- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
A 3 vga közül melyiket érné meg a legjobban megvenni ? GTX 960, R9 380 vagy R9 380X ? Full HD-ba játszanék a project cars-al. Ja mind a 3-at cask 4gigásba néztem.
[ Szerkesztve ]
-
ziegler
csendes tag
Sziasztok. Milyen videókártyát ajánlotok fillérre pontosan 47 ezerből? Én erre ( https://www.pcx.hu/termek/gainward-gtx950-2gb-ddr5-426018336-3514-videok-rtya-173931) gondoltam, van r7 370-es társa is, de a 950 elvileg jobb. Használtan nem vennék köszi. pcx-et preferálom. (és nem vagyok fizetett reklám) Előre is köszi.
A kedvenc ph felhasználód
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz gtamate2 #77095 üzenetére
Még annyit vettem észre, hogy most spec nem csíkos, hanem sima fekete képernyőt adott, és még a billentyűzet és az egér se kapott szuflát.
AMD procihoz nem jobb a radeon? (csak kérdezem).
llletve a 750 nem lenne elég?
Utóbbi időben abszolút nem követtem a dolgokat, ezért vagyok ilyen bizonytalan.
950-et ki tudná hajtani a procim, és az alaplap elég lenne?"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
gtamate2
veterán
válasz superecneB #77092 üzenetére
Sapphire Tri-X, Sapphire Vapor-X,
(#77094) joshuam: Akkor bizony hibás a vga-d..
Az amd azóta nem nagyon adott ki a középkategóriába új kártyát, itt nézheted meg az átnevezéseket.Egy gtx 950-et javasolnék.
*Sn0w
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy haldoklik a vga-m (Sapphire 7850 2G). Netezés / filmnézés közben semmi baj, de pl 5-10 perc Diablo 3 után függőleges csíkok jelennek meg, és nem segít semmi, csak a reset.
Melyik modell van most kb ezen a szinten, vagy egy kicsit jobb, mint a 7850? R7, R9, és azon belül melyik?
Illetve melyik gyártótól kell venni?
Köszönöm a segítséget!
Üdv!"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
-
törölt tag
válasz Grafirka #77081 üzenetére
Nem tartom soknak, csak kimaradt néhány mondat.
Szóval nem tudom van-e vékonyabb kártya, hogy jobban elférjen minden, bár a guglis cikkekből az derül ki, hogy mindegy, hogy PCIe 3.0 vagy 2.0 slotban van a kártya.
Passzív hűtésűt sem akarok, mert ott félnék a melegedéstől.
De ezek szerint költenem kellene rá, hogy legyen haszna is. -
MrDerekas
addikt
válasz Analog303 #77079 üzenetére
Ez biza a sokat emlegetett "cicergés". Szimpla működési zaj egy elektromos kütyünél. Van akinek terhelés alatt, van kinek alapjáraton. Van akinek cicereg és van akinek nem. Te pont egy cicergőset fogtál ki. Működési gondot nem okoz, gariztatni ezt nem is lehet. Használd sokáig egészségben a karit!
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Grafirka
őstag
válasz #54715584 #77078 üzenetére
30 ezerig Nv oldalrol uj kartyat kb. GT-740 kaphatsz.
Ajanlotabb lenne egy GTX750 ami nehany ezressel dragabb.Szerintem megerne aprorol keresni egy GTX 750 vagy 750ti ami meg garancias.A 40C problemat nem tudom ha jol ertem.Soknak tartod ? Az a homersekelt teljesen rendben van. Sok VGA eseteben, 55-60 C ig el sem indulnak a ventilatorok.
Analog303
"Coil whine" jelenseg , nem szamit hibanak.A tekercsek bizonyos frekvencian berezonalnak.Ettol a kartya meg teljesen mukodokepes. Alltalaban magas fps nel hallattszik eroteljesebben. Szerencse kerdese hogy cicereg e vagy sem. Nagyon sok VGA t, tapot , stb, erint.[ Szerkesztve ]
-
Analog303
tag
válasz DR|FTK|NG #73349 üzenetére
Így 2 hónap után végre beszámolhatok némi eredményről is: egy EVGA Gtx 770 SC ACX 4GB lett (60e-ért) és eddig mindennel meg vagyok elégedve,a kérdésem csak az lenne,hogy miért ad ki néha bizonyos teszteknél ilyen "ciciergő" hangot a táp (?) vagy a kártya (?) ? nem tudom megállapítani,hogy konkrétan melyik csinálja és miért...de ez gondot okozhat? Egyébként mennyire mondható "jó" vételnek ez a kombó így? (a gép végül i5 4590 + 8gb ddr3 + kingston 120-as ssd lett egy Asus H97E-M alaplapban). Köszi a választ
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem tudom érdemes-e a jelenlegi kártyámat leváltani? ASUS GT630-2GD3
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Asrock B85M PRO4, I5-4460, Crucial 2x4GB DDR3 1600mHz2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
FHD3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? Főleg filmnézés, de játszom is néha, de nem vagyok gamer. Inkább Skyrim típusú játékok jönnek be. Nem cél a 100 FPS, de néha zavar, hogy alapból mediumra állnak be a játékok alapból.
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
Nem sokat áldoznék rá, 20-30e között, tudom ez nem sok.5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? Új és legyen Nvidia.
Egy másik dolog, hogy a jelenlegi kártyám sem az elsődleges PCIe slotban van, hanem a másodikban, mert az elsőben rálóg a ramokra és nem fér alá a hangkártya. nem tudom vannak-e rövidebb, vékonyabb kártyák vagy számít-e ez valamit?. A mostani házamban 5 ventillátor van, de így is 40 fokos a vga.
-
szabolint
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez az új konfighoz szeretnék maximum Br. 100.000 Ft-ért (+-5000 Ft) videokártyát. Főleg játékra (battlefront, witcher 3, gta 5 Coh2) kellene.
Asrock B150M PRO4 alaplap
Intel Core i5-6500 processzor
Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black HX421C14FB/8 memória
Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A/120G SSD meghajtó
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység
Corsair Carbide 200R CC-9011023-WW számítógép házNvidia ami jobban bejön, de volt már amd is azzal se volt nagy gondom. Főleg ami a problémámat okozza, hogy melyik márka lenne jó. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
Szabolint
-
MésziGab
tag
Hali
Adott egy AsRock H97M PRO4 Micro-ATX alaplap,ha belerakom a PCI-E x16 csatlakozóba a VGA-t,kicsit lefele kell feszítenem hogy hátul a gépnél bele tudjam dugni a HDMI kábelt!
Van valami adapter a PCI-E x16 bővítésére hogy mondjuk egy hellyel lelyebb tudjam tenni a VGA-t?
Vagy a HDMI helyett használjak DVI-I vagy DVI-D csatlakozót?
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Tervezett irodai gépbe gondolkodok VGA vásárlásán. Elvileg a héten érkezik meg a következő alap konfig:
Gigabyte GA-H81M-S2H
I3-4170
8 gb ram
240 gb SSD
Zalman T5 mini ház
FSP Hexa+ 400 W
2 db Full HD monitorA gépet leggyakrabban Autocad 2D tervezésre használjuk (ez az egy erőforrást igénylő alkalmazás). Első körben kipróbáljuk dedikált VGA nélkül, de ha nem lesz jó, akkor kell sürgősen egy VGA. Erre a használatra melyik a legolcsóbb új VGA, amit érdemes most megvenni?
Az otthoni gépben van egy R9 270X kártya amivel szépen fut, viszont az Autocad használatával nem nő a VGA kihasználtsága (Aida 64), a GPU órajeleket is alapon hagyja, ebből következtetnék rá, hogy talán az alaplapi is elvinné ugyan úgy.
Köszi
BUÉK -
Drag-On
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen procihoz(Intel Core i3-4170) milyen vga-t ajánlanátok?
-
nagyúr
válasz Tomeee1989 #77063 üzenetére
Igen.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Tomeee1989
tag
Sziasztok!
Szerintettek érdemes le cserélnem MSI GTX960 GAMING 4G PCIE ezt a kártyát egy MSI GTX970 GAMING 4G PCIE-re?
Érek el vele érdemleges teljesítmény növekedést?
A procim Intel core i5 4690K!
Köszönöm a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz superecneB #77060 üzenetére
280x erősebb. többet fogyaszt. Asus hibás belőle. Battlefront jobban szereti.
960: Csak 4GBot érdemes venni, hűvösebb csendesebb, GTA v jobban szereti. -
superecneB
őstag
Használt 280x vagy egy új gtx960 lenne jobb választás hosszú távon? 50-60k keretben mind kettő benne van és teljesítmény is közel azonos. 3570k mellé menne. Cs:go, gta v, később battle front érdekel majd.
Az Ati kicsit olcsóbb de használt.
A gtx drágább de új és talán hűvösebb.
Nálam kicsit döntetlen az állás mit mondanak a hozzáértők? -
4264adam
veterán
válasz rf.kristof #77058 üzenetére
HD7750. Nem játékra tervezett processzor és csupán 3Ghz.
-
rf.kristof
csendes tag
Sziasztok,
az alábbi konfighoz keresnék egy videókártyát használtan 20 000 Ft körül
játszanék vele FullHd felbontáson, illetve FullHd filmek nézésére használnám.alaplap: Gigabyte GA-A75M-S2V
processzor: A8-3870K
RAM: 2x4 GB Kingston HyperX
Táp: Thermaltake Hamburg 530WKöszönet
-
h.kalman
csendes tag
üdv. kis ötletelésre lenne szükségem:
Adott egy hd 7770 vga és azt szeretném lecserélni.30-35 öt szánok rá. mit érdemes most venni ( a masina amibe menne : i5 2400 és 8gb ram )
-
gtamate2
veterán
válasz SirKero #77048 üzenetére
Szia,
Ebbe a gépbe nem érdemes új kártyát venni. Használtan nézz a hardveraprón valami gtx 650,650ti, 550, 460 GT 740,730,720,640,630,620, 440,430 -at.
Nagyjából a maximum amit kihajt a gép az a 650 /460 szóval erősebbet kár nézni. A gt széria tagjai mind gyengébbek.
*Sn0w
-
SirKero
őstag
Halihó!
Úgy néz ki tönkre ment a lányom gépében a vga ( vízszintesen csíkoz ) ezért újat kell néznem helyette.
AMD Athlon II X2 250proci 4GB 1333 RAM 400-as Chiftec táp és 1680x1050 felbontású monitor mellé menne ( ahol eddig egy Gigabyte GTX460OC tette a dolgát ) . Elsősorban játékra lenne használva.
Annyi kikötésem van , hogy Nvidia legyen és vagy új vagy csak nagyon keveset futott használt bolti garanciával.
Üdv. SirKeroMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Csaby25
őstag
Az van hogy ultrahd monitor került a gép mellé és ezért kellene erősebb AMD proci és kártya...
Úgy gondolom, hogy egy FX-8320-as és egy Radeon R9 Fury X lenne az ideális, a proci az még belefér a keretbe, de a kártyánál kellene kompromisszumot kötni .
Tudna valaki segíteni ebben?[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
4264adam
veterán
válasz Grave_444 #77040 üzenetére
Oké, de ez egyéni probléma. Gondolom az 1 szálas teljesítményük nem tetszik neked. De attól még tuningolva ki tekerik a videokártyákat.
Elsődleges cél: Vágás tömörités
Másodlagos cél: Játék10 fázisos lappal AMD Fx8xxx is tökéletes. I7: 90k AMD Fx8xxx: 40k
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Potyka03 #77035 üzenetére
Tényleg másiki topik, de először teljes driver uninstall / reinstall, teszteled le valamivel, 3Dmark, Luxmark...stb. És ha nem változik semmi, akkor VGA memória hiba.
Taoharcos: nagyon szívesen! Csak nagyon óvatosan ez ismeretlen dolgokkal és online shopokkal! A minőséget meg kell fizetni!
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Szerintetek egy FX-6300 illetve egy FX-8320-as procit milyen kartya hajtana ki (jatekban, full hd vagy nagyobb felbontasban)?
Koszi![ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Dec.31.-én jött meg egy GTX 750 Ti Guru 2-es videókártyám.
Tegnap játék közben az új kártyán láttam a bal,jobb és középen 3 vékony rózsaszín csíkot.Az baj?
Illetve ha írok nekik,akkor kapok csere kártyát,vagy csak szervízbe viszik?
Rendszer használat közben nem látom.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Májkii
senior tag
válasz Dudás György #77033 üzenetére
-
Dudás György
csendes tag
Sziasztok!
AMD Bulldozer x8 FX-8150 processzorhoz milyen videokártya javasolt?
Jelenlegi konfigurációm:
Alaplap: Gigabyte GA-970A-UD3, AM3/AM3+
Processzor: AMD Bulldozer x8 FX-8150, 3.6GHz, AM3+, Ches 16mb
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 560 TI Phantom ( 2Gb) 256Bit, GDDR5, DX11
Memória: Patriot 2x4Gb (8Gb), 1600Mhz, DDR3 + Kingstone 2x4Gb (8Gb), 1600Mhz, DDR3, CL10 240, HX316C10FBK2/8
HDD: 1 TB WD 3,5” S3 HDD - WD10EZEX
Tápegység: CHIEFTECH CTG55080PB 550W ATX
Gépház: Sharkoon Rex8Még jó néhány év távlatában, Full HD-ban történő játék céljára a videokártyát szeretném feljavítani, a többi összetevőn nem gondoltam változtatni. Lehetőleg új kártyában gondolkodnék, a DirectX12 teljes kőrű hardveres támogatására is számítva. Véleményetek szerint ilyen célok mellett mik lehetnek a kritikus pontok a konfigomban?
A keretösszegem: 60k - 110k, ami lehet, hogy elég tágnak tűnik, de úgy gondolkodom, hogy ha van értelme egy 100k körüli értékű kártyát betenni ebbe a konfigba a néhány év távlatot is figyelembe véve, akkor szánnék rá annyit.
A vásárlás égetően nem sürgős, érdemes-e várni az ez évi fejleményekre?
A beszerzést követően az Nvidia GeForce GTX 560 TI Phantom ( 2Gb) 256Bit, GDDR5, DX11 kártyám eladóvá válna, annak az érékére az árazó topicban kérnék majd becslést, de ha itt is mondtok tájékoztató adatot az is szívesen veszem.Köszönettel!
-
b33rka
csendes tag
Hali!
B85M Pro4 alaplap
Intel i5-4440 CPU
Hipro 580W táp
Asus Nvidia GTX 750 1GB GPU
2x4GB KingMax 1333 RAM
Zelman Z3 Plus ház
Kingston HyperX Fury 120GB SSD
Hitachi HDS 721050CLA360 HDDEbbe a szerkezetbe szeretnék egy új kártyát, 60-70e forint körül, ami lehetőleg nem Gigabyte márkájú (2/2 eddig hibás volt.), és ha a táp bírja akkor 4GB.
1080p-ben használnám, elsősorban játék. Februárban valószínűleg jönne hozzá még egy monitor.
A segítséget előre is köszönöm!
-
Hunork
veterán
válasz Taoharcos #77025 üzenetére
Nem.
Íme egy kis ízelítő:
Not an actual GTX 650, definitely a fraudulent card. The BIOS of the card has been changed to 'GTX 650 Ti', the clock speeds are ~700MHz and ~815MHz, and its performance is much, much lower. In terms of the PassMark benchmark, it scores a whopping ~370 instead of 1,832. Game wise, performs exactly as you'd expect from a card with such a low PassMark score. Additionally, the only drivers that work with the card are those on the disk; any other downloaded version either does not recognize the card or causes blue-screens. This is most likely an old NVIDIA card counterfeited to appear as a GTX 650. The circuitry itself is not consistent with a GTX 650; the PCB is half empty.és egy másik:
After I ordered this, I noticed that it said it had GDDR3 RAM and the GTX650 should have GDDR5. Now I understand that a lot of these online shops are just people buying and reselling and make simple mistakes, but when I got the unit, it said GDDR3 on the unit itself. And there was no external power jack, which is a huge need for high power video cards. I try to install it and it simply will not install properly. If I remove the driver completely, the advanced display adapter tab will show that the chipset is nVidia, but when you try to install the driver the device manager will change to GTX650Ti but you will get an error 43 and Windows will disable the device. The advanced display adapter tab will then show up as a generic video card and won't even recognize the nVidia chipset anymore. This is not a legit GTX650 card. Do not make the mistake of purchasing it!!!!Szerény véleményem: hamis alkatrészek + dzsunka + logó lopás + online business = 512 bit GT630 például...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
GTX 650-ből létezik 2gb DDR3 256 bites verzió?
Üdv, Z.
-
MrDerekas
addikt
válasz martdavid #77018 üzenetére
Megéri. Előbb még 10k különbségen háborogtál, ez attól lényegesen olcsóbb. Lényegesen jobb hűtésű és minőségű (gondolom és a tesztek, vélemények alapján is ez jött le nekem. A magamét azt látom, megtapogatom és összességében is minőségi darab érzetét kelti.). Amit pl linkeltem is kétventis. Kettő általában jobb, mint egy (Mini kártyák esetében ez nem igaz)
(#77023) takacsbotond - Semennyire. Nagyméretű nyákra épülő kártyáknál ad egy merevséget a kártyáknak, meg esetleg a "látványon" dob kicsit, már ami a kártyát illeti, mint látványelem a házban.
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz savior #77020 üzenetére
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?) Játék
4. Mennyi pénzt szánsz rá? 30-35k
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?Lehet, hogy lehet rajta finomítani:
-Új: GTX 750 Ti
-használt: HD 7850 2GB, GTX 660, HD 7870
Ha az adatlapodon szereplő procihoz lenne, akkor érdemes lenne tuningolni valamennyire.[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
30-35k ert milyen kartyat ajanlotok jatekra?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
martdavid
csendes tag
válasz MrDerekas #77017 üzenetére
na oké de megéri a majdnem 4k különbséget az hogy oc-s? reálisan ez gondolom 1-2 fps különbséget jelenthet. Ráadásul a gigabyte-ról nekem mindig az jut eszembe hogy "B" brand, mondjuk egy asus, msi, vagy hasonlókhoz képest. A gainward-ot meg nem tudom hova tenni mert amd-s gpu-kban voltam jobban otthon de ugye ott nincs ez a márka.
-
MrDerekas
addikt
-
martdavid
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket kérném egy vga-ról, nem ismerem annyira a Gainward márkát de ez a legolcsóbb gtx 950-es és nem hiszem h egy 10-es felárat megér mondjuk egy asus. https://ipon.hu/webshop/product/gainward_3514_bliss_gtx950_2gb_gddr5_pcie/1237341
illetve hogy nagyon max 50-ig van-e jobb alternatíva
Konfigom:
core i5 4670
2x4gb kingston hyper x
fsp raider 550köszi
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz albinolynx #77012 üzenetére
Ahogy nézem szinte megegyezik a két kártya. [link]
-
albinolynx
őstag
GTX750Ti-t szeretnék vásárolni, pcx, vagy ipon. i5 mellé lesz. Melyiket válasszam?
Topikon belül találtam ajánlást erre: [link]
OC-vel nem lesz gond? (Ház szellőzéssel nincs probléma, tápként pedig egy chiftec ctg-500 szolgál.)
Másik opció ez, LeC-től: [link] [38.5k]
[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
1. Intel Core i5 4460, MSI B85-G43 (ez még nem érkezett meg, de már megrendeltem), Kingston 8GB 1600MHz, XFX Core Edition Pro 450W, NZXT H440 (adatlap is kitöltve).
2. FHD
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?) Egyelőre idő hiányában általános felhasználás (film, office), néha 3D-s tervezés (solid edge st6), játékok közül pedig ritkán skyrim, crysis 3, meg a star wars battlefrontot is ki szeretném próbálni.
4. Mennyi pénzt szánsz rá? Kb. 70-75k.
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? Részemről mindegy, lehet használt is (garanciával természetesen).Amit én eddig kinéztem az egy MSI GeForce GTX 960 GAMING 4G, ebben egyedül az a piros rész nem tetszik.. (Próbálok fekete-fehér-kék színvilágot összehozni). Arra gondoltam, hogy teszek rá vmi fehér fóliát a piros részekre vagy leszedni, ha leszedhető.
Ami részemről még feltétel, hogy min. 3 évet bírjon ki, tehát ne kelljen fejleszteni (játékok terén nekem megfelel az alacsony, közepes grafika is 2-3 év múlva, eddig egy asus gts450-et használtam, azzal sem ment már sokminden full grafikával. )
Nektek mi a javaslatotok?
Ui.: BUÉK mindenkinek.
-
4264adam
veterán
válasz takacsbotond #77005 üzenetére
Azért mert az AMD sokkal többet fogyaszt emiatt erősebb hűtés kell rá amivel csendes is marad.
WF 3 és G1 különbsége: Utóbbi magasabb órajelekkel dolgozik illetve Backplate-es.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Gigabyte WF 3 Nvidiánál ajánlott, AMDnél pedig nem?
Illetve a WF3 és a G1 között mi a különbség?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
-
4264adam
veterán
válasz Mika1227 #77000 üzenetére
Akkor válts most ha olyan játékokkal játszol Single Playerben ahol nem vagy megelégedve a high Textura-val.
4GB-ot igénylő játékok: GTA V , Batman AK, Assassin Creed Unity; Syndicate, Shadow Of mordor2GB vs 4GB: Magasabb grafikai beállítások lehetősége: (Textura, több objektum"Density"), magasabb min FPS ahol 2GB Vram nem elég. Micro Shuttering megszünése mert nem kell folyamatosan törölni írni a ramot csak befekszik a 4GB-ba minden.
GTX 960 2GB-ról váltottam 4GB-ra. Nekem az árkülönbség 4k volt. GTA V-ben volt a legészrevehetőbb, na meg a Batman.
Ha olcsó a váltás én megtenném. Ha 10k feletti akkor megvárnám a Pascal-t és már most elkezdenék rá gyűjteni mert első körben a 970 980-at fogják váltani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest