- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
4264adam #76714 üzenetére
Elviekben GPU hibás volt, de bármi más is lehetett, a 10k-s szervizt nem fizettem ki, nyilván.
Ezért van az, amit én meg tudok oldani, azt megoldom, amit nem tudok, bármilyen hátszéllel az legyen garis, de sokáig. Ezért is lett elegem a 3 év garis nonstop beadós Delles prémiumból és lett 5 év garis EIZO.
Zotac 5 év garija az még létező dolog egyébként?Májkii: Noti szervizben vagyok, PS3-ak matricájával indult anno, most itt tartok. Nincs az a matrica a földkerekségén amit ne lehetne levenni és feltenni láthatatlanul
Egyébként venticseréhez ahogy nézem nem is kell lebontani a hűtést, csak 4 max 6 csavar fogja a keretet ami levehető
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vallás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest