb verziót vagy honnan vetted ? Egyébként van olyan hogy a kevesebb memória gyorsabb, de ezt most mi alapján gondolod így ? Ezeknek a kártyáknak elég az 512 Mb ram, felesleges a + 512-őt kifizetni . A másik hogy 1024 ramnál nem egyszer az időzítés rosszabb és alacsonyabb az órajel is mint 512-nél .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Csámborgó
csendes tag
Ati Radeon PCX HD4650 1024 MB DDR TV HTCP Gigabyte
Ati Radeon PCX HD4670 512 MB DDR TV HTCP Gigabytehogyhogy job az 512-es mint az 1024-es?valami adatot tudtok adni hogy mikben jobb?
BENQ TFT monitor elfüstölve eladó. :)
-
joi29
őstag
válasz barnam_ #22636 üzenetére
-Abba már én sem,de ha vesz is még néhány giga DDR1-es ramot
az sem gond mert AMD vonalon annak idején kicsit eltolták a DDR2-re való átállást,
éppen azért mert a DDR1 alacsony órajeléből fakadó szintén alacsony
sávszélességet jól ellensúlyozta a modulok késleltetési idejéből fakadó gyorsaság.
-Ami tökéletesen megfelelt az AMD procik karakterisztikájának.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Vikito #22624 üzenetére
A 9600GT az felejtős a 4830 mellett,én is MSI 9600GT OC-ről váltottam Shappire 4830-as amit 719/967 futtattam.
Sokszor 20-30FPS különbség is volt a két kártya között ugyanabban a játékban azonos beállítással a 4830 javára.
Ha a két kártya között döntenél éb biztos hogy ATi javaslom.
A 9800GT az már más tészta,de ott már elenyésző a különbség,van hogy az ATi van hol az NV jobb.
Mennyit szánnál rá?
Mert van még egy jobb alternatíva kicsivel több pénzért!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
joi29
őstag
válasz DAVID0000 #22631 üzenetére
-Csak azért kérdeztem mert sajna a mai játékok igen nagy része igényli a tiédnél erősebecske procikat.
-Vagyis ha hajlandó volnál némi pénzt áldozni a cpu fejlesztésére is,akkor jelentős mértékben nőne a vga-k választéka is amik közül válogathatnál a +3D-s
teljesítményről nem is beszélve. -
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségetek. Venni szertnék egy új videokártyát. Többnyire játékhoz használnám meg filmezéshez.
A gépem többi alkatrésze :ASUS A8V-XE alaplap
1GB memória (de valószínüleg bővíteni fogom még)
3000+ Athlon 64Köszi előre is.
-
band1103
őstag
válasz VaniliásRönk #22623 üzenetére
Mondjuk annyira hamar hogy mire hazaviszed már nem jó . Én már jártam így egy 4550-essel . Sappire volt.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Vikito
csendes tag
Hello!
Elóször is boldog karácsont midnenkinek!
Másodszor szerintetek Sapphire HD 4830? vagy Zotac 9600GT AMP! vagy Zotac 9800GT AMP!
Sapphire mellett szól az ár/érték aránya. Egyéni tapasztalatokat is kíváncsi vagyok
előre is köszi Üdv -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz z0d1AK #22622 üzenetére
Ált. a selejt hamar megadja magát, a normális db-ok meg úgysem pusztulnak meg 1-2 év alatt.
A körítés max. egy korábbi PowerDVD, amivel esélyed sincs kihasználni az UVD-t, szóval erre sem gyúrnék."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz VaniliásRönk #22621 üzenetére
talán ez a legésszerűbb megoldás.
az olcsók közt talán az lehet mérvadó, h csak 1 év garit adnak-e, vagy többet, illetve h mi mindent tartalmaz a doboz plusszba| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
rihi1
tag
köszönök mindent!
HD4350 lesz!
de melyik gyártó, az mindegy?
ASUS,MSI,GIGABYTE,SAPPHIRE mert mindegyik gyárt ilyen kártyát!
bár azt nem tudom hogy miért! -
z0d1AK
nagyúr
válasz South Velen #22614 üzenetére
jah, akkor ma is okosabban fekszem le
nem igazán tudtam, bár nem is igazán használom a HD-t, szal lehet azért...
Szerk.: nagyon ott van az irónia[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
válasz South Velen #22614 üzenetére
Mint pl.: egy HD4350-es . De pont erről a kariról beszélünk most
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
band1103
őstag
válasz VaniliásRönk #22611 üzenetére
Nem csak elvileg hanem tényleg. Tanúsíthatom! Azzal a karival az 1080p-s mkv lejátszása mellet bekapcsol a c&q és még úgy is 5-15%-os a cpu terheltség ami azt jelenti hogy egy 1000mhz-es cpu is elég neki. Vagy talán még kevesebbel is beéri.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz VaniliásRönk #22611 üzenetére
én úgy tudtam, h eléggé zabálja a procit a HD, akk nem?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz VaniliásRönk #22609 üzenetére
de a hd-hez vajon mennyire lesz elég a procija?
-
rihi1
tag
válasz VaniliásRönk #22607 üzenetére
simán kivárom a januárt,ha megéri!
köszi
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz zsolt1129 #22606 üzenetére
Ugye ez csak vicc? 12k-ért HD3470? Szándékosan ki akarsz cseszni vele?
Egy HD2600Pro bőven elfér abban a konfigban, 8-10k-ért be lehet szerezni, igaz nem akkor amikor a nagy karácsonyi lázban mindent eladtak az üzletek a lelkükig bezárólag.#22605 rihi1: Ha a játék nem szempont, akkor is inkább ezt pakold a gépbe, ebben már UVD2 van,és még olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-