- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
4264adam #76714 üzenetére
Elviekben GPU hibás volt, de bármi más is lehetett, a 10k-s szervizt nem fizettem ki, nyilván.
Ezért van az, amit én meg tudok oldani, azt megoldom, amit nem tudok, bármilyen hátszéllel az legyen garis, de sokáig. Ezért is lett elegem a 3 év garis nonstop beadós Delles prémiumból és lett 5 év garis EIZO.
Zotac 5 év garija az még létező dolog egyébként?Májkii: Noti szervizben vagyok, PS3-ak matricájával indult anno, most itt tartok. Nincs az a matrica a földkerekségén amit ne lehetne levenni és feltenni láthatatlanul
Egyébként venticseréhez ahogy nézem nem is kell lebontani a hűtést, csak 4 max 6 csavar fogja a keretet ami levehető
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- Eladó egy Asus Tuf Rtx 3070 Gaming OC 8GB videokártya
- Zotac RTX 3070 amp holo 8GB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest